Ertem; Restorasyonlarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Ertem; Restorasyonlarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Yayın: 26.10.2016 10:27
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu ilçesinde incelemelerde bulunan Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, “Şu anda devam eden 4 bin 500’ü aşan restorasyon çalışmamız var” dedi.

Karabük Valisi Mehmet Aktaş’ı makamında ziyaret eden Vakıflar Genel Müdürü Ertem daha sonra Safranbolu ilçesinde bulunan Dedeoğlu Camisi’nde incelemede bulundu.

Safranbolu’nun vakıf eserleri konusunda çok zengin bir ilçe olduğunu belirten Ertem, “Burada Vakıflar Genel Müdürlüğü olarak birçok esere sahibiz. Onları restorasyonları yıllar itibariyle sürekli devam ediyor ve hemen hemen tamamladık gibi gözüküyor. En son Dedeoğlu Camisiyle alakalı, orası tarihi bir yapı değil ancak gerçekten yıkılmak üzere, kaymaları olan bir cami. Onun yıkılıp yeniden yapılmasıyla ilgili yerinde görmek için bir ziyaretimiz oldu. Sayın Valimizi de makamında ziyaret ettik. Dedeoğlu Camisini yerinde inceledik. İnşallah oraya onu yıkıp güzel bir cami yapacağız. Onun çalışmalarıyla ilgili Bölge Müdürümüze talimatı verdik” dedi.

Vakıflar olarak ülke genelinde restorasyon çalışmalarının tam hız devam ettiğini de kaydeden Genel Müdür Ertem, “Bütün bölgelerimizde, her sene söylüyorum ortalama 250 şantiyemiz var. Tüm yurt genelinde, bu ortalamayı da devam ettiriyoruz. Şuanda devam eden 4 bin 500’ü aşan miktarda restorasyon çalışmamız var. Ama aynı şekilde de yurt dışında da restorasyon çalışmalarımız var. Haftaya nasip olursa Makedonya’daki bir caminin açılışına gideceğiz, restorasyonu bitti. Biz bu anlamda ecdadın bize bıraktığı mirasa yine onların bize bıraktığı gelirleri çerçevesinde, elimizde geldiğince gayret sarf ederek sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu anlamda iyi bir çalışma yürüttüğümüzü söyleyebilirim” diye konuştu.

Ertem’e, incelemeleri sırasında Vali Mehmet Aktaş, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ve Vakıflar Kastamonu Bölge Müdürü Yavuz Yücebıyık ve MÜSİAD başkanı Ahmet Nur da eşlik etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Peugeot Türkiye’den sıfır faizli kredi imkanı

Anadolu Ajansı
Yayın: 05.05.2024 08:36
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Peugeot Türkiye, birçok modelini sıfır faiz imkanıyla sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Peugeot Türkiye, mayıs ayında binek otomobil yelpazesi ve hafif ticari araç modelleri için kampanya seçeneklerini otomobilseverlerle buluşturuyor.

Bu ay sürecek avantajlı kampanyalar kapsamında yeni SUV 2008, SUV 3008, SUV 5008, yeni 208, 308, 408, yeni 508 ve hafif ticari araç modellerinde cazip faiz oranlı kredi fırsatları sunuluyor.

Yenilenmiş haliyle müşterilerine seçme özgürlüğü sunan, yeni 2008, 120 bin lira için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli krediyle, yüzde 100 elektrikli E-2008 ise 180 bin lira için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatlarıyla sahipleriyle buluşuyor.

C segmentinde SUV kodlarıyla ve fastback tasarımıyla dikkati çeken 408'e sahip olmak isteyen bireysel müşteriler, Allure donanımında 180 bin lira için 12 ay yüzde 0 faizli kredi, sadece tüzel müşteriler ise GT donanımında 190 bin lira için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatından yararlanabiliyor.

Markanın hatchback sınıfındaki temsilcisi 308 ,120 bin lira için 12 ay yüzde 0 faizli krediyle, yüzde 100 elektrikli E-308 ise 180 bin lira için 12 ay yüzde 0 faizli kredi imkanıyla showroomlarda yeni sahiplerini bekliyor.

SUV 3008 modeline sahip olmak isteyen bireysel müşteriler Active Prime ve Allure donanımlı versiyonlarda 180 bin lira için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi, sadece tüzel müşteriler ise GT donanımında 190 bin lira için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi kampanyasından yararlanabiliyor.

7 kişilik oturma kapasitesi ve Night Vision teknolojisiyle 1.5 lt BlueHDi dizel motora sahip SUV 5008, sadece tüzel müşterilere özel tüm donanımlarda 190 bin lira için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatlarıyla sunuluyor.

Yenilenen versiyonu ile tasarım ve teknolojisini güncelleyen, hatchback segmentinin sportif modeli yeni PEUGEOT 208'i ve yüzde 100 elektrikli E-208'i tercih edenler, 90 bin lira için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatından yararlanabiliyor.

Sedan sınıfının dikkat çeken temsilcilerinden yeni 508 modeline sahip olmak isteyen sadece tüzel müşterilere tüm donanımlarda 130 bin lira için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi seçenekleri sunuluyor.

BlueHDi dizel motoru ve 8 ileri tam otomatik EAT8 şanzımanıyla ve SUV görünümlü tasarımıyla PEUGEOT Rifter'a, 110 bin lira için 12 ay yüzde 0 faizli kredi imkanlarıyla sahip olunabiliyor.

Markanın diğer hafif ticari araç modelleri Partner Van, Expert Van, Expert Combi Van, Expert Traveller ve Boxer Van ise 190 bin liraya kadar 12 ay vadeli yüzde 2,99 faizli kredi seçeneğiyle destekleniyor.