Türkiye-Avusturya maçı, BtcTurk Vadi’de izlenebilecek

Türkiye-Avusturya maçı, BtcTurk Vadi’de izlenebilecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.07.2024 16:07
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya ile oynayacağı karşılaşma, BtcTurk Vadi'de naklen yayınlanacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin ilk Bitcoin alım satım platformu finansal teknoloji şirketi BtcTurk'ün 3 yıl boyunca ana sponsorluğunu üstlendiği BtcTurk Vadi'de, milli maç heyecanı yaşanacak.

Yarın TSİ 22.00'de Almanya'nın Leipzig Stadı'nda oynanacak karşılaşma, dev ekranların kurulacağı BtcTurk Vadi'de binler, ekran başında ise milyonlar tarafından takip edilecek.

Kapı açılışının yarın 20.00'de başlayacağı BtcTurk Vadi'deki etkinliğe, BtcTurk uygulamalarından herhangi birine sahip olan herkes ücretsiz katılabilecek. Etkinlikte eğlenceli aktiviteler, ikramlar ve çok daha fazlası gelen misafirlere sunulacak.

Kullanıcılara “self servis” finansal ürün ve hizmetler üreten BtcTurk, spora güçlü destek sağlamaya devam ediyor. Hem futbol hem voleybolda milli takımlar ana sponsoru olan ve birçok branşta spor ve sporcuya katkıda bulunan BtcTurk, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ve Türkiye Milli Paralimpik Komitesi'nin de ana sponsorluğunu üstleniyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Endeksa mobil uygulamasını yeniledi

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.07.2024 16:15
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Endeksa, mobil uygulamasını yenilediğini duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, büyük veri analizi ve yapay zeka teknolojisiyle gayrimenkul değerleme ve bölgedeki emlak danışmanlarına ulaşma imkanı sunan Endeksa, alıcılar ve satıcılar arasında güven köprüsü oluşturuyor.

Endeksa kullanıcıları, gayrimenkullerinin güncel satış ve kira değerini kolayca öğreniyor, zaman içerisindeki değer değişimini takip ediyor.

Türkiye'nin tüm bölgelerinden binlerce emlak danışmanı, çalıştıkları portföy büyüklükleri, pazarlama süreleri ve kullanıcıların yorumları gibi kriterlere göre Endeksa'da puanlanıyor.

Kullanıcılar, gayrimenkullerinin değerini hesapladıktan sonra kendileri için en uygun emlak danışmanını belirleyerek onunla çalışma fırsatı bulabiliyor. Konut, arsa ve arazi fark etmeksizin 5 adet ücretsiz gayrimenkul değerleme hakkı kazanmak için kullanıcıların siteye kayıt yaptırmaları yeterli oluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Endeksa Pazarlamadan Sorumlu Yönetici Ortağı Aylin Daylan, mobil teknolojilerin hızla geliştiği bu dönemde, kullanıcılarının ihtiyaçlarını önceliklendirerek mobil uygulamalarını tamamen yenilediklerini aktardı.

Daylan, “Uygulamamız sayesinde kullanıcılarımız her an her yerde gayrimenkullerinin değerini kolay ve hızlı bir şekilde hesaplayabilecek, bulundukları konumdaki gayrimenkul piyasasını anında görebilecek. Aynı zamanda satış kararı vermeleri halinde, bölgelerindeki en iyi emlak danışmanlarına ulaşabilecek ve mülklerini hızlı ve değerinde satış imkanını yakalayacak.” ifadelerini kullandı.

Hem iOS hem de Android platformları için kullanılabilir olan uygulama, lansmana özel fırsatlar sunuyor. Endeksa, mobil uygulamasını indirip giriş yapan herkese konut, arsa ve araziler için 5 adet değerleme hakkının yanı sıra lansmana özel bir adet Konut Elektronik Değerleme Raporu hediye ediyor. Ayrıca, Premium+ ve Platinum paket üyeliklerinde de yüzde 15 indirim sağlanıyor. Uygulamayı indiren tüm kullanıcılar, lansmana özel avantajlardan yararlanabilecek.