Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
24 Ağustos, 2026 14:29 tarihinde yayınlandı
0 0

Düzce’de uyuşturucudan 46 şahsa işlem yapıldı

DÜZCE (İHA) – Düzce’de narkotik suçlarla mücadele ekiplerinin yaptığı operasyonlarda 46 olaya müdahale edilirken, uyuşturucu kullanan ve bulunduran 46 şahıs hakkında ise işlem yapıldı.

Düzce’de uyuşturucu madde satıcılarına, kullanımına yönelik polis ve jandarma ekiplerince operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Polis ve Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince suçların önlenmesi, azaltılması ve suçluların yakalanması amacıyla 17 -23 Ağustos tarihlerinde icra edilen operasyonlarda 46 olaya müdahale edilirken uyuşturucu kullanan ve bulunduran 46 kişi hakkında adli işlem yapıldı.

Çalışmalarda, 16 kök kenevir, 333 adet sentetik ecza, 8,7 gram metamfetamin, 3 gram skunk, 3 kilo 861 gram esrar, 125 gram bonzai, 118 gram bonzai hammaddesi, 75 gram kenevir tohumu ve 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.