blank
Anadolu Ajansı tarafından
19 Eylül, 2024 16:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Fuzul’den Adıyaman’daki öğrencilere kırtasiye desteği

İSTANBUL (AA) - Fuzul, Adıyaman'da bulunan bir ilkokuldaki tüm öğrencilerin kırtasiye masraflarını karşıladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, firma çalışanları tarafından gerçekleştirilen dağıtımda öğrencilere, kalem setleri, defter ve muhtelif pek çok kırtasiye malzemesi teslim edildi. Fuzul, yer aldığı bu projeyle Anadolu'daki ilkokul öğrencilerinin eğitimlerine kırtasiye desteği sağlayarak, öğrencilerim eğitim hayatlarını desteklemeyi ve eğitimde fırsat eşitliğine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Fuzul İç İletişim ve İşveren Markası Fuzul Benim'in Yöneticisi Kübra Akbal Kuru, Adıyaman'daki çocuklara destek vermiş olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Kuru, "Bu ve buna benzer sosyal sorumluluk projeleriyle çocuklarımızın eğitim hayatlarına dokunabilmek ve onlara daha iyi bir gelecek sunabilmek noktasında yeni projelerimiz olacak. Çünkü biliyoruz ki eğitim, toplumların gelecek inşasında çok önemli bir alan kaplıyor ve bizler eğitime ne kadar destek olabilirsek o kadar güçlü bir gelecek inşasına katkıda bulunmuş olacağız." değerlendirmesini bulundu.


Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2025 21:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Halk otobüsü yayaya çarptı: 1 yaralı

Bartın’da halk otobüsünün çarptığı yaya yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Kemerköprü Mahallesi 155. Caddede seyir halinde bulunan şoförünün ismi şimdi öğrenilemeyen 74 HO 1039 plakalı halk otobüsü, yola çıkan İ.K.Ç. isimli yayaya çarptı. Yaralanan şahıs olay yerine gönderilen sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesinin akabinde Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Sıhhat durumu uyguna gittiği öğrenilen yaralının alkollü olduğu ileri sürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.