EMİTT Fuarı İmren Lokumlarıyla Tatlandı

EMİTT Fuarı İmren Lokumlarıyla Tatlandı

Yayın: 06.02.2024 15:51
Paylaş:
A+ A-

Türkiye’nin en büyük  turizm fuarı olma özelliğini taşıyan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), İstanbul TÜYAP’ta açıldı.

Bu yıl 27’ncisi düzenlenen EMİTT Fuarı, 6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında açık olacak. Bu yıl TÜYAP’ın 12 holünden sadece 3 holünün fuara ayrıldığı görüldü.

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) Başkanı P. Oya Narin açıklamasında: “Türk Turizminin küresel düzeyde temsil eden Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, bu yıl 6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında TTYD’nin İş Ortaklığında düzenlenecektir. EMITT, 27 yıldır ülkemiz turizminin yurt içi ve yurt dışındaki buluşma noktası olmuş ve sunduğu katma değerle bizler için bir gurur kaynağı olmuştur.
EMITT, Türkiye turizminin 27 yıllık gelişimine paralel olarak büyümeye devam etmiş, yerli ve yabancı turizm firmalarının yüksek katılımı ve elde ettiği önemli başarılarla dünyanın en büyük turizm fuarları arasında üst sıralara yükselmiştir. Türkiye Turizminin nabzını en iyi tutan fuarlardan biri olarak öne çıkan EMITT, sürekli bir gelişim süreci geçirmiştir. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı-EMITT 2023’te Türk Turizmi ile birlikte yükselişini sürdürmüş ve 2024 ve sonrasındaki başarılı seyir için olumlu sinyaller vermiştir. Bu coşkulu atmosfer, 2024 hedeflerimize ulaşma konusunda umut verici ve cesaretlendirici olmuştur.Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) olarak, her geçen yıl büyüyen EMITT, uluslararası bir turizm etkinliği kimliği kazanarak ülkemizin turizm hedeflerine daha da yaklaşmıştır. Bu başarıyı sürdürmek adına çalışmalarımızı kararlılıkla devam ettireceğiz. Bu süreçte, EMITT’in organizasyonuna emeği geçen tüm kuruluşlara, başta ICA Events ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) olmak üzere, teşekkür ediyor; uzun yıllar başarılı ve yeni boyutlara uzanan EMITT etkinliklerinde bir araya gelmeyi diliyorum.” dedi.

Safranbolu’dan Sadece İmren Lokumları Katıldı

Safranbolu’nun tanıtımını İmren Lokumları üstlendi. Fuarda İmren Lokumları ve İmren Lokum Konağının, Safranbolu evleriyle görsel zenginlik kazandırılan standı ve lezzetli lokumları göz doldurdu. Karabük veya ilçe belediyelerine ait herhangi bir standın açılmadığı bir EMİTT fuarı başlamış oldu. (Esra Oğuzkağan Özkan)

Kısa Video İçin Tıklayınız

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye devrilen otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Yağlıdere ilçesinde otomobilin dereye devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Kanlıca köyü mevkisinde, Üçtepe beldesi yönüne giden M.T. (55) idaresindeki 28 ADD 105 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye devrildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler sürücünün yaşamını yitirdiğini belirledi. M.T'nin cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna götürüldü.