Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
02 Ocak, 2025 14:57 tarihinde yayınlandı
0

Düzce’de denetimlerde 4 bin 895 araç trafikten men edildi

DÜZCE(İHA) – Düzce genelinde polis ve jandarma trafik takımları tarafından 2024 yılında yapılan kontrollerde 778 bin 328 araç, 31 bin 740 motosiklet, 4 bin 845 okul servisi denetlendi, 4 bin 895 araç trafikten men edildi.

Düzce’de Jandarma ve Polis Trafik grupları tarafından kabahatlerin önlenmesi, azaltılması ve hatalıların yakalanması için 2024 yılında icra edilen kontrollerde 778 bin 328 araç, 31 bin 740 motosiklet, 4 bin 845 okul servisi denetim edildi. Yapılan denetimlerde kusurlu görülen 124 bin 470 araç şoförüne idari para cezası uygulandı, bin 213 araç şoförüne alkolden süreç yapılırken 4 bin 895 araçta trafikten men edildi.

Yetkililer; ehliyetsiz araç kullanan, emniyet kemeri takmayan, ışık donanımı kurala uygun olmayan, araçlarında teknik olarak değişiklik yapan, kırmızı ışık ihlali yapan, sürat kurallarına uymayan ve yaya geçitlerinde yayalara yol vermeyen şoförlere yönelik kontrollerin 2025 yılında da arttırılarak devam edeceğini açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2026 09:26 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’te vatandaşlar milli maç heyecanını dev ekranda yaşadı

Karabük’te vatandaşlar, sabahın erken saatlerine rağmen Yenişehir Yazlık Sineması’nda kurulan dev ekranda milli maç heyecanını birlikte yaşadı.

Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında vatandaşlar, Türkiye-Avustralya karşılaşmasını izlemek için Yenişehir Yazlık Sineması’nda bir araya geldi. Karşılaşmayı takip etmek üzere her yaştan çok sayıda vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla ve formalarıyla dev ekranın kurulduğu alana geldi. Sabahın ilk saatlerine rağmen oluşan kalabalık, milli maç heyecanın duygusunu yaşadı.

Maçın Türkiye saati ile erken saatlere gelmesi sebebiyle annesinin kucağında uyuyan çocuklar da kameralara yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin