Karabük Eğitim ve Araştırma hastanesinde çalışan müteahhit çalışanlarının uzun süredir maaşlarının aksadığı haber veriliyor.
Karabük Eğitim ve Araştırma hastanesinde ki müteahhit personelinin aylardır maaşlarını gününde alamadıkları ve bu yüzden de büyük sıkıntıya düştükleri belirtiliyor.
Konu ile ilgili şikayetlerini dile getiren ilgili kişiler yaptıkları açıklamada, "bizler asgari ücretle hastanede çalışan personel olarak uzun süredir maaşlarımızı zamanında alamıyoruz.Zaten aldığımız kısıtlı paralarla geçinmeye çalışırken birde bu tür aksaklıklar olunca çok büyük mağduriyet yaşıyoruz.Çoğumuz aldığımız asgari ücretle evimizi geçindirmeye çalışıyoruz ancak birde maaşlar gecikince çok büyük sıkıntı çekiyoruz.Bu konuda yetkililerden yardım istiyoruz.Lütfen bizim sorunumuzla ilgilensinler” açıklamasında bulunuyorlar.
İlgili Haberler
TümüResmi İlanlar
Tüm İlanlarYorumlar1
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.
ŞŞŞ12 Mayıs 2015
VER CHPYE GİTSİN ZATEN BATMIŞIZ




