GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları Açılış Töreni Düzenlendi

GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları Açılış Töreni Düzenlendi

Yayın: 29.06.2024 12:51
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Karabük Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda düzenlenen GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okullarının açılış törenine katıldı.

Törene Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Yaz Spor Okulu öğrencilerinin çeşitli etkinlikleri ile devam etti.

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, törende yaptığı konuşmada, “Yaz Spor Okulu, gençlerimizin yaz tatilini verimli geçirmeleri ve sporla iç içe olmaları için önemli bir fırsat sunuyor. Burada hem fiziksel olarak gelişecekler hem de takım ruhunu ve disiplinini öğrenecekler. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Tüm sporcularımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Açılış töreni, öğrencilerin düzenlediği etkinliklerle renklenirken, katılımcılar da bu coşkulu atmosfere ortak oldular.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Türkiye-Avusturya maçı, BtcTurk Vadi’de izlenebilecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.07.2024 16:07
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya ile oynayacağı karşılaşma, BtcTurk Vadi'de naklen yayınlanacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin ilk Bitcoin alım satım platformu finansal teknoloji şirketi BtcTurk'ün 3 yıl boyunca ana sponsorluğunu üstlendiği BtcTurk Vadi'de, milli maç heyecanı yaşanacak.

Yarın TSİ 22.00'de Almanya'nın Leipzig Stadı'nda oynanacak karşılaşma, dev ekranların kurulacağı BtcTurk Vadi'de binler, ekran başında ise milyonlar tarafından takip edilecek.

Kapı açılışının yarın 20.00'de başlayacağı BtcTurk Vadi'deki etkinliğe, BtcTurk uygulamalarından herhangi birine sahip olan herkes ücretsiz katılabilecek. Etkinlikte eğlenceli aktiviteler, ikramlar ve çok daha fazlası gelen misafirlere sunulacak.

Kullanıcılara “self servis” finansal ürün ve hizmetler üreten BtcTurk, spora güçlü destek sağlamaya devam ediyor. Hem futbol hem voleybolda milli takımlar ana sponsoru olan ve birçok branşta spor ve sporcuya katkıda bulunan BtcTurk, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ve Türkiye Milli Paralimpik Komitesi'nin de ana sponsorluğunu üstleniyor.