Düzce'de tek katlı metruk binada çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Çay Mahallesi Saatçigil Caddesi'nde yer alan tek katlı metruk evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yoğun dumanı fark eden çevredekiler, Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne haber verdi.
Bölgeye sevk edilen ekipler, çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından alevlere müdahale etti.
Çatı ve içeriden yapılan çalışmayla söndürülen yangında yapının iç kısmı tamamen zarar gördü. (AA)
Giresun’un Aksu mahallesinde bulunan Toplumsal Bilimler Lisesi’nde bugün sabah saatlerinde okulun güvenlik vazifelisi, okulun hizmetli takımında çalışan bir bayanı ve onun kız kardeşini silahla vurdu. Olayda abla olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan kız kardeşi hastanede ameliyata alındı.
Alınan bilgiye nazaran, Toplumsal Bilimler Lisesi’nde güvenlik takımında çalışan A.T. (53), şimdi bilinmeyen bir nedenle okulun hizmetli takımında paklık vazifelisi olarak çalışan Rana Çavuş Gökçin (27) ve ablası Yonca Çavuş’u (30) silahla vurdu. Olay sonrası okula çok sayıda polis takımı ve sıhhat vazifelisi çağrılırken, ağır yaralanan 2 bayana müdahale edildi. Tüm müdahalelere karşın Yonca Çavuş olay yerinde hayatını kaybederken, kardeşi Rana Çavuş Gökçin ise hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Kaçan A.T.’yi yakalamak için çalışma başlatılırken, olayla ilgili inceleme sürüyor.
Öte yandan A.T.’nin bir müddet evvel cezaevinden tahliye olduğu ve eski hükümlü takımından topluma kazandırılmak için okulda işe alındığı öğrenildi.