Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
11 Haziran, 2022 22:09 tarihinde yayınlandı
0

Dünya Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Günü Kutlandı

Karabük’te 12 Haziran Dünya Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Günü düzenlenen çocuk şenliği etkinliğiyle kutlandı.
12 Haziran Dünya Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Günü dolayısıyla Karabük Valiliği koordinasyonunda Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğinde çocuk şenliği düzenlendi.
Kent Meydanında düzenlenen etkinliğe Vali Fuat Gürel, kurum müdürleri, Çocuk Hakları İl Komitesi üyeleri ile çocuklar katıldı.
Çocuk Hakları İl Komitesi Kız Temsilcisi Şevval Açıkgöz’ün açılış konuşması ile başlayan etkinlik Çocuk Hakları İl Komitesi Saz Korosunun müzik dinletisi ile devam etti.
Eğlenceli çocuk oyunları ile neşeli anlar geçiren çocuklara pamuk şeker, patlamış mısır, meyve suyu gibi ikramlarda bulunuldu.  (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.