Gökçekli ekibiyle birlikte esnaf ziyaretlerine başladı

Gökçekli ekibiyle birlikte esnaf ziyaretlerine başladı

Yayın: 23.03.2022 11:32
Paylaş:
A+ A-

8 Ocak’ta yapılan Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası (karma oda)  kongresinin başkan adayı Ali Rıza Gökçekli esnaf odalarında kongre takviminin tamamlanmasıyla esnaf ziyaretlerine başladı.

Esnaf Odalarındaki ilk kongre olan ve 1.500 üyeli odanın 1.200’ünün oy kullanarak rekor katılımın sağlandığı kongrede mevcut başkan Nurettin Tümen’e 80 oy farkla kaybeden Gökçekli, “Tarihinin en çekişmeli ve en yüksek katılımın yaşandığı kongreden sonra hemen hemen bütün esnaf odalarında benzer kongreler gerçekleşti. Başkanlardan görevlerine devam edenler oldu değişenler oldu” dedi.

Bölgenin Sesi’ne konuşan Gökçekli, “Çok zorlu ve son derece seviyeli bir seçim süreci yaşadık. Az bir oy farkıyla kazanamadık. Seçimi kaybettik diye küsmedik. Tam tersi söz verdiğimiz üzere her zaman esnafımızın, sanatkarımızın yanında olacağız. Esnaf Odalarında kongre takviminin sona ermesiyle birlikte esnaflarımıza hem katılımları hem de verdikleri desteklerden dolayı ekip arkadaşlarımızla birlikte teşekkür ziyaretleri başlattık. Ankara Caddesinden başladığımız ziyaretlere diğer cadde ve mahalle esnaflarımızla devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yeni seçilen Oda Başkanlarına da hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını kaydeden Başkan adayı Gökçekli sözlerini şöyle tamamladı; “Ayırım yapmaksızın bütün oda başkanlarına nezaket ziyaretleri yapıyoruz. Ziyaretlere devam edeceğiz. Aktif bir esnaf olarak sahada gördüğümüz eksiklikleri, esnafımızın beklenti ve taleplerini ilgili oda başkanlarımıza ileteceğiz.”

Gökçekli’ye esnaf ve oda ziyaretlerinde birlikte hareket ettiği ekipten Volkan Kılınç, Mevlüt Başdemir, Onur Yıldırım, Murat Köroğlu, Murat Gül, Ertan Nurtin, Şenol Işık, Ali Küçük, Ali Başaran, İsa Akyel, Adem Demirci ve Abdullah Dereli eşlik etti.

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor, Karadeniz derbisinde Trabzonspor’u konuk edecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında yarın sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Ligde çıktığı 34 karşılaşmada 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 15 mağlubiyet sonucunda 39 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip, Karadeniz derbisinde Trabzonspor'u yenerek küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

Samsun ekibinde sakatlığı bulunan Lubomir Satka ile kart cezalıları Moryke Fofana ve Landry Dimata, Trabzonspor maçında kadroda yer alamayacak.

Ligin ilk devresinde iki takım arasında oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 2-1 kazanmıştı.