Reklam
Reklam
Anadolu Ajansı Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
13 Eylül, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
0

Gaming Parkour Ankara’da rekor katılımla gerçekleşti

İSTANBUL (AA) – Gaming Parkour turnuvası güçlü soğutma performansına sahip oyun bilgisayarlarıyla teknoloji tutkunlarını bir araya getirdi.

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, Intel Türkiye, Lenovo Türkiye ve Teknosa işbirliğiyle düzenlenen turnuva, 7-8 Eylül'de Ankara Atlantis AVM ve Ankara Cepa AVM'de gerçekleşti.

Turnuvanın Ankara ayağında katılımcıların yoğun ilgisi sebebiyle her iki AVM'de de yarışma süresi uzatıldı. Büyük ödül için mücadele eden yarışmacılar yeteneklerini sergilemek ve rekorları zorlamak için birbirleriyle mücadele etti.

Gaming Parkour'un bir sonraki durağı, 13-15 Eylül'de düzenlenecek olan Gaming İstanbul (GIST) 2024 olacak. Bu etkinlikte oyunseverler ve teknoloji tutkunları bir araya gelecek. Oyun deneyimlerinin doruklara çıkacağı bu büyük etkinlikte, rekabetin dozu “Gaming Parkour”da yükselecek.

Gaming Parkour'un her aşaması, teknoloji tutkunlarını ve rekabeti seven oyun severleri kendine çekerken, büyük ödüller de heyecanı kartırıyor. Kasıma kadar sürecek bu heyecan dolu turnuvada, her etkinliğin birincileri büyük finale adım atma şansı yakalıyor.

Sonunda, 12 finalistin büyük ödül için mücadele edeceği etkinliğin bu yılki “süper ödülü”, 300 bin lira değerinde Teknosa hediye çeki olacak. Her etkinliğin birincileri ise 5 bin lira değerinde Teknosa hediye çekiyle ödüllendiriliyor. İkinciler “Lenovo gaming headset” verilirken, üçüncüler ise “Lenovo Mouse” kazanıyor. Üstelik bu turnuvada her katılımcı, Lenovo çantasının da sahibi oluyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin