Dr. Özlem Baykal, Safranbolu İlçe Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığına Atandı

Dr. Özlem Baykal, Safranbolu İlçe Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığına Atandı

Yayın: 29.06.2024 13:09
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu İlçe Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevine Uzm. Dr. Özlem Baykal getirildi. Dr. Baykal, 1983 yılında İstanbul/Bakırköy’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya’da tamamladı. 2007 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Baykal, 2013 yılında aynı üniversitede iç hastalıkları ihtisasını tamamladı.

Dr. Özlem Baykal, 2013-2022 yılları arasında Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi’nde, 2022-2024 yılları arasında ise Safranbolu Devlet Hastanesi’nde iç hastalıkları uzmanı olarak görev yaptı. Evli ve iki çocuk annesi olan Dr. Baykal, İngilizce bilmektedir.

Yeni görevi için tebrik edilen Dr. Baykal, sağlık hizmetlerinde kalitenin artırılması ve hastaların memnuniyeti için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Belediyesi Ulaşım A.Ş. Çağrı Merkezi Haftanın 7 Günü Hizmetinizde

Yayın: 01.07.2024 15:01
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi Ulaşım A.Ş., vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için çağrı merkezi hizmetini haftanın 7 günü sunuyor. Çağrı merkezi, sabah 08.00 ile gece 00.00 saatleri arasında hizmet vererek, vatandaşların talep ve şikayetlerini dinliyor.

Talep ve Şikayetler İçin İletişim Bilgileri

Vatandaşlar, taleplerini ve şikayetlerini iletebilmek için Whatsapp ve telefon hattı üzerinden Karabük Belediyesi Ulaşım A.Ş.’ye ulaşabilirler. İletişim numarası ise 0370 502 11 78.

Kart Dolum Noktaları

Karabük Belediyesi Ulaşım A.Ş. ayrıca, şehirde birçok noktada kart dolum merkezleri ile vatandaşlara kolaylık sağlıyor. Kart dolum noktaları şunlardır:

  1. Balık Pazarı Kart Dolum Merkezi
  2. Beşbinevler Cumhuriyet Mh. SYM
  3. Kayabaşı Mh. (Yukarı Çarşı) SYM
  4. Şirinevler Mh. SYM
  5. Fevzi Çakmak Mh. SYM
  6. Yeni Mh. (Esentepe) SYM
  7. Atatürk Mh. SYM
    1. Yıl Mh. SYM
    1. Yıl Mh. Kitap Kafe
  8. Karabük Üniversitesi Kampüs Alanı
  9. Beşbinevler TOKİ SYM

Online ve Sosyal Medya Üzerinden Erişim

Karabük Belediyesi Ulaşım A.Ş.’nin hizmetlerine ve duyurularına ulaşmak için karabukulasi.com.tr web sitesini ziyaret edebilir veya sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz: @karabukbelediyesiulasim

Karabük Belediyesi Ulaşım A.Ş., vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak ve memnuniyeti artırmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.