Her Telden ( 15 Aralık 2021)

Her Telden ( 15 Aralık 2021)

Yayın: 14.12.2021 19:37 |Güncelleme: 15.12.2021 07:44
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ Sayın NEVZAT AKBAŞ ve AR-GE KOORDİNATÖRÜ Sayın ADNAN CANSIZ,HER OKULA BİR KÜTÜPHANE İŞİ..
Geçtiğimiz günü,Karabük’ün çalışkan,üretken ve başarılı İl Milli Eğitim Müdürü Sayın NEVZAT AKBAŞ ve AR-GE Koordinatörü Sayın ADNAN CANSIZ Gazetemiz Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulundular.
İl Milli Eğitim Müdürü Sayın NEVZAT AKBAŞ çok önemli bir proje üzerinde çalıştıklarından söz etti ve “KÜTÜPHANESİ OLMAYAN OKULUMUZ KALMAYACAK..” dedi.
Bu manada 54 yeni KÜTÜPHANE YAPILIYORMUŞ.
Bu nokta da DEVLET DESTEĞİNDEN söz etti Sayın NEVZAT AKBAŞ,istenilen ödeneklerin süratle geldiğini anlattı ve “ÇOCUKLARIMIZIN ve GENÇ KARDEŞLERİMİZİN GELECEĞE HAZIRLANMASINDA KÜTÜPHANELERİN ÖNEMİNDEN..” bahsetti.
Bu nokta da HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİNİ söyledi.
Örneğin Sayın KAMİL GÜLEÇ,Sayın ALİ BALTACI,Sayın REMZİ ÖZÇELİK kütüphane yaptırma sözü vermişler,özellikle Sayın KAMİL GÜLEÇ’İN KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Kampüs Alanı içerisinde,eşi adına yaptırdığı KÜTÜPHANE tüm Ülke de örnek olacak kadar donanımlı ve güzel.
Sayın KAMİL GÜLEÇ yeni KÜTÜPHANELER yaptıracağını da söylemiş.
Sayın ALİ BALTACI daha önce Okul,cami yaptırmıştı,bu defa da KÜTÜPHANE yaptırma sözü vermiş,yine Sayın REMZİ ÖZÇELİK bu manada söz vermiş ve tüm OKULLARIMIZA KÜTÜPHANE Projesi Devlet ile Halk desteğinde gerçekleşiyor..
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne kadar güzel çalışmalar yapıyor değil mi..?

KARABÜK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ Sayın NEVZAT AKBAŞ “KARDEMİR KAVŞAK PROJESİ İÇİN,ENDÜSTRİ MESLEK ATÖLYELERİNİ KARDEMİR..”
Karabük’ün çalışkan ve başarılı İl Milli Eğitim Müdürü Sayın NEVZAT AKBAŞ,gelişmeler hakkında bilgiler verirken,çok önemli bir konuya değindi ve ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ’NİN yıkılacak Atölyeleri konusunda bilgiler verdi.
Vali Sayın FUAT GÜREL,daha önce Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN ile görüşen İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ’ÜN DE açıkladığı bir konu hakkında,KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR ile bir görüşme yapmış.
KARDEMİR KAVŞAK Projesinin yapılabilmesi için ENDÜSTRİ MESLEK Lisesi Atölyeleri’nin yıkılması gerekiyor,bunların yapımı için Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN,KARDEMİR’İ işaret etmişti ve Vali Sayın FUAT GÜREL gerekli görüşmeleri yaparak olayı aktive etmiş.
KARDEMİR 1 zemin,2 kat olmak üzere ATÖLYELERİ yapıyor.
ATÖLYELER DE KULLANILAN MALZEMELER konusu da ele alınmış.
ESKİ MALZEMELERİN yerine çağdaş donanımlı malzemeler gelecek..
ATÖLYE İNŞAATLARI 2022 yılında süratle başlayıp,bitirilecek..!!

