blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı

Emre Kılınç: “Bu formayla daha yazacak çok hikâyemiz var”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor’un deneyimli oyuncusu Emre Kılınç, "Sezon boyunca üzerime çok gelindi. Artık sırada Avrupa sahnesi var. Bu formayla daha yazacak çok öykümüz var" dedi.
Süper Lig’in son haftasında Kayserispor’a karşı galibiyet golünün asistini yapan emre Kılınç, toplumsal medya hesabından açıklamada bulundu. Dönem boyunca açıklama yapmayan ve vakit zaman taraftarla ortası açılan Kılınç, şimdiye kadar susmayı tercih ettiğini söz etti.

"Avrupa sahnesindeyiz, bu formayla daha yazacak çok öykümüz var"
Ligin en çok asist yapan kanat oyuncusu olduğunun da altını çizen tecrübeli kanat oyuncusu Emre Kılınç, "Samsunspor formasıyla meslek rekorumu kırdım. 3 gol, 12 asist yaptım. Üstün Lig’de en çok asist yapan 2. oyuncuyum. Ancak sayıların ötesinde bu kent için, bu arma için ne verdiğimi ben biliyorum. Dönem boyunca üzerime çok gelindi. Herkesi kendi kalbinin ve vicdanının süzgecine bırakıp susmayı tercih ettim. Son nefesime kadar Samsunspor için elimden geleni yaptım, yapmaya da devam edeceğim. Bugün yalnızca bir maç kazanmadık, Avrupa’ya gittik! Bu yol kolay olmadı ancak biz inandık, vazgeçmedik. Artık sırada Avrupa sahnesi var. Bu formayla daha yazacak çok öykümüz var" diye konuştu.
30 yaşındaki Emre Kılınç, kırmızı-beyazlılar ile bu sezon 31 lig maçında 3 gol 12 de asist katkısı yaptı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2025 11:09 tarihinde yayınlandı

Kemer yok, muayene yok, sigorta yok

Bolu’da bir haftada 2 bin 773 araç ve şoföre 8 milyon 196 bin 811 lira idari para cezası uygulandı, 188 araç trafikten men edildi.
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ve Vilayet Jandarma Komutanlığı takımlarınca vilayet genelinde 26 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen trafik kontrollerinde toplam 35 bin 188 araç ve şoför denetim edildi. Bin 556 uygulama noktasında yapılan denetimlerde sürat ihlali yaptığı tespit edilen bin 348 araç ve şoföre ceza kesildi. Ayrıyeten, 228 aracın periyodik muayenesinin yapılmadığı, 151 şoförün emniyet kemeri takmadığı ve 45 kişinin ise şoför dokümanı olmadan araç kullandığı belirlendi. Zarurî mali sigortası bulunmayan 33 araç da trafikte tespit edildi. Kontrollerde kurallara uymayan 2 bin 773 araç ve şoföre 8 milyon 196 bin 811 lira idari para cezası uygulandı, 188 araç ise trafikten men edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.