Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
20 Nisan, 2022 16:25 tarihinde yayınlandı
0

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ergen Pazar gezdi

Karabük’e gelen Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ergen, Parti Disiplin Kurulu Üyesi Hüseyin Kaderoğlu ve Kurucular Kurulu Üyesi Ferai Ökmen,  Karabük’e gelerek çarşı Pazar gezdiler. DEVA Partisi Karabük İl Başkanı Yusuf Aydın’la birlikte  ziyaretlerine eğitim kurumlarından başlayan DEVA Partisi Genel Merkez Yöneticileri  Şirinevler Salı Pazarında pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla görüştü. Ardından Şirinevler Ticaret Merkezinde esnaflarla bir süre sohbet eden heyet, burada vatandaşların sorunlarını dinledi. Esnaf ve vatandaş ziyaretleri sonrası il Binasına geçen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve diğer partililer burada bir basın toplantısı  düzenlediler. Toplantıda konuşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ergen “Toplumsal hayatın ve ekonominin ham maddesi eskisi gibi petrol ya da altın değil. Bunun ham maddesi genç nüfus. Genç nüfusu yüksek bir ülkeyiz. Bu nüfusu doğru bir eğitim sistemi ile buluşturamazsak ham maddemizi kaybedeceğiz.” diye belirtti.

Ergen,  Parti olarak eğitim alanında yapacaklarını anlatarak, yakın zamanda yüksek öğretim ve ilköğretim ile ilgili eylem planlarını, kadın ve eğitim çalışmalarını açıklayacaklarını ifade etti.

Partinin Disiplin Kurulu Üyesi Hüseyin Kaderoğlu ise  Emeklilere verilecek Bayram ikramiyesinde artış yapılmamasını değerlendirerek, “Emeklilere Bayram İkramiyesi 1100 TL gibi bir miktar ödeneceği söylendi. Biz bunun doğru olmadığını söylüyoruz. Çünkü daha önce hükümet tarafından yapılan açıklamalara göre 5 bin TL civarı bir para ödeneceği söylenmişti. Hükümetin dünkü açıklaması ile bugünkü açıklaması arasında her zaman olduğu gibi tutarsızlık var, bu tutarsızlıklar her alanda oluyor, hukuk alanında ekonomi alanında da böyle. Maalesef insanların umutları ile oynuyorlar, insanların hayalleri ile oynuyorlar yani bunlar kabul edilemez. Eğer vermeyecekseniz vermeyeceğiz derseniz, verecekseniz de açıkladınız verirsiniz, dün öyleydi, bugün böyleydi olmaz bu halkla dalga geçmektir, halkla alay etmektir biz bunu kabul edilebilir bulmuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.