Gedikoğlu “Bizi Sokakta Nasıl Engelleyeceksiniz”

Gedikoğlu “Bizi Sokakta Nasıl Engelleyeceksiniz”

Yayın: 09.02.2024 14:08
Paylaş:
A+ A-

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Cenk Gedikğlu, Emekliler Derneği Karabük Şubesinin sessiz sedasız bir şekilde  kongre yapması ile ilgili görüşlerini Birlik Medya’da katıldığı seçim özel programında açıkladı

Gedikoğlu “ Bizi sokakta nasıl engelleyeceksiniz”

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, Birlik Medya’nın seçim özel programına katılarak, seçim çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Gedikoğlu programda özellikle Emekliler Derneği Karabük Şubesinin olağan genel kurulunu sessiz sedasız bir şekilde yapması ile ilgili görüşlerini açıklayarak “  Zannediyorum Sayın Belediye Başkanımız  Rafet Bey’in son zamanlarda emeklinin durumunu göz önünde bulundurup suya ve ulaşıma yapmış olduğu ücretsiz hizmetiyle zannediyorum ki şu şekilde düşünüldü bu şekilde bir kongre orada yapılırsa Sayın Belediye Başkanı da gelir, emekli onu orada bağrına basar, bu da o tarafta ciddi bir gösterge olur. Bu orada engellendi, bizi sokakta nasıl engelleyeceksiniz” dedi

BENDE SONRADAN ÖĞRENDİM

Emekliler Derneği Karabük Şube Kongresinin yapıldığını kendisinin de bilmediğini ve Kongrenin yapıldığını başkaları tarafından öğrendiğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu”

Emekliler Derneği’nin kongreleri şölen havasında geçer. Sivil toplum örgütleri davet edilir. Seçim zamanına denk geldiği için başkan adaylarına söz verildiği, belediye başkanının konuştuğu, siyasilerin konuştuğu güzel bir atmosferde yapılırdı. Çünkü Emekliler Derneği o zaman Karabük kamuoyuna hitap ederdi. Bazen seçimin gidişatını belirlerdi. Bazen herkesi oraya toplar kim ne söylemek istiyorsa buradan söylesin derdi. Zannediyorum Sayın Belediye Başkanımız  Rafet Bey’in son zamanlarda emeklinin durumunu göz önünde bulundurup suya ve ulaşıma yapmış olduğu ücretsiz hizmetiyle zannediyorum ki şu şekilde düşünüldü bu şekilde bir kongre orada yapılırsa Sayın Belediye Başkanı da gelir, emekli onu orada bağrına basar, bu da o tarafta ciddi bir gösterge olur. Bu orada engellendi, bizi sokakta nasıl engelleyeceksiniz? Sokakta bizimin yapmış olduğumuz siyasi çalışmaların hepsinde her emekli büyüğümüz, amcamız, ağabeyimiz Rafet Bey’in boynuna sarılıp Allah senden razı olsun. Seninde imkanların belediye olarak buydu. Bize de bunu yaptın diyor. Ulaşım A.Ş’nin konforlu araçlarında ücretsiz seyahat etme olanağını hak kazandılar. Suyla ilgili yine Belediye Başkanımızın yapmış olduğu ücretsiz uygulaması var. Bu yanlış anlaşılıyor. Bu seçim sonuna kadar, seçimden öncesine kadar. Sayın Belediye Başkanının ifadesi ‘emeklinin durumu düzelene kadar.’ Geçinebilir duruma gelene kadar diyor Rafet Bey. Ve şimdiye kadar vermiş olduğu sözlerin tamamını da tuttu. Bununda tamamını tutacağından yana hiçbir şüphemiz yok”

CUMHUR İTTİFAKINI ZARAR VERECEK SÖYLEMDE BULUNMADIM

Ben göreve geldiğim ve mazbatayı aldığım ilk günden beri Cumhur İttifakına zarar verecek hiçbir söylemde bulunmadım diyen Başkan Gedikoğlu “AK Parti . İl Başkanı kardeşimiz randevuyla bizi ziyaret etmeye geldiğinde kendisi  -basına da yansıdı, kayıtları da var.- partimize mensup parti teşkilatlarımızı çünkü Cumhur İttifakını önemsiyoruz. Her şeyden önemlisi Sayın Genel Başkanımız şahsımıza parti teşkilatlarımız ve Türkiye’nin tüm kademelerindeki teşkilatlarımıza verdiği talimat Cumhur İttifakı ile ilgili dikkatli olmamız yönünde. Ama ne yazık ki aynı samimiyeti görmediğimi  açıkça ifade etmek istiyorum”

PAYLAŞIMA BİR ANLAM VEREMEDİM

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt’ın bir halı saha maçı sonrası 7-0 skorboard paylaşımının Cumhur ittifakı ruhuna uymadığını ve böyle bir paylaşıma bir anlam veremediğini belirten MHP Karabük İl Başkanı Cenk  Gedikoğlu”

