Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Davetine Olumlu Yanıt!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Davetine Olumlu Yanıt!

Yayın: 30.09.2023 13:51 |Güncelleme: 27.12.2023 16:36
Paylaş:
A+ A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan Teknofest’e davet etmişti… Elon Musk: Gelecek yıl katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk, Teknofest’le ilgili “Gelecek yıl bizzat katılmayı ve Türkiye’deki diğer yatırım fırsatlarını tartışmayı sabırsızlıkla bekliyorum” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elon Musk’a Twitter üzerinden yanıt vererek, “Kazan-kazan anlayışıyla gerçekleştireceğimiz iş birlikleriyle, ülkemize ve insanlığa birçok alanda büyük katkılar sunacağımıza inanıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ziyaretinde SpaceX’in kurucusu ve CEO’su Elon Musk ile görüşmüş, İzmir’de düzenlenecek Teknofest’e davet etmişti.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Musk, “Teknofest’te yarışan tüm takımları tebrik ederiz! Davetiniz için teşekkür ederiz Sayın Başkan. Gelecek yıl bizzat katılmayı ve Türkiye’deki diğer yatırım fırsatlarını tartışmayı sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

ERDOĞAN: ÜLKEMİZE VE İNSANLIĞA BİRÇOK ALANDA BÜYÜK KATKILAR SUNACAĞIMIZA İNANIYORUM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk’ın tweetine yanıt vererek, “Sevgili @elonmusk, Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali @Teknofest’te gelecek yıl seni de görmekten büyük memnuniyet duyacağız. Kazan-kazan anlayışıyla gerçekleştireceğimiz iş birlikleriyle, ülkemize ve insanlığa birçok alanda büyük katkılar sunacağımıza inanıyorum.En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle…” dedi. (Halil Kızılyer)

Yorumlar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.