Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
12 Ocak, 2018 21:02 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Esnaf Odası Seçimlerinde Kazanan Nurettin Tümen Oldu

Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan genel kurulu dün yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Genel kurul sonunda esnafların çoğunluğunun oyunu alan mevcut Başkan Nurettin Tümen yeniden Karabük Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanlığına seçildi. Karabük Esnaf ve Sanatlar Odasının Olağan genel kurulu dün saat 13.30’da Karabük Belediyesi Nikah ve Konferans Salonunda yapıldı. Mevcut başkan Nurettin Tümen ve Volkan Kılınç’ın aday olduğu genel kurulda kullanılan 763 oyun 522’sini alan Nurettin Tümen yeniden Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçildi. Diğer aday Volkan Kılınç ise 238 oy alırken, 3 oy ise geçersiz sayıldı. Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına yeniden seçilen Başkan Nurettin Tümen’in yönetim kurulu; Niyazi, Ceylan, Burhan Delibasan, Ali Rıza Gökçekli, Yıldıray Yıldırım, Onur Karabacak, Nurettin Akçaalan, Erman Kuloğlu ve Ali Başaran’dan oluştu. Genel kurul sonrası denetim kurulu asil üyeliklerine ise Şahin Yardibi, Ümit Şimşek ve Arif Ersoy seçildiler. Genel kurul sonrası kısa bir açıklama yapan başkan Nurettin Tümen “ Genel kurulumuz esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir genel kurul geçirdik, esnaf arkadaşlarımız kendi iradelerini kullanarak tekrar ben ve yönetim kurulu arkadaşlarıma görev verdiler. Bana oy veren vermeyen tüm esnaf arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de esnaflarımızın sıkıntıları gerekli mercilere ulaştırıp çözüm yolları bulacağız. Esnaflarımızın sıkıntıları her ortamda dile getirmeye devam edeceğiz. Ben tekrar genel kurulumuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Umarım esnafımıza yakışır bir seçim olmuştur” açıklamasına yer verdi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
09 Mayıs, 2025 21:38 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kardemir, 2025 yılı ilk çeyreğinde 1,48 Milyar TL zarar bildirdi

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KRDMD), 2025 yılına ait ilk çeyrek finansal sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımladı. Şirket, yılın ilk üç ayında 1 milyar 481 milyon TL zarar açıkladı.

Geçtiğimiz yılın aynı döneminde 1 milyar 149 milyon TL zarar açıklayan şirketin net zararı yıllık bazda yaklaşık yüzde 29 oranında artış gösterdi.

Şirketin satış gelirleri, 2024 yılının ilk çeyreğine göre yüzde 15 azalarak 14 milyar 410 milyon TL olarak gerçekleşti. Esas faaliyetlerden elde edilen zarar ise 515 milyon TL oldu.

Kardemir’in faiz, amortisman ve vergi öncesi karı (FAVÖK) söz konusu dönemde 1 milyar 110 milyon TL olarak kaydedildi. Şirketin özkaynakları bir önceki çeyreğe göre yüzde 3 oranında düşüş gösterdi.

Açıklamaya göre, Kardemir’in güncel piyasa değeri 27,3 milyar TL seviyesinde bulunurken, Piyasa Değeri / Defter Değeri (PD/DD) oranı 0,50 olarak belirlendi. Bu oran, Kardemir hisselerinin defter değerinin altında işlem gördüğüne işaret ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.