blank
Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
25 Kasım, 2024 08:15 tarihinde yayınlandı

Çorum’daki zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü


ÇORUM (AA) - Çorum-Samsun kara yolu 34 ve 36'ncı kilometrelerinde meydana gelen 2 ayrı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, yol Samsun istikametine trafiğe kapandı.

Hava sıcaklığının sıfır derecenin altına indiği bölgede, yolda oluşan buzlanma nedeniyle 2 otomobil, 1 hafif ticari araç ve 1 cipin çarpıştığı trafik kazası meydana geldi.

Çarpışmanın ardından aracından indikten sonra başka bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan Cumaali Kurt, ambulansla kaldırıldığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ardından aynı istikamette 2 otomobilin tırla çarpıştığı ikinci zincirleme trafik kazası meydana geldi.

İki ayrı kaza nedeniyle Çorum-Samsun kara yolu, Samsun istikametine ulaşıma kapandı. Kaza nedeniyle yolda yaklaşık 7 kilometre araç kuyruğu oluştu.

Yoldaki buzlanmanın giderilmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
10 Temmuz, 2025 12:47 tarihinde yayınlandı

Halk otobüsü şoförünün dikkati kazayı önledi: O anlar kamerada

Çorum’da el freni çekilmediği için hareket eden minibüsü halk otobüsü şoförü durdurdu. O anlar ise otobüs kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgiye nazaran, Mimar Sinan Mahallesi - Buharaevler çizgisinde sefer yapan Çorum Belediyesi halk otobüsü sürücüsü Kenan Şimşek, seyir halindeyken bir minibüsün cadde ortasında geri hareket ettiğini gördü. Minibüste şoför olmadığını fark eden Şimşek, çabucak otobüsü durdurarak araçtan koşarak yanına gittiği minibüsü eliyle çekerek durdurdu. Etraftaki vatandaşlar da minibüsün tekerleklerinin altına takoz koydu.
O anlar ise halk otobüsünün güvenlik kameralarına yansıdı. Manzaralarda şoförün hareket eden minibüsü görünce koşarak yanına gittiği görülüyor. Daha sonra şoför minibüsü zıt istikamete çekerek durduruyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin