Düzce’de Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün kuruluş yıl dönümü kutlandı

Düzce’de Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün kuruluş yıl dönümü kutlandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 23.05.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Düzce'de kortej yürüyüşü düzenlendi.

Belediye önünde toplanan grup, ellerinde bayraklar ve pankartlarla Anıtpark Meydanı'na kadar yürüdü.

Burada eski evkaf defteri ve hudutname sayfaları ile harita, vakfiye ve tuğraların yer aldığı sergi gezildi, vatandaşlara lokma ikram edildi.

Yürüyüşe, Vali Selçuk Aslan, Ankara Tapu Kadastro 1. Bölge Müdürlüğü Tapu Şube Müdürü Deniz Say, Düzce Tapu Müdürü Gülsen Sağlam, Düzce Kadastro Müdürü Cihat Bilgehan Yalçın, Düzce Emlakçılar Odası üyeleri, Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile tapu ve kadastro çalışanları katıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

PeP “En İyi Para Transfer Uygulaması” ödülünün sahibi oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.06.2024 16:37
Paylaş:
A+ A-

İSTNBUL (AA) – PeP, Global Financial Market Review (GFM) tarafından “En İyi Para Transfer Uygulaması” ödülüne layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, “En İyi Para Transfer Uygulaması” ödülüyle PeP, finansal teknoloji sektöründeki yenilikçi yaklaşımlarını ve müşteri odaklı hizmet anlayışını uluslararası platformda da ispalamış oldu.

GFM ödül jürisi, PeP'i değerlendirirken sunmuş olduğu finansal hizmetleri ve yenilikçi çözümleri dikkate aldı. Uygulamanın düşük maliyetli uluslararası transferler, çoklu para birimi hesapları, Visa ve Troy logolu ön ödemeli kartlar ve her alışverişte numarası değişen güvenli sanal kart gibi özellikleriyle öne çıktığı belirtildi.

Ayrıca, uçuş puanı kazandıran “PeP Pegasus BolBol Kart”ın kullanıcı deneyimini zenginleştirdiği vurgulandı. Jüri, PeP'in 7/24 erişilebilir ve uygun fiyatlı hizmetleri sayesinde kesintisiz bir kullanıcı deneyimi sunduğuna da değindi.

– “Kullanıcılarımızın finansal işlemlerini daha güvenli, hızlı ve verimli hale getiriyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen PeP Genel Müdürü Mehmet Sadioğlu, Türk finansal teknoloji sektörünü uluslararası arenada temsil etmenin daha büyük hedeflere ulaşmaları için motivasyon sağladığını belirtti.

Finansal teknoloji alanındaki en son trendleri yakından takip ettiklerini aktaran Sadioğlu, PeP uygulamasını sürekli olarak geliştirdiklerini ve bu sayede, kullanıcılarının ihtiyaçlarına daha iyi yanıt verebilecek yenilikçi çözümler sunduklarını kaydetti.

Sadioğlu, “Kullanıcılarımızın finansal işlemlerini daha güvenli, hızlı ve verimli hale getiriyoruz. Amacımız PeP'i kullanıcılar için vazgeçilmez bir finansal araç haline getirmek ve her geçen gün daha fazla değeri kullanıcılarımıza sunmak. PeP'in aldığı bu ödülün, müşteri odaklı yaklaşımımızın ve sektöre sunduğumuz yeniliklerin bir göstergesi olduğuna inanıyoruz. PeP olarak, Türkiye'de finansal teknoloji sektörünün öncülerinden biri olmaya ve müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.