Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
23 Aralık, 2020 19:34 tarihinde yayınlandı
0

Hasta Yatağından Korona Virüse Karşı Uyardı

Karabük’te bir aydır hastanede korona virüs tedavisi gören Ali Şükrü Kavsaoğlu, pozitifli vakalara tavsiyelerde bulundu.
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaşayan ve büyük kesim tarafından tanınan Ali Şükrü Kavsaoğlu bir ay önce korona virüs belirtilerinin bulunmasından dolayı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu. Yapılan kontrolle test sonucu pozitif çıkan Kavsaoğlu, hastanede tedavi altına alındı.
Hastalık sırasında bir takım sıkıntılar yaşayan Kavsaoğlu, diğer pozitifli vakalara tavsiyelerde bulundu. Hastalığı atlatmanın yolunun doktorlara güvenmek olduğunu belirten Kavsaoğlu, “Vatandaşlarımızın en büyük hatası verilen ilaçları ihmal etmesi. Kesinlikle doktor tarafından verilen ilaçların kullanıp hastalığın yayılması engellenmeli. Bu hastalığa yakalandıktan sonra soğukkanlığımızı koruyup sakin kalmalıyız” dedi.
Hastalığı yenmek için bol bol sıvı da alınması gerektiğini ifade eden Kavsaoğlu,, “Kendimizi çok zorlamadan hareket edebiliriz. Lakin burada önemli olan doğru bir şekilde dinlenmektir. Zorda olsa yemekleri acele etmeden yavaş yavaş, uzun sürede olsa yemeye çalışalım” diye konuştu.
Kavsaoğlu, vatandaşların en büyük hatasının telefonla konuşmak olduğunu dile getirerek kendisinin de hastalığı kısa sürede yeneceğini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. son nefes

    DÜNYAYI ŞOKE EDEN ÖLÜM!
    Brezilya basınının Sağlık Gözetim Ajansına (Anvisa) dayandırdığı habere göre, Oxford Aşı Grubu ile Jenner Enstitüsü iş birliğinde geliştirilen ve üretim lisansı İngiliz-İsveç ilaç şirketi AstraZeneca tarafından satın alınan “ChAdOx1 nCoV-19” adlı aşı adayının Brezilya’daki deneylerine katılan 28 yaşındaki gönüllü doktor João Pedro Feitosa hayatını kaybetti.

Yeni yorumlara kapalı.

İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 00:31 tarihinde yayınlandı
0 0

Direksiyon başında uyudu, kanında uyuşturucu tespit edildi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde direksiyon başında uyuyakalan sürücünün, yapılan kontrollerde uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi.

Edinilen bilgilere göre olay, Alaplı ilçesine bağlı Osmanlı köyü ile İncivez köyü arasındaki yolda meydana geldi. C.K. yönetimindeki 67 NA 626 plakalı Tofaş marka otomobil, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon başında uyuyakalması sonucu yoldan çıkarak kaldırıma çıktı.

Gülüç’teki evine gitmek isterken yanlış istikamete yöneldiği öne sürülen sürücünün kullandığı aracın kaldırım üzerinde durduğunu gören vatandaşlar, yardım etmek için yanına gitti. Ancak uzun süre uyandırılamayan sürücü için durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahale teklifini reddeden sürücü hakkında jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Yapılan alkol kontrolünde sürücünün alkollü olmadığı belirlenirken gerçekleştirilen uyuşturucu testinde, uyuşturucu madde etkisi altında olduğu tespit edildi. Kaldırıma çıkan otomobil, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. C.K., jandarma ekipleri eşliğinde önce Alaplı Devlet Hastanesi’ne, ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Uyuşturucu madde etkisi altında araç kullandığı belirlenen sürücüye 150 bin lira idari para cezası uygulanırken sürücü belgesine 6 ay süreyle el konuldu. Ayrıca C.K. hakkında “uyuşturucu madde kullanmak” suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. son nefes

    DÜNYAYI ŞOKE EDEN ÖLÜM!
    Brezilya basınının Sağlık Gözetim Ajansına (Anvisa) dayandırdığı habere göre, Oxford Aşı Grubu ile Jenner Enstitüsü iş birliğinde geliştirilen ve üretim lisansı İngiliz-İsveç ilaç şirketi AstraZeneca tarafından satın alınan “ChAdOx1 nCoV-19” adlı aşı adayının Brezilya’daki deneylerine katılan 28 yaşındaki gönüllü doktor João Pedro Feitosa hayatını kaybetti.

Yeni yorumlara kapalı.