İl Başkanı arkadaşımız partimizi ziyarete geldiğinde müzikle, şarkılarla, çiçeklerle ve yüz tane parti teşkilatımız üyesiyle karşıladım. Çok güzel söylemlerimiz oldu dostane. Aradan bir hafta geçmeden arkadaşımız bir halı sahadan 7-0 skorboard paylaştı. Buna gerçekten bir anlam veremedim. Bir şey yok. Bir şey demedik. Bir şey yapmadık. İttifakımız adına çalışıyorduk o zaman. Aday falanda yoktu o dönemde. Siyasetçiyi farklı şekilde yönlendirmeyeceksiniz. Yanlış yaptırmayacaksınız. Ben teşkilat mensuplarımın tamamına, yöneticilerime, birlikte görev yapan abilerime, kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Beni hiç yanlışa düşürmüyorlar. Devamlı dikkat ede ede yapıyoruz her şeyi. Mesela ona ne gerek vardı? İttifak ruhuna aykırı bir şey yapılması gerekiyor. Ne yaparsın dediğinde herhalde öyle bir skorboard’a bir şey konurdu. 7-0. Ne manası var? Hani il ve ilçeleri biz alacağız. E şimdi çıktık herkes sokaktayız. Başladı siyasi çalışmalarımız. Hepimizin il ve ilçelerde adayları var. Hepimiz yapacağımızı anlatıyoruz, projelerimizi anlatıyoruz. Onu skorboard’a yazacağına projelerin ne? Adaylarınla samimiyetle ortaya çıksaydın çok daha iyi olmaz mıydı? O zaman diyoruz ki bizde bizimle aynı samimiyette değiller mi? Sayın Cumhurbaşkanımızın en az sayın Genel Başkanımız kadar bu ittifakı önemsediğini biliyoruz”

KARABÜK HALKI ÖZVERİMİZİ GÖRÜYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı görevine geldikten sonra, gece gündüz çalıştıklarını ve bu çalışmalarını ve özverisini Karabük halkının gördüğünü belirten Başkan Gedikoğlu “

Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak 5-6 aydır cansiperane sahalardayız. 5-6 aydır çoluğumu çocuğumu göremiyorum. Doğru düzgün eve gidemiyorum. Ama bunu niye yapıyorum. Allah bana koskoca Milliyetçi Hareket Partisi’nin İl Başkanlığını nasip etti. Gücümün yettiği, enerjimin olduğu, vaktimin olduğu ve sonuna kadar ne yapabilirsem günde ne kadar kişiye ulaşmaya çalışıyorsak daha fazlasını yapacağız. İki katını yapacağız. Ve bu çalışmalarımızın hepsine devam edeceğiz. Karabük halkı öyle vefalı öyle duygulu yeri geldiğinde kişiye hakkını teslim eden öyle güzel ruhtaki insanların toplandığı bir şehirdir ki burası onlarda bizim 5-6 aydır yapmış olduğumuz çalışmaları, özverileri görüyorlar. İnsanlara ulaşma çabamızı görüyorlar. Bir yandan da diyorum ki bu genç İl Başkanı kardeşimiz, bu çocuğun canı çıktı. Ne kadar güzel çalışmaları içerisinde. ne kadar samimi bir adam. Geldiği zamanda bize de onu hissettiriyor. O sıcaklığı veriyor. Bu adamın yenilmemesi lazım. Bu adamın partisinin teşkilatlarının yenilmemesi lazım. Cenk Bey’in Belediye Başkanı adayı ve mevcut Belediye Başkanımız Rafet Vergili’nin hiçbir şekilde yenilmemesi lazım. Bu vesileyle tekrar desteklerini istiyorum. Tekrar doğruyu bulacaklarından yana inancım tam” dedi. (Halil Kızılyer)

HABER VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ!

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Akfen Yenilenebilir Enerji’nin geçen yıl net karı 4,5 milyar lira oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Yerli ve yenilenebilir kaynaklardan üretim yapan 699 megavat kapasiteli 53 enerji santraline sahip Akfen Yenilenebilir Enerji'nin 2023'teki net karı 4,5 milyar liraya ulaştı.

Şirketten yapılan açıklamada, geçen yıl tüm çevresel taahhütlerin yerine getirildiği ve 126,4 milyon liralık karbon emisyon sertifika geliri elde edildiği ifade edildi.

Şirketin net karının geçen yıl 4,5 milyar liraya ulaştığına işaret edilen açıklamada, toplam varlıkların 34,6 milyar lira, özkaynakların ise 20,4 milyar liraya ulaştığı bilgisi paylaşıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akfen Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Mustafa Kemal Güngör, “2023 yılı, Akfen Yenilenebilir Enerji için dönüm noktası oldu. Karlılık, sürdürülebilir büyüme ve çevresel taahhütlerimizi yerine getirme konusunda gösterdiğimiz çabalar, sektördeki lider konumumuzu pekiştirdi. Geleceğe yönelik hedeflerimiz, yenilenebilir enerji kapasitemizi daha da arttırarak Türkiye'nin sürdürülebilir enerji hedeflerine katkıda bulunmak ve global enerji geçişine öncülük etmektir.” değerlendirmesinde bulundu.