Daikin, Chillventa 2024 fuarında öncü soğuk zincir çözümlerini sergileyecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 15.08.2024 00:07
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Daikin, uluslararası ticaret fuarı Chillventa 2024'te “Soğuğun Ötesinde Birleşmek” temasıyla ticari soğutma alanındaki yeni ürün ve çözümleri tanıtacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Daikin, 8-10 Ekim'de Nürnberg Messe'de gerçekleşecek olan uluslararası ticaret fuarı Chillventa 2024'e katılacak.

Bu alandaki önemli fuarlardan biri olarak kabul edilen Chillventa için yaklaşık 450 metrekarelik bir stant hazırlayacak olan Daikin Avrupa, fuar boyunca soğuk zincir endüstrisindeki tüm paydaşları etkilemeyi ve ilham vermeyi hedefliyor.

Fuar sırasında F-Gas regülasyonu revizyonu ışığında Avrupa'daki iklimlendirme sistemleri için gelecekteki soğutucu alternatiflerine de bir bakış sunacak olan Daikin, 9 Ekim'de Chillventa Uzmanlık Forumu sırasında yenilikçi soğutucuları kullanan iklimlendirme sistemlerinin uygulamaları, uygun maliyeti, güvenliği ve geleceğe hazır oluşunu ele alacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Daikin Avrupa Endüstriyel Soğutma Departman Müdürü Olivier Lagrabette, Daikin Avrupa'nın dinamik bir buluşma platformu olarak tasarladığı 450 metrekarelik stantı fuar boyunca ziyaretçileri etkilemesini amaçladıklarını belirterek, “Daikin Avrupa Endüstriyel Soğutma olarak, stantımız Daikin, AHT, Hubbard, Tewis ve Zanotti markalarımızı içeren en yenilikçi ve kapsamlı çözümlerimizi tüm soğuk zincir spektrumu boyunca tanıtmak için bir odak noktası olacak. Amacımız, etkili tartışmaların yapılmasını sağlamak, bilgi alışverişinde bulunmak ve soğuk zincir operasyonlarının verimliliğini, sürdürülebilirliğini ve güvenilirliğini geliştirme konusundaki kararlılığımızı sergilemektir.” ifadelerini kullandı.

– “Soğuğun Ötesinde Birleşmek” Teması

“Soğuğun Ötesinde Birleşmek” temasıyla fuarda yer alacak olan Daikin, bu temayla tüm soğuk zincir ekipmanlarını ve markalarının kolektif uzmanlığını tek bir stantta göstermeyi amaçlıyor.

Fuarda, farklılaşmış Daikin karbondioksit sistemini öne çıkaran Daikin Avrupa Endüstriyel Soğutma, kapsamlı portföyünü sergileyecek ve kapsamlı yaklaşımlarını vurgulayarak ticari soğutma alanındaki yeni ürün ve çözümleri tanıtacak.

Ziyaretçiler, R290 ve karbondioksit soğutucu akışkanlarını, yeni nesil monoblok teknolojisini, hem endüstriyel hem de yarı endüstriyel uygulamalara yönelik gelişmiş çözümleri ve bir süpermarketteki tüm elektronik cihazları izlemek üzere tasarlanmış, operasyonel verimliliği ve güvenilirliği artıran dijital ürünleri içeren yenilikçi sistem çözümlerini keşfedecek.

Keşifler, ticari tak-çalıştır (plug-in) soğutma endüstrisini dönüştürmeye hazır bir yenilik olan yeni AHT Chest Freezer'ın ve verimli yarı tak-çalıştır (semi plug-in, SPI) sisteminde merkezi bir ünite olan yeni modüler SPI CIRCUMPOLAR'ın piyasaya sürülmesini içeriyor.

Daikin Avrupa, Chillventa 2024'te (Nürnberg Messe) 7. Salon, 7-150 numaralı stantta yer alacak.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesiyle fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.09.2024 20:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesi kapsamında, tüketicilerine sunduğu fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt'ın TechArena konsept mağazasının Sanal Gerçeklik platformu Spatial.io üzerinde oluşturulan, cep telefonu, tablet, bilgisayar ve VR gözlüklerden ziyaret edilebilen Dijital İkizi, bu kez MediaMarkt mağazalarında konumlandırılan VR alanları üzerinden 3D internet ortamında deneyimlenebilecek. Tüketiciler Metaverse evrenindeki mağazada sanal tura çıkabilecek ve beğendikleri ürünleri satın alabilecek.

MediaMarkt'ın tüketicilere fiziki dünya alışveriş deneyiminin etkileşimli ve ileri teknoloji odaklı bir versiyonunu sanal gerçeklik ortamında sunmak amacıyla başlattığı Dijital İkiz projesi, fiziksel engelleri ortadan kaldıran VR deneyimiyle tüketicilere alternatif, etkileşimli ve eğlence dolu bir gezinti ve alışveriş deneyimi sunuyor.

MediaMarkt'ın İstanbul, İzmir ve Ankara'da bulunan mağazalarını ziyaret eden tüketiciler, bu mağazalarda konumlandırılan özel deneyim alanlarındaki VR gözlüklerini kullanarak Tech Arena mağazasının olanaklarını, ürün ve marka çeşitliliğini bulundukları yerden keşfedebilecek.

Tüketicilerin son teknoloji ürünleri Metaverse evreninin büyüleyici ortamında farklı bir bakış açısından inceleyerek deneyimleyebilecekleri VR deneyim alanları eylül itibarıyla tüketicilerin deneyimine sunulacak ve 2025'in ocak ayına kadar MediaMarkt'ın İstanbul Marmara Park Tech Arena, İzmir Optimum ve Ankara Kentpark mağazalarında ziyaret edilebilecek.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331