Giresun’da trafik kazası: 3 ölü, 1 yaralı

İhlas Haber Ajansı tarafından
15 Şubat, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Giresun’un Tirebolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında birinci belirlemelere nazaran 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.
Kaza, saat 14.00 sıralarında Tirebolu ilçesine bağlı Kuskunlu köyü Örenkaya Camii mevkisinde meydana geldi. Alınan bilgiye nazaran, şoförü şimdi belirlenemeyen 67 UG 319 plakalı Fiat Linea marka araba, Tirebolu ilçesi istikametinden Doğankent ilçesi istikametine seyir halindeyken kaza yaptı. Kazada içerisinde 4 kişinin bulunduğu arabadaki 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise ağır yaralandı.
Araç içinde sıkışan 4 kişiyi kurtarmak için olay yerine 112 takımları, jandarma ve itfaiye takımları sevk edildi. İkisi olay yerinde olmak üzere 3 kişi kazada hayatını kaybederken, ağır yaralı şahsın Görele Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bu markette ‘para’ değil ‘iyilik’ geçiyor

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 13:28 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Samsun’un Terme Belediyesi, ‘Sosyal Market’ mağazasının açılışını yaptı. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Hayat paylaşınca hoş, hayırseverleri projemize takviyeye davet ediyoruz" dedi.
Terme Belediyesi, muhtaç ailelere kurduğu Toplumsal Market ile ulaşacak. İlçede hayata geçen marketten hiçbir fiyat ödemeden çıkan vatandaşlar muhtaçlık duyduğu eserleri buradan temin edebilecek. Eser zenginliği açısından başka marketlerden farkı olmayan hatta daha fazlası bulunan Toplumsal Market, gereksinim sahiplerinin yüzünü güldürecek. Toplumsal Market’te; kıyafet, ayakkabı, besin, şarküteri, kırtasiye, yaşlı ve bebek maması, bebek ve hasta bezi üzere bir çok temel eserin yer alıyor.

"Dayanışmamızı büyütüyoruz"
Başkan Kul, Toplumsal Market’in yalnızca bir yardım noktası olmadığını vurgulayarak, "Göreve başlarken Terme’de temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra dayanışma içinde olacağımızın kelamını verdik. Her acıyı ve sevinci paylaşacağımızı, elimizde ne varsa muhtaçlık sahipleriyle paylaşacağımızı söylemiştik. İlçedeki hayırseverlerin de katkıları ile büyüyecek toplumsal market bu manada dayanışmanın da ortaklaştığı bir nokta olarak, yardıma muhtaç vatandaşların muhtaçlıklarını karşılayacak" diye konuştu.

"Bu markette para değil, düzgünlük geçiyor"
Açılış merasiminde bir konuşma gerçekleştiren Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Sosyal Market’te paranın değil, yeterliliğin geçtiğini söyledi. Lider Kul, "Bu toplumsal dayanışma projemizde para değil, yeterlilik geçiyor. Son vakitlerde gereksinim duyulan toplumsal dayanışmayı, yardımlaşmayı hem inancımızdan gelen güçle hem de hayırsever dostlarımıza duyurmak istedik. Bu yeni uygulama kimsenin verdiğini kimsenin görmediği bir sistem. Hoş bir çalışma hayata geçirdik. Bu marketle muhtaçlık sahibi vatandaşlarımız istediklerini buradan alabilecekler. Bu da bizi ziyadesiyle keyifli ediyor" biçiminde konuştu.
Açılışa ayrıyeten, Terme Kaymakamı Metin Maytalman, Terme Kent Kurulu Lideri Dilek Aydın, siyesi parti temsilcileri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.