Reklam Alanı (Gövde Üst Reklam) Bu alana reklam ver
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2025 15:31 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Ece Gürel’in Cenazesi Ailesine Teslim Edildi

Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

İstanbul'da Belgrad Ormanı'nda kaybolduktan 4 gün sonra bulunan 36 yaşındaki peyzaj mimarı Ece Gürel'in cenazesi Adli Tıp Kurumunda yapılan işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Gürel, bugün ikindi namazı sonrasında defnedileceği öğrenildi.
2 Mart Pazar günü Belgrad Ormanı'na gideceğini söyleyerek evden çıkan peyzaj mimarı Ece Gürel, daha sonra Belgrad Ormanı'nda kaybolmuştu. Gürel, 4 günlük arama kurtarma çalışmaları sonrasında, dün gece saat 01.15 sıralarında sarp ormanlık alanda hafif yaralı olarak bulunmuştu. Ece Gürel'in uzun süre soğukta kaldığı için hipodermi geçirdiği belirlenmişti. Gürel, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Maslak'ta bulunan özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisi esnasında Gürel'in gündüz saatlerinde bir süre kalbi durmuş ancak doktorların müdahalesinin ardından tekrar hayata döndürülmüş ve entübe edilerek yoğun bakım servisine alınmıştı. Bu gece saat 03.00 sıralarında hayatını kaybeden Gürel'in cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin hastanede yaptığı çalışmaların ardından, polis ekipleri nezaretinde Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu morguna getirilmişti.
Cenaze, ailesine teslim edildi
Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan incelemelerin ardından Ece Gürel'in cenazesi ailesine teslim edildi. Gürel'in cenazesi Bağcılar'da ikindi namazı sonrası kılınacak olan cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2025 00:32 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Akrobasi hareketleri pahalıya patladı: Kovalamaca ile yakalanan motosikletlilere 65 bin lira ceza

Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

Düzce’de akrobasi hareketleri yaparak ilerleyen motosikletliler kovalamaca sonrasında yakalandı. 3 şoföre 65 bin 412 lira cezai süreç uygulandı.
Olay, Kuzey Etraf Yolu’nda meydana geldi. Güzergah üzerinde akrobasi hareketleri yaparak ilerleyen motosikletli küme trafik takımlarının takibine takıldı. Çamköy temas yoluna girerek süratle uzaklaşmaya başlayan motosiklet şoförleri trafik gruplarının kovalamacası sonrasında Koruköy Kavşağı’nda yakalandı. Orta sokaklara girerek kaçmaya devam eden şoförler ise şahin takımlarının çalışması ile yakalandı. Yapılan denetimlerde şoförlerin ehliyetsiz olduğu, kask takmadığı, adapsız ışıkların ve tarzına uygun olmayan aparatların olduğu belirlenince şoförlere 65 bin 412 lira cezai süreç uygulandı. 2 motosiklet yediemin otoparkına çekilirken, takımların şok kontrollerinin ise devam edeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.