Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
28 Mart, 2025 13:27 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar’da Parka Zarar Verenler İçin Başkan Cıva’dan Sert Uyarı

Eskipazar ilçesinde belediyeye ait parkta bulunan kamelyalardan birine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verildi. Çalışanların durumu bildirmesi üzerine parkta inceleme yapan Belediye Başkanı Serkan Cıva, kamelyalara zarar verenlere sert tepki gösterdi.

Göreve geldiği ilk günden itibaren vatandaşlara hizmet etmek için var gücüyle çalıştıklarını belirten Başkan Cıva, “Bu parka belirli bir grup geliyor. Ramazan ayında hem içki içiyorlar hem de aileler ile çocuklar için yaptığımız parkı yakıp yıkıyorlar” dedi.
“Kimsenin içkisi bizi bağlamaz” diyen Cıva, “Herkesin sevabı da günahı da kendine. Fakat içiyorsanız ağzınızla için. Burada ailelerin olduğu yer hem içki içiyorsunuz hem de yaptığımız parkı yıkıp gidiyorsunuz. Bu park neyinize batıyor. Bunlar hepimizin cebinden çıkıyor, sadece benim cebimden çıkmıyor” ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.
Kameralardan tespitlerin yapılması için çalışmaların başladığını aktaran Cıva, zarar veren şahıslara gereken cezanın kesileceğini duyurarak şunları söyledi: “İki gün sonra belediyeye gelip de ‘Başkanım ben bilmiyordum, şunun oğlu bunun kızıyım’ demesin. Dinlemeyeceğim ve cezası kesilecek. Allah rızası için yaptığımız işlere saygı gösterin.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
04 Haziran, 2026 13:18 tarihinde yayınlandı
0

Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol Türkiye Birinciliği Karabük’te Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol Türkiye Birinciliği müsabakaları Karabük’te başladı.

4-8 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek organizasyona Türkiye’nin 8 farklı ilinden yaklaşık 200 sporcu katılıyor. Müsabakaların açılış seremonisi Onur Futbol Sahası’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Açılış programına Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, ilçe müdürleri, şube müdürleri, antrenörler ve sporcular katıldı.

Programda konuşan İl Müdürü Coşkun Güven, Türkiye’nin dört bir yanından Karabük’e gelen sporcuları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm takımlara başarılar diledi. İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ise okul sporlarının gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimindeki önemine vurgu yaparak organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış seremonisinin ardından başlayan müsabakalarda takımlar Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek. Karabük’te 4-8 Haziran tarihleri arasında devam edecek organizasyon sonunda dereceye giren takımlar ödüllerine kavuşacak

Bizi sosyal medyadan takip edin