FETÖ/PDY Operasyonunda Bir Kişi Daha Tutuklandı

FETÖ/PDY Operasyonunda Bir Kişi Daha Tutuklandı

Yayın: 30.05.2016 10:30
Paylaş:
A+ A-

Karabük Emniyet Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY operasyonu kapsamında kayyum ataması yapılan özel okul, dershane, yurt ve pansiyonun bulunduğu 3 binayı değerinden çok düşük fiyatlara sattığı iddiasıyla gözaltına alınan Elmas Eğitim Yayın Ticaret Turizm ve Gıda Sanayi A.Ş. yönetim kurulu başkanı tutuklandı.

Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soruşturma kapsamında 3 gün önce kayyum atanan Elmas Eğitim Yayın Ticaret Turizm ve Gıda Sanayi A.Ş.’ye ait içinde özel okul, dershane, yurt ve pansiyon hizmetlerinin verildiği 3 binanın satıldığını belirlemesi üzerine, Elmas Eğitim Yayın Ticaret Turizm ve Gıda Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M.T.’yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemelerinin ardından adliyeye sevk edilen M.T., çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

Öte yandan, dünde bahsi geçen Safranbolu ilçesi Bostanbükü köyündeki toplam 5 bin 517 metrekare arsa üzerinde bulunan ve gerçek değeri 4 milyon 57 bin 928 lira 80 kuruş olduğu belirlenen gayrimenkulleri değerinin çok altında satın alan N.Ç. (41) gözaltına alınmış, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı

Yayın: 04.05.2024 12:39
Paylaş:
A+ A-

Kaymakamlar Toplantısı Karabük Valisi  Mustafa Yavuz Başkanlığında Gerçekleştirildi.

İlçelerde yürütülen; güvenlik ve asayiş hizmetleri, yatırımlar, sunulan kamu hizmetleri ve ilçelerin genel durumunun gözden geçirildiği Kaymakamlar Toplantısı, Valilik Toplantı Salonu’nda Vali Mustafa Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali  Mustafa Yavuz, toplantıda yaptığı değerlendirmede; ilçelerimizde yürütülen projelerin her aşamasının titizlikle takip edilmesi ve gecikme yaşanmaması için gerekli adımların atılması ve takip edilmesi gerektiğini belirtti.

Toplantı, Kaymakamlar  tarafından ilçelerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilmesi ve görüş alıverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.