Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 yıl aradan sonra Karabük’e geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 yıl aradan sonra Karabük’e geliyor

Yayın: 21.03.2024 13:29
Paylaş:
A+ A-

En son 27 Mart 2015 tarihinde eşi Emine Erdoğan ile birlikte toplu açılış törenine katılmak ve çeşitli temaslarda Karabük’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan 9 yıl sonra yeniden Karabük’e gelerek halka hitap edecek

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 22 Mart cuma günü  Karabük’e geliyor.

Geçtiğimiz aylarda Ankara’da yapılan genişletilmiş İl Başkanları toplantısında, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt ve teşkilatlarına Karabük’e geleceğinin sözünü veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma günü saat 14:00’te Karabük’te olacak.

Yoğun programları arasına Karabük’e de dahil eden Erdoğan, AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Büyüközdemir’e, Yenice Belediye Başkan Adayı Sertaş Karakaş’a, Eskipazar Belediye Başkan Adayı Serkan Civa, Ovacık Belediye Başkan Adayı Ahmet Şahin’e, Eflani Belediye Başkan Adayı İbrahim Ertuğrul’a ve Yortan Belde Belediye Başkan Adayı Yılmaz Tirkaki’ye destek vermek için gelecek.

9 YIL ÖNCE KARABÜK’E GELMİŞTİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan en son 27 Mart 2015 tarihinde eşi Emine Erdoğan ile birlikte toplu açılış törenine katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Karabük’e gelmişti.

31 Mart seçimleri öncesi Karabük’e gelecek olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 14.00’da Albay Karaoğlanoğlu Caddesinde  halka hitap edecek.

 SALT MİTİNGE DAVET ETTİ

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt herkesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine davet ederek  “Cumhurbaşkanınız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın uzun bir aradan sonra Karabük’te misafir etmekten onur duyacağız. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız 22 Mart Cuma günü Karabük’te halkımıza hitap edecek. Düzenlenecek mitingimize tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi. (Kaynak: Sadık Arslan)

 

 

2 kişi görüş bildirdi

  1. […] dakika 13:49  /  KBÜ’de Geleceğin Projeleri Planlanıyor 13:29  /  Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 yıl aradan sonra Karabük’e geliyor 12:48  /  Akfen Yenilenebilir Enerji, 2024-2027 yatırım planını açıkladı 12:46  /  İl […]

  2. kundurama kumdoldu

    BİRİNCİSİ KEMAL GÜNEŞ CADDESİNDE RÖVANŞ PTT CADESİNDE

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rize’de 11 suçtan aranan hükümlü mutfak tezgahının altındaki gizli bölmede yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Rize'de, 11 suçtan 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, mutfak tezgahının altından girilen gizli bölmede yakalandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Pazar ilçesinde “kullanmak için uyuşturucu bulundurmak, satın almak, yasa dışı kenevir ekimi” ile ilgili çalışma yürütüldü.

Bu kapsamda “görevini yaptırmamak için direnme, kasten yaralama, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma ve bulundurma, silahla tehdit, ateşli silah ve mutat sayıda mermi bulundurmak” başta olmak üzere hakkında 11 suçtan toplam 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.G'nin (46) şüpheli olduğu belirlendi.

Jandarma ekipleri, 4 yıldır aranan C.G'nin (46) yakalanması için çalışma başlattı.

Pazar'a bağlı Yemişli köyünde belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, C.G'yi mutfak tezgahının altından girilen gizli bölmede yakaladı.

C.G, adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.