Reklam
Reklam
Anadolu Ajansı Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
26 Ağustos, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
0

Gaziantep Medical Point Hastanesi’ne uluslararası akreditasyon

İSTANBUL (AA) – Gaziantep Medical Point Hastanesi, beyin ve sinir cerrahisi alanında SRC Center of Excellence tarafından akredite edildiğini duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, dünya genelinde hasta güvenliğini artırmayı ve sağlık hizmetlerinde mükemmeliyeti teşvik etmeyi amaçlayan kar amacı gütmeyen kuruluş SRC Center of Excellence'ın akreditasyonu en yüksek standartları karşılayan sağlık kuruluşlarına veriliyor.

Akreditasyon, sağlık hizmetlerinin her yönünü titizlikle değerlendiren detaylı bir denetim sürecini içerirken Gaziantep Medical Point Hastanesi de bu süreçten başarıyla geçerek hasta güvenliği, tedavi kalitesi ve hizmet mükemmeliyetine olan bağlılığıyla öne çıktı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gaziantep Medical Point Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aslan Güzel, akreditasyonun hastanenin sağlık hizmetlerindeki mükemmeliyet hedeflerine ulaşmada önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Güzel, “SRC Center of Excellence tarafından akredite edilmek, hastanemizin sağlık hizmetlerindeki mükemmeliyet hedeflerinin uluslararası düzeyde tanındığını gösteriyor. Bu süreçte emeği geçen tüm ekip üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu akreditasyon, hastalarımızın güvenliği ve sağlığı için sürekli olarak kendimizi geliştirme yönündeki kararlılığımızın bir yansımasıdır.” değerlendirmesinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin