Anadolu Ajansı tarafından
11 Kasım, 2024 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Decathlon’un Sakarya’daki ilk mağazası açıldı


İSTANBUL (AA) - Decathlon'un Sakarya'daki ilk ve yeni konseptindeki mağazası, Serdivan Alışveriş Merkezinde (AVM) sporseverlerle buluştu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, global spor markası Decathlon, Sakarya'da spora ilgiyi destekleme ve geniş ürün yelpazesiyle her sporseverin yanında olma hedefiyle, bölgedeki ilk mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Serdivan AVM'de 1241 metrekarelik alana sahip mağaza, müşterilere alışverişin ötesinde spor odaklı bir deneyim sunmak amacıyla tasarlandı. Decathlon'un yakın zamanda yenilenen marka kimliğini yansıtan mağaza, müşterilere alışveriş kolaylığı sunmak amacıyla "self-kasa sistemi" ile tasarlanan Decathlon mağazaları arasındaki ilk AVM mağazası oldu.

- "Sakaryalıların spora ilgisi, bizim için çok anlamlı"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Decathlon Türkiye İş Geliştirme Direktörü Duygu Meşeli, Sakarya'nın, Dünya Bisiklet Komitesi tarafından onaylanan Türkiye'deki tek kent olduğunu belirterek, "Sakaryalıların spora ilgisi, özellikle bisiklet, kampçılık ve doğa sporlarına tutkusu, bizim için çok anlamlı. Sakarya'nın doğal zenginlikleri ve spora elverişli alanları gün geçtikçe daha fazla sporseverin dikkatini çekiyor. Bu nedenle hem Sakarya'da hem de Doğu Karadeniz bölgesinde uzun süredir ciddi bir talep artışı gözlemliyorduk. Serdivan AVM mağazamız ile bu talebi en iyi şekilde karşılamayı, yeni konseptimizle sporseverlerin hayatını kolaylaştırmayı ve sporu herkes için daha da erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Meşeli, özellikle hiking, kampçılık, bisiklet ve balıkçılık kategorilerinde sunacakları ürünlerin, kentteki önemli bir boşluğu dolduracağını öngördüklerini vurguladı.

Türkiye'deki ilk mağazalarını 2010 yılında açtıkları günden bugüne, spor ekipmanlarını Türkiye'nin her bölgesindeki sporseverlere ulaştırmaya gayret ettiklerine değinen Meşeli, şunları kaydetti:

"Türkiye'de değer yaratabilmek için çalışan 2200 kişilik büyük bir takımız. Sakarya'daki ilk mağazamız Decathlon Serdivan AVM mağazasının açılışı itibarıyla Türkiye genelindeki mağaza sayımız 48'e ulaştı. Türkiye'nin her yerine 'decathlon.com.tr' ve mobil uygulamamızla hizmet verirken, uçtan uca tasarladığımız bütüncül kanal müşteri deneyiminin önemli bir parçası mağazalarımızı da açmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde yeni konseptimizle farklı formatlarda yaklaşık 20 mağaza daha açmayı hedeflediğimizi duyurmak isteriz."

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 10:29 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Karabük’te akaryakıt istasyonunda drift atan sürücüye 46 bin TL ceza

Karabük'te bir akaryakıt istasyonu içerisinde drift atarak trafiği tehlikeye düşüren otomobilin sürücüsüne 46 bin 392 lira para cezası kesildi.

Olay, 23 Mart 2025 tarihinde Karabük - Eskipazar kara yolu güzergahında faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Akaryakıt istasyonu içerisinde drift atarak hem kendi güvenliğini hem de diğer vatandaşların güvenliğini tehlikeye atan sürücü, güvenlik kameralarına yansıdı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu aracın plakası tespit edildi. Plaka üzerinden yapılan işlem sonucunda, Karayolları Trafik Kanunu'nun 67/1-D maddesi çerçevesinde sürücüye 46 bin 392 TL idari para cezası uygulandı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.