Haftalık Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Haftalık Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Yayın: 05.01.2021 19:29
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ Başkanlığında Müdürlük Yöneticileri ile Haftalık Değerlendirme Toplantısı Müdürlük toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda, Covid-19 Tedbirleri, EBA Destek Noktası, Yüz Yüze, Dijital ve Uzaktan Eğitim Faaliyetleri, Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi, Okul ve Kurumların Fiziki Durumu, Projeler, Yatırım ve Onarımlar, İl Millî Eğitim Müdürlüğü Hizmet Binasının Genel Durumu konularına değinildi.

Yöneticilerden, uhdesinde bulundukları şubelerin yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler alan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ toplantıda genel bir değerlendirme yaparak: “Bakanlığımızın İnternet erişimi olmayan ve bilgisayarı olmayan öğrencilerimiz uzaktan eğitime katılmalarına destek olmak için göndermiş olduğu tablet bilgisayarları teslim aldık. İnşaallah dağıtımını yapıp öğrencilerimize en kısa sürede ulaştıracağız. Öğrencilerimizin tablet bilgisayar ihtiyacı noktasında da okullarımız kendi çalışmalarını sürdürüyor. Bazı okullarımızın idareci ve öğretmenleri de öğrencilerimizin tablet bilgisayar ihtiyaçlarının giderilmesine destek verdiler. Yine Karabük’ümüzün hayırsever iş insanları ve sanayicilerimiz de tablet bilgisayar ihtiyacı noktasında destek veriyorlar. Bir diğer konu öğrencilerimizin uzaktan eğitim sürecini verimli geçirmeleri ve boş vakitlerinde de sıkılmadan etkinlik yapmalarını teminen öğretmenlerimizden oluşan koromuz öğrencilerimize ve velilerimize yönelik konser programı düzenlediler. Çevrimiçi kitap okuma ve kitap söyleşileri, şiir dinletisi gibi etkinlikler için de çalışmalarımız devam ediyor. Rehber öğretmenlerimiz on farklı konuda video hazırlıyor. Bu da öğrencilerimizi ve velilerimizi doğrudan ilgilendiren konuları kapsaması bakımından faydalı olacaktır. Hep birlikte güzel çalışmalar yapıyoruz. Tüm arkadaşlara teşekkür eder, hayırlı bir hafta dilerim” dedi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Akfen Yenilenebilir Enerji’nin geçen yıl net karı 4,5 milyar lira oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Yerli ve yenilenebilir kaynaklardan üretim yapan 699 megavat kapasiteli 53 enerji santraline sahip Akfen Yenilenebilir Enerji'nin 2023'teki net karı 4,5 milyar liraya ulaştı.

Şirketten yapılan açıklamada, geçen yıl tüm çevresel taahhütlerin yerine getirildiği ve 126,4 milyon liralık karbon emisyon sertifika geliri elde edildiği ifade edildi.

Şirketin net karının geçen yıl 4,5 milyar liraya ulaştığına işaret edilen açıklamada, toplam varlıkların 34,6 milyar lira, özkaynakların ise 20,4 milyar liraya ulaştığı bilgisi paylaşıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akfen Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Mustafa Kemal Güngör, “2023 yılı, Akfen Yenilenebilir Enerji için dönüm noktası oldu. Karlılık, sürdürülebilir büyüme ve çevresel taahhütlerimizi yerine getirme konusunda gösterdiğimiz çabalar, sektördeki lider konumumuzu pekiştirdi. Geleceğe yönelik hedeflerimiz, yenilenebilir enerji kapasitemizi daha da arttırarak Türkiye'nin sürdürülebilir enerji hedeflerine katkıda bulunmak ve global enerji geçişine öncülük etmektir.” değerlendirmesinde bulundu.