Reklam
Reklam
Okan Şimşek Avatarı
Okan Şimşek tarafından
14 Eylül, 2026 15:08 tarihinde yayınlandı
0

Doğa ve Dostluk Kayalıdere’de Buluştu

Karabük Doğa Severler Spor Kulübü, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bulunan Kayalıdere Şelaleleri’nde düzenlediği doğa yürüyüşü ve kanyon etkinliğiyle doğaseverlere keyifli bir gün yaşattı.

Karabük Doğa Severler Spor Kulübü, doğa sporlarını ve sosyal dayanışmayı bir araya getiren etkinliklerine devam ediyor. Kulüp tarafından Ereğli ilçesi sınırlarındaki Kayalıdere Şelaleleri’nde düzenlenen organizasyona çok sayıda kulüp üyesi katıldı.

Doğa yürüyüşü, kanyon geçişi ve su aktivitelerinin gerçekleştirildiği etkinlikte katılımcılar, bölgenin doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu.

KANYONDA MACERA DOLU YÜRÜYÜŞ

Sabah saatlerinde başlayan etkinlik, yemyeşil ormanların içerisindeki parkurun yürünmesiyle başladı. Katılımcılar, ardından kanyon içerisinde ilerleyerek kayalık alanlar ve serin su kaynakları arasında doğayla iç içe bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Kanyon içerisindeki su yürüyüşü, etkinliğe macera ve heyecan katarken, katılımcılar doğal güzellikleri yakından görme imkanı buldu.

ŞELALE HAVZASINDA SERİNLİK

Etkinliğin en renkli bölümlerinden biri ise Kayalıdere Şelaleleri ve çevresindeki doğal göletlerde gerçekleştirildi.

Doğal oluşumların meydana getirdiği su kaydırakları ve göletlerde vakit geçiren katılımcılar, yüzerek serinledi ve günün yorgunluğunu attı.

Doğa sporlarının fiziksel aktivitenin yanı sıra katılımcılar arasındaki dostluk ve dayanışmayı da güçlendirdiği etkinlikte, birlikte geçirilen zaman keyifli anılara dönüştü.

“EN GÜZELİ BİRLİKTE YÜRÜMEK”

Kulüp yönetimi tarafından yapılan açıklamada, etkinliklerin yalnızca doğa yürüyüşlerinden ibaret olmadığı, dostluk ve dayanışma ortamının da organizasyonların önemli bir parçası olduğu belirtildi.

Açıklamada, “En güzeli birlikte yürümek, birlikte gülmek ve doğanın güzelliklerini dostlarla paylaşmak” ifadelerine yer verildi.

Karabük Doğa Severler Spor Kulübü olarak düzenlenen organizasyonlarda aile ortamı, karşılıklı saygı, dostluk ve dayanışmanın temel alındığı vurgulandı.

DOĞASEVERLERE DAVET

Kulüp yetkilileri, doğayı seven, yeni yerler keşfetmek ve güzel insanlarla güzel anılar biriktirmek isteyen herkesi etkinliklere katılmaya davet etti.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Doğada geziyoruz, keşfediyoruz, paylaşıyoruz, sağlıklı yaşıyoruz. Doğa varsa hayat var.” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin