Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
28 Aralık, 2024 21:12 tarihinde yayınlandı
0

Gençlik ve Spor Bakanı Bak: “Teşkilat demek kardeşlik demek, birlikte yol yürümek demek”

AK Parti Düzce 8. Olağan Kongresi Bahçeşehir Spor Salonu’nda Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın iştiraki ile gerçekleştirildi. Kongrede mevcut lider Hasan Şengüloğlu tekrar Vilayet Lideri seçildi.

AK Parti Düzce Vilayet Başkanlığı’nın 8. Olağan Kongresi Bahçeşehir Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongreye Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Genel Lider Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti Mahallî İdareler Lider Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, İstanbul Milletvekili Yahya Çelik, AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti Düzce Vilayet Lideri Hasan Şengüloğlu, partililer ve vatandaşlar katıldı. Ağır iştirakin olduğu kongreye tıpkı vakitte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da telekonferans sistemi üzerinden bağlanıp partililere seslendi.

Kongrede açıklamalarda bulunan AK Parti Düzce Vilayet Lideri Hasan Şengüloğlu, “Ne memnun ki bu salonda bulunan yahut bulunmayan herkes Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda onunla birlikte yol almayı bize nasip etti. Bizim lügatımızda ’yeter’ yok. Her vakit gerisindeyiz ve her vakit yanlarında durmaya devam edeceğiz” dedi.

“Teşkilat demek kardeşlik, birlikte yol yürümek demek”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bursa kongresinden Düzce’deki kongreyi canlı izlerken, Düzce’ye de görüntü konferans sistemi ile bağlanarak Düzcelilere seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının akabinde açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Durmak yok yola devam. Teşkilat demek kardeşlik demek, birlikte yol yürümek demek” diye konuştu.

“Milletimizle birlikte yürümeye devam edeceğiz”

AK Parti Genel Lider Yardımcısı Hamza Dağ, “Dünyanın hiçbir yerinde 23 yıllık bir siyasi partinin 22 yıl iktidarda kaldığı, girdiği her seçimi kazandığı öteki bir ülke yok. Çok şükür bugüne kadar daima milletimizle yürüdük. Bundan sonra da milletimizle bir arada yürüyeceğiz. Biz daima bir şeyler inşa edeceğiz. Bizi yıkmaya çalışsalar da biz başarılı olmaya devam edeceğiz. Spordan sıhhate, teknolojiye daima bir şeyler ülkemize kazandırdık. Yılmayacağız, 2028’de de Düzce’de başarılı olacağız. Birileri ömür biçse de daima birlikte AK Parti iktidarı olarak hizmet edeceğiz” sözlerini kullandı.

Mevcut Lider Şengüloğlu yine lider seçildi

Kongrede mevcut Lider Hasan Şengüloğlu yine lider seçildi. AK Parti Düzce Vilayet Başkanlığı’nın yeni idare şurasında; Alaattin Baş, Ali Süler, Asu Beşer Karpuz, Aydın Ak, Aydın Çetinkaya, Ayşe Çakır Yazgel, Bayram Aycil, Bayram Kaptan, Beyza Güneş, Dergah Akça, Derya Kuru, Ekrem Muharrir, Fazilet Yamaç, Ersoy Memnun, Fatma Ayten Büyükaydın, Hasan Arslan, Hüseyin Durna, İlyas Şallı, Kamil Arslan, Kazım Baş, Kutlu Gökesağoğlu, Muhammet Efe, Mustafa Alım, Muzaffer Demirel, Nurullah Veli, Osman Yavuz, Ramazan Bağtaş, Rümeysa Parıltı Kuşçuoğlu, Serkan Sönmezoğlu, Servet Güler, Sinan Aydın, Sulan Davutbaş, Şamil Abrekoğlu, Tamer Erdinç, Turhan Çobanoğlu, Ümit Yıldırım, Yakup Uysal, Yaser Kadir İnan ve Yunus Emre Gülay yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin