Demokrat Parti Salıpazarı İlçe Başkanlığına yeniden Yaşar Kurt seçildi

Demokrat Parti Salıpazarı İlçe Başkanlığına yeniden Yaşar Kurt seçildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 17.12.2023 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Demokrat Parti Salıpazarı İlçe Kongresi yapıldı.

Salıpazarı Ziraat Odası konferans salonunda yapılan kongrede, faaliyet ve denetim raporlarının oylanmasının ardından seçime geçildi.

Tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Yaşar Kurt, kullanılan 52 oyun tamamını alarak yeniden başkanlığa getirildi.

Kongreye Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Kemal Kumbasar, İYİ Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Sabiha Tırık ile partililer katıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

DOKAP Ordu’da 11 projeyi destekleyecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 10.05.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

ORDU (AA) – Ordu'da, Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca desteklenecek 11 projenin protokol imza töreni düzenlendi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 2024 yılı yatırım programı kapsamında DOKAP'ın destekleyeceği projelere ilişkin tören, Vali Muammer Erol'un başkanlığında gerçekleştirildi.

Erol, Valilik Toplantı Salonu'ndaki törende, DOKAP tarafından desteklenen projelerin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Gayret olunca, emek verilince güzel işlerin ortaya çıktığını belirten Erol, “Tarım projeleri bölgemiz, ilimiz için son derece önemli projeler. Özellikle seracılık projelerini geliştirmeli ve yaygınlaştırmalıyız. Bu projeler ilimizin ekonomisine katkı sağlayacağı gibi, üreticilerimize de katkı sağlayacak projelerdir. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ise hazırlanan projelerin, Ordu'daki çalışmanın niteliğini, seviyesini gösterdiğini aktardı.

Gültekin, güzel projeler dolayısıyla memnuniyet duyduklarını vurguladı.

Törende, toplam bütçesi 12,6 milyon lira olan ve 9,8 milyon lirası DOKAP tarafından karşılanacak 11 projenin protokolü imzalandı.