Reklam
Reklam
Anadolu Ajansı Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
01 Kasım, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
0

FLO Group’ta üst düzey atama

İSTANBUL (AA) – FLO Group'ta çeşitli görevler üstlenen Hüseyin Çolak, İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.Şirketten yapılan açıklamaya göre, FLO Group'ta üst düzey bir atama gerçekleşti.2016'dan bu yana FLO Group'ta ö…

İSTANBUL (AA) – FLO Group'ta çeşitli görevler üstlenen Hüseyin Çolak, İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, FLO Group'ta üst düzey bir atama gerçekleşti.

2016'dan bu yana FLO Group'ta önemli görevler üstlenen Çolak, İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Çolak, FLO Group İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak şirketin insan kaynakları stratejilerinin geliştirilmesi ve yürütülmesinden sorumlu olacak.

İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra profesyonel kariyerine Garanti Sigorta'da başlayan Çolak, daha sonra otomotiv ve tekstil sektörlerinde çeşitli pozisyonlarda çalıştı.

2009'da Türk Telekom'un insan kaynakları ekibine katılan Hüseyin Çolak, 7,5 yıl boyunca Ücretlendirme ve Yan Haklar Grup Müdürlüğü pozisyonu da dahil olmak üzere farklı pozisyonlarda görev aldı.

FLO Group'ta çalıştığı 8,5 yılı aşkın sürede Organizasyonel Gelişim Müdürü, Ücretlendirme ve Yan Haklar Müdürü, İnsan Kaynakları Direktörlüğü pozisyonlarında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin