blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
11 Temmuz, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı

Düzce’de sis etkili oldu, yaz ortasında görüş mesafesi 10 metreye düştü

Düzce’de son günlerde hava sıcaklıkları 35 derece ölçülürken, Bolu Dağı Düzce geçişinde sağanak yağış ve sis sebebi ile görüş arası 10 metreye kadar düştü.
Düzce hafta içini mevsim normallerinin üzerinde hava sıcaklıkları ile geçirirken, kent merkezinde 35 dereceye kadar çıkan sıcaklıklar bunaltıcı boyutlara ulaşmıştı. Ama haftanın son gününe girilirken, Düzce’nin yüksek kesitleri ve Bolu Dağı’nın Düzce geçişinde sağanak yağış ve sis tesirli oldu. Bilhassa D-100 karayolunun Bolu Dağı kısmı Yumrukaya, Abant Kavşağı, Elmalık, Bakacak, Seymenler, Karanlıkdere, Bıçkıyanı, Sarıçökek bölgesinde sis sebebiyle şoförler sıkıntı anlar yaşadı. Sis ve yağış sebebiyle görüş aralığının yer yer 10 metreye kadar düştüğü Bolu Dağı’nda şoförler takip aralıklarını müdafaaları ve sürat yapmamaları konusunda ışıklı tabelalar ve polis grupları tarafından uyarılıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
11 Temmuz, 2025 00:57 tarihinde yayınlandı

5 metre yükseklikten mağaraya düşen genç kurtarıldı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde piknik yaparken 5 metre yükseklikten mağaraya düşen genç takımlarca kurtarıldı.
Olay, Konarı Kanyonu’nda meydana geldi. Üniversite öğrencisi Kadir Ö. arkadaşlarıyla piknik yaptığı sırada gezinirken yaklaşık 5 metre yükseklikten istikrarını kaybederek mağaraya düştü. Gencin düştüğünü gören arkadaşları durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, jandarma ve arama kurtarma grupları sevk edildi.
Yaklaşık 2 saatlik çalışmanın akabinde yaralı olarak kurtarılan genç 1.5 kilometre sedyeyle ambulansa taşındı.
İlk müdahalesinin akabinde yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.