Reklam
Reklam
Anadolu Ajansı Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
20 Şubat, 2024 00:48 tarihinde yayınlandı
0

Daikin Türkiye’nin yeni model fancoil cihazı Avrupa pazarında yer alacak

İSTANBUL (AA) – Daikin Türkiye AR-GE Merkezi'nin geliştirdiği düşük statik basınçlı FWE-F model kanallı tip fancoil Avrupa pazarında satışa çıkacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, otel, rezidans, ofis ve hastane gibi geniş alanların iklimlendirmesinde tercih edilen fancoil cihazını çok daha efektif özelliklerle donatan Daikin Türkiye AR-GE Merkezi, FWE-F modelini tasarladı.

Daikin Türkiye, geliştirdiği FWE-F model yeni fancoil ürünü ile geniş kapsamda çözüm sunuyor. Ürün, düşük ses seviyesinin yanı sıra yüksek performansıyla öne çıkıyor. Cihaz; 1,15 kW-11,50 kW kapasite aralığında 10 model olarak üretiliyor.

Ayrıca maksimum statik basıncı 60 Pa'dan 80 Pa'ya çıkarılan ve G2 filtre opsiyonu ile desteklenen yeni model üründe, sahada bakım ve temizlik operasyonlarının kolaylaştırılması ve müşteri memnuniyetini artırma amaçlı Daikin Türkiye tarafından patent tescil başvurusu yapılan esnek yapıda tasarlanmış tek tip filtre kullanıldı.Böylece, fan motor, ısı değiştirici, filtre için kolay kurulum ve bakım avantajı sağlandı.

Daikin Türkiye tarafından patent tescil başvurusu yapılan yekpare tasarımlı yoğuşma tavası sayesinde, dış etkenlerin oluşturabileceği deformasyona karşı koruma seviyesi artırılan yoğuşma tavalarında olası ısı kayıpları da minimize edildi.

Bunun yanı sıra ürünün müşterilere nakliyesi esnasında oluşabilecek hasarları önlemek için cihazın ambalajlanmasında dayanıklılık artırıcı iyileştirmeler yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin