blank
Anadolu Ajansı tarafından
10 Ekim, 2024 00:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla Bozkurt’ta etkinlik düzenlendi

KASTAMONU (AA) - Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla Bozkurt Toplum Sağlığı Merkezi tarafından yürüyüş gerçekleştirildi.

Topluma düzenli ve yeterli fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırılması ve fiziksel aktivitenin faydalarına dikkati çekmek amacıyla düzenlenen yürüyüş, Gezer Sokak'ta başladı.

Yürüyüş, Dumlupınar ve Sınarcık caddelerinin geçilmesinin ardından Hastane Caddesi'nde tamamlandı.


Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2025 17:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Gümüşhane’de olası kadın cinayetini esnafın cesur müdahalesi engelledi

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kızını rahatsız ettiğini söyleyerek uyardığı saldırgan tarafından bıçaklı atağa uğrayan bayanı esnaf bahadır müdahalesiyle kurtardı.
Olay, dün öğlenden sonra Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde tarım aletleri satışı yapan bir iş yerinin önünde meydana geldi. Alınan bilgiye nazaran, M.Y. isimli bayan uzun müddettir kızı T.Y.’yi rahatsız ettiği öğrenilen saldırgan H.M. ile iş yeri önünde karşılaştı. M.Y.’nin bir daha kızını rahatsız etmemesini aksi takdirde polise şikâyette bulunacağını söylemesi üzerine saldırgan belindeki bıçağı çıkararak bayana saldırdı. Saldırıyı fark eden iş yeri sahibi Beytullah Nas ise duruma süratli bir biçimde müdahalede bulundu. Bayanın bıçak darbesi almasını son anda engelleyen Beytullah Nas daha sonra saldırganı etkisiz hale getirdi. O anlar iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken saldırgan H.M.’nin daha evvel da babasını bıçakla yaraladığı öğrenildi. Saldırgan polis grupları tarafından gözaltına alındı.
"Oğlum müdahale etmemiş olsa bir bayan cinayeti olabilirdi"
Olayla ilgili konuşan Beytullah Nas’ın babası Ali Nas, "Dün taarruza uğrayan bayanla saldırıyı gerçekleştiren şahıs burada karşılaşıyorlar. Bayan şahsın kızını rahatsız ettiğini ve bir daha yapmaması gerektiğini aksi takdirde polise vereceğini söylüyor söylüyor. O sırada benim oğlum çapa makineleriyle uğraşıyor saldırganın elini cebine attığını görür görmez benim oğlum müdahale ediyor ve saldırganı önlüyor. O bıçak benim oğluma da saplanabilirdi fakat o müdahale etmemiş olsa bir bayan cinayeti meydana gelebilirdi. Benim oğlum esasen çocukluktan beri sporla ilgileniyor kendi halinde bahadır biri" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.