Dünya Futbol Şampiyonasında İkinci Oldular

Halil Kızılyer
Yayın: 08.10.2023 16:45 |Güncelleme: 27.12.2023 16:35
A+ A-

İşitme Engelliler Kadın Milli Futbol Takımı Karabük Üniversitesi Ev Sahipliğinde Hazırlandıkları Dünya Futbol Şampiyonası’nda İkinci Oldu

Malezya’da düzenlenen 4. İşitme Engelliler Dünya Futbol Şampiyonası’na Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde hazırlanan İşitme Engelli Kadın Milli Futbol Takımı dünya ikincisi oldu.

Kayseri, Manavgat, Afyon ve Karabük’te yoğun bir kamp dönemi geçiren, ardından Malezya’nın Başkenti Kuala Lumpur’un ev sahipliği yaptığı organizasyona ilk kez katılan ay-yıldızlı ekip, grup aşamasında Polonya ve ABD’ye kaybetmesine rağmen İngiltere ve Japonya’yı yenerek yarı finale çıkmış, yarı finalde tekrar karşılaştığı Polonya’yı 2-1 mağlup ederek finale çıkma başarısı göstermişti.

KLFA Stadında ABD ile final maçına çıkan milli takım karşılaşmayı 3-0 kaybederek dünya ikincisi oldu.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Malezya’da düzenlenen 4. İşitme Engelliler Dünya Futbol Şampiyonası’nda Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde hazırlandıklarında takımımızı ziyaret etmiş ve kendilerinden bayrağımızı dalgalandırmalarını ve ciddi başarılar beklediğimizi ifade etmiştik. Dünya Kupası’nda elde ettiğimiz ikincilik derecesi, sadece İşitme Engelli Kadın Futbolu tarihinde değil Türk kadın futbolu tarihinde de önemli bir başarı. Milli takımımız ile gurur duyuyor, tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.(Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesiyle fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.09.2024 20:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesi kapsamında, tüketicilerine sunduğu fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt'ın TechArena konsept mağazasının Sanal Gerçeklik platformu Spatial.io üzerinde oluşturulan, cep telefonu, tablet, bilgisayar ve VR gözlüklerden ziyaret edilebilen Dijital İkizi, bu kez MediaMarkt mağazalarında konumlandırılan VR alanları üzerinden 3D internet ortamında deneyimlenebilecek. Tüketiciler Metaverse evrenindeki mağazada sanal tura çıkabilecek ve beğendikleri ürünleri satın alabilecek.

MediaMarkt'ın tüketicilere fiziki dünya alışveriş deneyiminin etkileşimli ve ileri teknoloji odaklı bir versiyonunu sanal gerçeklik ortamında sunmak amacıyla başlattığı Dijital İkiz projesi, fiziksel engelleri ortadan kaldıran VR deneyimiyle tüketicilere alternatif, etkileşimli ve eğlence dolu bir gezinti ve alışveriş deneyimi sunuyor.

MediaMarkt'ın İstanbul, İzmir ve Ankara'da bulunan mağazalarını ziyaret eden tüketiciler, bu mağazalarda konumlandırılan özel deneyim alanlarındaki VR gözlüklerini kullanarak Tech Arena mağazasının olanaklarını, ürün ve marka çeşitliliğini bulundukları yerden keşfedebilecek.

Tüketicilerin son teknoloji ürünleri Metaverse evreninin büyüleyici ortamında farklı bir bakış açısından inceleyerek deneyimleyebilecekleri VR deneyim alanları eylül itibarıyla tüketicilerin deneyimine sunulacak ve 2025'in ocak ayına kadar MediaMarkt'ın İstanbul Marmara Park Tech Arena, İzmir Optimum ve Ankara Kentpark mağazalarında ziyaret edilebilecek.