Reklam
Reklam
Anadolu Ajansı Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
26 Kasım, 2024 20:07 tarihinde yayınlandı
0

Gümüşhane Belediye ekipleri karla mücadele çalışmalarına devam ediyor

GÜMÜŞHANE (AA) – Gümüşhane Belediyesi ekipleri cadde ve sokaklarda karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların herhangi bir olumsuz yaşamaması için yol açma, kar küreme ve tuzlama…

GÜMÜŞHANE (AA) – Gümüşhane Belediyesi ekipleri cadde ve sokaklarda karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların herhangi bir olumsuz yaşamaması için yol açma, kar küreme ve tuzlama çalışmalarının yapıldığı bildirildi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle vatandaşların günlük yaşamının olumsuz etkilenmemesi için tüm imkanların seferber edildiğini söyledi.

Başer, Meteorolojiden alınan veriler doğrultusunda hazırlıklar yaptıklarını aktararak, “Ekiplerimiz, ilimizin her noktasında vatandaşlarımızın mağdur olmaması için 7/24 mesai yapıyorlar. Kar yağışına yönelik aldığımız tedbirleri ve uygulamaları hemen sahaya yansıtıyoruz. Yollarda oluşabilecek buzlanmaya karşı önlem almak için sabaha kadar nöbet tutan ekiplerimiz, gece saatlerinden itibaren mahallelerimizde kar temizliği çalışmalarına devam ediyorlar.” diye konuştu.

Belediye ekiplerinin çalışmalara gün boyu aralıksız devam ettiğini belirten Başer, trafiğe çıkacak vatandaşlara, araçların kış şartlarına uygun olması yönünde tedbirleri almaları uyarısında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 08:56 tarihinde yayınlandı
0 0

BARÜ ailesi geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi

Bartın Üniversitesi (BARÜ) ailesi Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı.

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı düzenlendi. Programa BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya başta olmak üzere akademik ve idari personel katıldı.

Programda konuşan Rektör Akkaya, Kurban Bayramı’nın paylaşma ve yardımlaşma duygularını pekiştiren önemli bir zaman dilimi olduğunu belirterek “Herkesin geçmiş Kurban Bayramı kutlu olsun. Kurban demek yardımlaşmak demektir. Bizler de böyle dinî ve millî bayramlarda birbirimize daha çok yakınlaşıyoruz. Her günün heyecanlı geçtiği bir zaman dilimi içerisindeyiz. Bu süreçte böylesine değerli buluşmaların kıymeti daha da artıyor. Temennimiz BARÜ ailesi olarak sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde daha uzun yıllar boyunca nice bayramlarda ve güzel günlerde bir araya gelerek aynı sevinçleri paylaşmaktır.” dedi.

Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen bayramlaşma programında, akademik ve idari personel karşılıklı iyi dileklerini ileterek bayram sevincini paylaştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin