Gürel, Uzaktan Eğitime Destek Olmaya Devam Ediyor.

Gürel, Uzaktan Eğitime Destek Olmaya Devam Ediyor.

Yayın: 15.03.2021 20:11
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel’in eşi Özlem Aras Gürel, Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle haftanın bazı günleri okula giderek seyreltilmiş sınıflarda eğitimlerine devam eden ve diğer günlerde uzaktan eğitim yoluyla çevrimiçi olarak eğitimlerine devam eden öğrencileri evlerinde ziyaret ederek tablet hediye etmeye devam ediyor.

Öğrencimiz ile yakından ilgilenerek tablet, kırtasiye malzemesi ve çeşitli hediyeler vererek sevindiren Özlem Aras Gürel, “Çocuklarımızın her anlamda daha sağlıklı, kaliteli ve iyi bir eğitim alabilmeleri için maddi ve manevi her türlü desteği vermek için çalışıyoruz. Uzaktan eğitimlerini sürdüren öğrencilerimiz hediye etmiş olduğumuz tabletler ile çevrimiçi gerçekleştirilen derslerine devam etme imkânına kavuşuyor. Bundan sonraki süreçte de özellikle eğitim alanında öğrencilerimize gereken her türlü desteği ve katkıyı sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Yasemin Canbaz’ın eşlik ettiği ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden öğrencimiz ve ailesi, anlamlı ziyaret ve hediyeler için Özlem Aras Gürel’e teşekkür ettiler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor, Karadeniz derbisinde Trabzonspor’u konuk edecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında yarın sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Ligde çıktığı 34 karşılaşmada 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 15 mağlubiyet sonucunda 39 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip, Karadeniz derbisinde Trabzonspor'u yenerek küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

Samsun ekibinde sakatlığı bulunan Lubomir Satka ile kart cezalıları Moryke Fofana ve Landry Dimata, Trabzonspor maçında kadroda yer alamayacak.

Ligin ilk devresinde iki takım arasında oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 2-1 kazanmıştı.