Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
27 Nisan, 2015 09:45 tarihinde yayınlandı

Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Safranbolu Belediyesi Tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı münasebeti İle düzenlenen geleneksel çocuk şenliği 25 Nisan 2015 Cumartesi günü 13.00 ile 18.00 saatleri arasında Misak-ı Milli meydanında gerçekleşti. Safranbolu belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl Misak-ı Milli Meydanında kurulan ve çocukların gönüllerince eğlendiği Oyun Köyü – Çocuk Şenliği bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Meydana kurulan, dev langırt, kayak gibi oyun alanlarını da hınca hınç dolduran çocuklara Safranbolu Belediyesi tarafından pamuk şekeri ve patlamış mısır ikramı yapılırken, Safranbolu Belediye başkanı Dr. Necdet Aksoy’da minikleri yalnız bırakmadı. Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Aksoy; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Safranbolu’da çocuklarımızı eğlendirmek, bahar neşesini onlarla paylaşmak için her yıl oyun köyü kuruyoruz. Bu yıl da bütün çocuklarımız gönüllerince akşama kadar eğlenecekler. Safranbolu Misak-ı Milli Meydanı bu güne kadar yaşadığı en mutlu anlardan birisini bu gün yaşayacak. Kıymetli çocuklar hepinizi sevgi ile öpüyorum. Geleceğimizin aydınlığı sizlerin gözlerinde parlıyor. Yine geleceğimizin teminatı olan bu güzel çocuklarımızın sahibi olan anne ve babalar, hepiniz meydanımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” dedi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
09 Temmuz, 2025 17:03 tarihinde yayınlandı

Tarlada çıkan yangın ormana sıçradı: 6 dekar alan zarar gördü

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde tarım yerinde çıkan ve ormanlık alana sıçrayan yangın denetim altına alındı. Yangında 6 dönüm tarla ve ormanlık alan ziyan gördü.
Olay, öğle saatlerinde Taşköprü ilçesi Örhenli köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, balya makinesinde çıkan yangın tarlaya sıçradı. Yangını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Hanönü Belediyesi ve Taşköprü Belediyesi itfaiye grupları ile Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü grupları ve yangın söndürme helikopteri sevk edildi. Bölgeye ulaşan gruplar, yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekiplelerin müdahalesiyle birinci olarak tarlalardaki yangın denetim altına alındı. Ormanlık alandaki yangın da kısa müddette denetim altına alınırken, takımların soğutma çalışmaları devam ediyor.
Çıkan yangında tarladaki balyalarla birlikte 6 dekar alan ziyan gördü.

Bizi sosyal medyadan takip edin