Evin çatısına çıkan tavuk kuş gibi uçarak yere indi

Evin çatısına çıkan tavuk kuş gibi uçarak yere indi

Yayın: 04.10.2019 23:02
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Yenice ilçesine bağlı Şirinköy Köyü’nde üç katlı bir evin çatısına çıkan tavuk sahibini şaşırttı.

İlçeye bağlı Şirinköy Köyü’nde Satılmış ve Zeki Bostancı kardeşlere ait 3 katlı evin çatısına çıkan tavuk şaşkınlığa neden oldu. Yok artık dedirten olayda tavuğun çatıya nasıl çıktığı merak konusu olurken, ev sahibi tarafından görülen hayvan çatıdan indirilmeye çalışıldığı sırada bir kuş gibi üç katlı binadan uçarak yere indi.

Ev sahibi, Satılmış Bostancı çatıda gözüne çarpan şeyin tavuk olduğunu görünce rüya gördüğünü zannettiğini belirterek, “Günümüzde insanların intihar etmek için çıktıkları çatıda tavuğu görmek bizi şaşırttı. Kapıların kilitli olduğu bir evin çatısına tavuğun nasıl çıktığını gerçekten merak ediyorum. Hayvanı aşağıya indirmek için çatıda biraz mücadele verdik. Kısa kovalamacanın ardından korkan tavuk bir kuş gibi uçarak yere indi. Aşağıya indiğimde herhangi bir sıkıntısı gözükmüyordu.” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

ÖSYM Başkanı Ali Ersoy’dan Rektör Kırışık’a Ziyaret

Yayın: 02.05.2024 10:15
Paylaş:
A+ A-

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Necip Şimşek, Prof. Dr. Ahmet Kesgin ve Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Ceylan’ı Rektörlük makamında ağırladı. Ziyarete, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Elif Çepni ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm ve Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Polat eşlik etti.

Ziyarette, Karabük Üniversitesinin akademik yapısı, yürütülen araştırma ve projeler ile ÖSYM sınavlarının verimliliğine yönelik çalışmalar konuşularak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

ÖSYM Başkanı Ersoy ve beraberindekilere ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Rektör Kırışık,  2-3 Mart tarihinde Karabük’te yapılan Sosyalfest programı hakkında detaylı bilgiler verdi.

Misafirperverliği için Rektör Kırışık’a teşekkür eden Ersoy ve ekibi Sosyalfest montunu giyerek bu derece kapsamlı bir organizasyonu Karabük Üniversitesi tarafından başarıyla gerçekleştirilmesini takdir ettiler.

Şeref defterini imzalayan ÖSYM Başkanı Ersoy, Rektör Kırışık ile birlikte ÖSYM tarafından yapılması planlanan e sınav sisteminin Karabük Üniversitesinde uygulanabilmesi için yabancı diller yüksekokulunda incelemelerde bulundu ve Karabük Üniversitesi Demir Çelik Kampüsünü gezdi.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!