Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
31 Ağustos, 2018 21:22 tarihinde yayınlandı
0

Çocuklar İçin Panayır Kurulacak

Bu yıl 19’uncusu düzenlenecek olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivalinde çocuklar da unutulmayacak. 7-8-9 Eylül tarihleri arasında Festival programı kapsamında çocuklar için 10 Mahallede ve bazı köylerde panayır kurulacak.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen festivalde kentin pek çok bölgesinde onlarca etkinlik düzenlenecek.

Mahalle aralarına kurulacak panayırlarda geleneksel oyunlar genç nesillere aktarılacak. Geçmişten bugüne unutulmaya yüz tutmuş oyunlar, animasyonlar ve interaktif oyunlar ücretsiz olarak çocuklarla buluşturulacak. Geçtiğimiz yıl yoğun ilgi gören ‘’Oyun Köyü’’de 7-8-9 Eylül tarihleri arasında perşembe pazarına yerini alacak.

19’uncu kez düzenlenecek olan Festivalde Kültür ve Sanatın bir arada görüleceğini belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer şu sözlere yer verdi’’Gelecek kuşakları en iyi şekilde yetiştirmek için birbirinden farklı sosyal faaliyetleri kentimizde gerçekleştiriyoruz. 19.kez düzenlenecek olan festivalimizde de çocuklarımız için etkinlikler düzenledik, amacımız bu festivalde 7’den 70’e her yaş gurubu vatandaşımızın etkinliklerden yararlanmalarını sağlamaktır’’dedi.

Ürkmezer şu sözlerle devam etti’’ festival programı kapsamında ‘’Mahalle aralarına ve bazı köylerimize kurulacak olan panayıra ve Oyun Köyü’ndeki etkinliklerimize tüm çocuklarımız davet ediyorum’’ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 23:01 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin