fizy’nin podcast serisi her bölüm farklı sanatçıyı konuk ediyor

fizy’nin podcast serisi her bölüm farklı sanatçıyı konuk ediyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.06.2024 20:45
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Turkcell'in müzik uygulaması fizy'nin müzik ve magazin içerikli podcast serisi, her bölümde farklı sanatçıları ağırlamaya devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, fizy, kullanıcılarına sadece müzik dinleme deneyimi sunmakla kalmıyor, özel içerikler de sunuyor. Popcast serisi, müzik ve magazin dünyasının popüler isimlerini bir araya getirerek, fizy kullanıcılarının platform deneyimini daha zengin bir hale getiriyor.

Toplamda 11 bölümden oluşan seride, şimdiye kadar Hadise, Sefo, Demet Akalın ve Simge konuk olurken, gelecek bölümlerde Can Bonomo, Derya Uluğ, Asil Gök, Gülben Ergen, Ece Seçkin, Bengü, İrem Derici ve Defne Samyeli yer alacak.

Popüler içerik üreticilerinden Pop Bizde adlı instagram hesabının sahibi Kaan Ölker'in moderatörlüğünde hazırlanan Popcast, her hafta yeni bir bölümle, ücretsiz olarak fizy kullanıcılarıyla buluşacak.

Sanatçıların müzik kariyerleri, magazin dünyası ve daha pek çok içeriği barındıracak olan serisiyle fizy kullanıcıları, sanatçıların bilinmeyen yönlerine tanıklık etme fırsatı elde edecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Artvin Valisi Ünsal vatandaşların sorunlarını dinledi

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.06.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

ARTVİN (AA) – Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Halk Gününde vatandaşlarla bir araya geldi.

Valilikte gerçekleştirilen toplantıda talepleri dinleyen Ünsal, vatandaşların sorunlarının çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Vali Ünsal, “Devlet olarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Devletimizin kapısı her zaman vatandaşımıza açıktır.” ifadelerini kullandı.