Karabük’te Hedef Eğitim Kalitesini Daha da Artırmak

Karabük’te Hedef Eğitim Kalitesini Daha da Artırmak

Yayın: 28.11.2023 11:35 |Güncelleme: 27.12.2023 16:43
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, hedeflerinin Karabük genelinde eğitim kalitesini daha da artırmak olduğunu söyledi

İl Milli Eğitim müdürlüğü yöneticileri ile haftalık değerlendirme toplantısı yapan Akbaş, müdürlü yöneticilerine ivedilikle yapılması gereken çalışmaların acilen yerine getirilmesini istedi.

Haftalık değerlendirme toplantısında bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, eğitim yatırımlarının başarılı bir şekilde devam ettiğinin altını çizerek “ Ara tatilin ardından 3 okulumuzda da eğitim öğretim başladı.
“Devletimiz tüm imkânlarıyla çocuklarımızın çok daha müreffeh ve ihtiyaçları karşılanmış bir ortamda eğitim-öğretim almasını sağlamaktadır.20 Kasım itibari ile güçlendirme çalışmaları tamamlanan Şehit Mehmet Dinçel İlkokulu’nu, inşaatı tamamlanan Yazıköy İlkokulu ve Bağlar Şehit Atilla Bodur İlkokulunu hizmete açtık.Güçlendirme çalışmaları devam eden Karabük Atatürk Ortaokulu ve Yaşama Sevinci Özel Eğitim Ortaokulu,  yenisini inşa ettiğimiz Şehit Cevdet Çay Ortaokulu ve Fevzi Çakmak Ortaokulu inşaat çalışmalarında sona gelindi. İnşallah bu okullarımızda II. Kanaat dönemi eğitim-öğretime başlamayı planlıyoruz.”
ifadelerine yer verdi.

Sene sonu işlemlerinin takibinin yapılması ve zamanında bitirilmesi, herhangi bir aksamaya mahal verilmemesi için hızlı bir şekilde çalışmalara başlanmasını isteyen Akbaş, “Ödeneklerin zamanında harcanarak tenkis edilmemesi için tüm önlemleri alalım, bu konuda okulları da takibi edelim. Elektrik, su ve doğalgaz fatura ödemelerini zamanında yapalım.” dedi.

Mesleki eğitim tanıtım programı ve kurumlar arası iş birliği çalışmalarının başarılı bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Akbaş  ” Mesleki eğitim çalışmaları kapsamında kurum ziyaretleri gerçekleştirdik. KARDEMİR A.Ş. yöneticileri ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi gerçekleştirdik. Mesleki eğitimin kalitesinin daha da artırılması noktasın çalışmalarımız devam ediyor.

Karabük Üniversitesi ile iş birliği çalıştayı gerçekleştirdik. Düzenlenen çalıştayda, öğretmenlik uygulamaları, hizmet içi eğitimler, sosyal etkinlikler, Sosyalfest projesi, atölye ve laboratuvarların ortak kullanımının sağlanması, TEKNOKENT firmalarında lise öğrencilerine staj imkânı gibi başlıklarda istişarelerde bulunduk.  İnşallah yaptığımız çalışmalar neticesinde Eğitim Kenti Karabük’ümüzün eğitim kalitesini daha da artıracağız.” açıklamalarında bulundu.(Berkay Doğan)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda bir zanlı yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 10.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un İlkadım ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ve Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir şüphelinin ikametinde uyuşturucu bulunduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı.

İlkadım ilçesinde belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, yaptıkları aramada 350 gram sentetik uyuşturucu, 14 sentetik ecza hapı, 500 gram tütün, 600 dolu makaron ile uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi.

Operasyonda gözaltına alınan T.Ö. jandarmaya götürüldü.