ŞİMDİ GELELİM,BU GELİŞMELERİN TETİKLEDİĞİ ve KARABÜK’ÜN ÇOK ÖNEMLİ BİR BAŞKA SORUNUNA “YENİŞEHİR İMAM HATİP YENİDEN..”
Bakın İl Milli Eğitim Müdürü Sayın NEVZAT AKBAŞ’IN verdiği bilgiler ışığında,ortaya çıkan yepyeni bir gelişmeye,ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ Atölyelerini KARDEMİR yapacak/yaptıracak.
O ATÖLYELERİN HEMEN YANINDA 10 DÖNÜM BİR ALAN VARMIŞ.
İşte o alana da YENİŞEHİR İMAM HATİP LİSESİ Yapılacak ve İMAM HATİP LİSESİ’NDEN boşalan yer KBÜ ŞİRİNEVLER HASTANESİ EK BLOK İNŞAATI için kullanılacak.
150 YATAKLI,EK BLOK,ONKOLOJİ HASTALIKLARI ağırlıklı olarak düzenlenecek ve 1.5-2 metre kalınlığında duvarlar ile dizayn edilmiş üniteler ve PET/CT tanı elemanları yerleştirilen ÇOK DONANIMLI BİR ONKOLOJİ Bölümü kurulacak..
Ne zaman diye sorarsanız eğer,İŞTE O ÇOK ZOR BİR SORU..
Ancak,gelişmeler var,bu gelişmeleri hızlandırması gereken bir Siyasi İrade var ve eğer bu işler hızla hayata geçerse Karabük çok donanımlı bir ONKOLOJİ HASTALIKLARINA yönelik Ünite kazanacak.
YETER Kİ OLAYLAR HIZLANDIRILSIN,TAKİP EDİLİP,ÇÖZÜLSÜN..
Gelişmeler gerçekten de çok/çok önemli.

ÜZERİNDE GÜNLERDİR “LAF ÇEVRİLEN,SENDİKAL MÜCADELE OLACAK DENİLEN..” BELEDİYE-İŞ ŞUBE KONGRESİ 26 ARALIK GÜNÜ,TARAFSIZLIK
Üzerinde günlerdir laf edilen,fikir yürütülen BELEDİYE-İŞ Sendikası Karabük Şube Kongresi,daha önce yazdığımız gibi,26 ARALIK Pazar günü SAFRANBOLU’DA yapılacak.
SON ZAMANLAR DA BİR MODA BAŞLADI..
Sendikanın veya Tüzel kişiliğin adı KARABÜK ŞUBESİ..”,ancak, KONGRESİ YAPILAN YER SAFRANBOLU ve bu konu ,ne derece ,içe sinen bir konu doğrusu bunu anlamakta hayli zorlanıyoruz.
Bunu bir tutuculuk,bir bağnazlıkla söylemiyoruz inanın..
Her neyse.
Şimdi ŞUBE KONGRESİ’NDEN sonra bir SENDİKAL MÜCADELENİN yaşanacağından söz ediliyor ve mücadele TÜRK-İŞ KONFEDERASYONU ile HAK –İŞ KONFEDERASYONU arasında cereyan edecek.
Daha önce,olmaması gereken yerde taraf olanlar vardı..
Bu kez tarafsızım demeleri ne derece doğru olur ki..?

KARABÜK İNSANI,KARABÜK YAŞAYANLARI “ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ MÜŞTERİ GİBİ GÖRMEYİN..” DERLERDİ,MEĞER,İŞİN İÇERİSİNDE İŞ..!!
Karabük insanı,Karabük yaşayanlarının büyük bölümü ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ MÜŞTERİ GİBİ GÖRMEYİN yolunda telkin ve tavsiyelerde bulunurlardı,bu yönlü YORUMLAR YOLLARLARDI..
Meğer ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ müşteri gibi gören,ÜNİVERSİTE REKTÖRLÜĞÜYMÜŞ,öyle ya,YAZ OKULUNDAN 4 milyon lira kazanmış Rektörlük,Allah bilir o para ile de UZUN EŞEK OYUNLARININ heykelleri yaptırılmıştır..
Geçtiğimiz gün AKBANK yanında otururken KARABÜK BELEDİYE’NDE çalışan bir Kardeş geldi yanımıza ve “YA AHMET ABİ BENİM YEĞEN YAZ OKULU’NA 750 LİRA ÖDEDİ.O GERÇEKTEN DERSTEN GEÇEMEDİ Mİ?,YAZ OKULU İÇİN Mİ GEÇİRİLMEDİ?” falan dedi..
YAZ OKULUNDAN 4 MİLYON KAZANDIK sözleri YAZ OKULUNA giden TÜM ÖĞRENCİLERİN KAFASINA ACABA..? sorusu getirmiş olamaz mı,çok ciddi bir GÜVEN EROZYONU olamaz mı..?
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’Nİ tercih noktasında caydırıcı olamaz mı..?
Bu kadar absürt bir açıklama nasıl yapılabilir,anlamak çok zor..!!

Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,Sayın CUMHUR ÜNAL,Sayın NİYAZİ GÜNEŞ,İL BAŞKANI Sayın İSMAİL ALTINÖZ ve KARABÜK ÜNİVERSİTESİ OLAYI..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörü Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT bir açıklamasında “YAZ OKULU VASITASI İLE ÖĞRENCİLERDEN 4 MİLYON LİRA GELİR ELDE ETTİKLERİNİ..” söylüyor..
Ve,bunu söylerken de DEVLETİN PARA VERMEDİĞİNİ belirtiyor.
Şimdi Cumhurbaşkanlığı YÜKSEK İSTİŞARE KURULU Üyesi ve Bölgenin en önde gelen Siyasetçisi, Siyaset Büyüğü Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN başta olmak üzere,AK Parti Karabük Milletvekili Sayın CUMHUR ÜNAL,Sayın NİYAZİ GÜNEŞ ve İL Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ’e sormak gerek.
GERÇEKTEN DEVLET YETERLİ ÖDENEK VERMİYOR MU..?
Bu olayın birinci yönü.
Bir başka ve çok daha önemli yönü ise..
ÜNİVERSİTE Öğrencileri üzerinden 4 MİLYON lira kazanç sağlanmasına giden yolun aralanması noktası,ÇOK ÖĞRENCİ YAZ OKULUNA GELSİN diye özel bir çabanın,gayretin olup/olmadığı..?
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Öğrencileri,Öğrenci Aileleri ve en önemlisi, GELECEKTE KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’Nİ tercih edebilecek Öğrenci ve Aileleri üzerine çöreklenmesi muhtemel GÜVEN EROZYONU nasıl giderilir..?
Çok büyük,çok ciddi bir GÜVEN EROZYONU OLMAZ MI..?
Bu konu gündemlerindedir mutlaka..

HAK-İŞ KONFEDERASYONU İL BAŞKANI Sayın KENAN YILMAZ,TÜRK-İŞ KONFEDERASYONU’NA KARŞI ÇOK ÖNEMLİ BİR MÜCADELE VERECEK,,
Şimdi,biz BELEDİYE-İŞ Sendikası Şube Kongresi’nden sonra,bir SENDİKAL MÜCADELE YAŞANACAĞINI sık/sık yazıyoruz ya,kimi çevreler “AMMA ABARTTIN HAAA..!” gibi yaklaşıyorlar ve olayı küçümsemeye gayret ediyorlar..
OYSA BU OLAY GERÇEKTEN/ÇOK/ÇOK ÖNEMLİ OLACAK.
Örneğin TÜRK-İŞ KONFEDERASYON Karabük’te,kendi mücadelesini verecek/verebilecek BİR YAPIYA SAHİP değil,buna karşılık HAK-İŞ bu Kentte çok/çok güçlü.
Hele/hele Sayın KENAN YILMAZ’IN Şube Başkanı seçilmesi ile ÖZÇELİK-İŞ Sendikası’nın Karabük’te çok önemli bir yer edinmesine sebep oldu ve Sayın KENAN YILMAZ aynı zamanda HAK-İŞ KONFEDERASYONU İL BAŞKANI olarak da bu mücadele de başarı kazanmak zorunda.
TÜRK-İŞ Böyle sıkı bir mücadeleyi hangi kadrolarla götürecek..?
Olayın bir başka yönü de SENDİKAL MÜCADELEDEN sonra,O Mücadeleye taraf olan İŞÇİLERİN, YASAL SÜRELERİN uzaması ile, SÖZLEŞMESİZ KALMA ihtimali..
Bakın bu konuda çok ama çok önemli..
Bir SENDİKAL MÜCADELE ZEMİNİ OLACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR..
Bu mücadeleden KAÇ KENT ETKİLENECEK görün bakın..!!

ÇIKMASI BEKLENEN “SPOR KULÜPLERİ YASASI..” ELBET “ÇALANLARI/ÇIRPANLARI/HIRSIZLIK YAPANLARI/GÖZ YUMANLARI AFFETMEYECEKTİR”
KULÜPLER YASASI üzerinde,çok ciddi,çok önemli çalışmaların yapıldığından söz ediliyor,YASA HENÜZ NETLİK kazanmadı,ancak bazı RESMİ DAİRE BORÇLARI ya silinecek veya bir başka şekil bulunarak sıfırlanacak yolunda bilgiler var.
Daha sonra da,bu Yasadan sonra doğacak borçlar Kulüp Başkanı ve Yöneticilerin sırtına yüklenecek,böylece TÜRK SPORU ÇOK ÖNEMLİ BİR ARINMA SÜRECİNE girecek.
Bu arada DAHA ÖNCE YAPILMIŞ işler ne olacak derseniz..?
Onların hesabı sorulacak elbet..
Hem de ÜZERİNE DAHA ŞİDDETLİ GİDİLEREK SORULACAK elbet.
SPOR KULÜPLERİNDEN ÇALANLAR/ÇIRPANLAR/HIRSIZLIK YAPANLAR/YAPILAN HIRSIZLIKLARI GÖRMEZDEN GELENLER bunların hesabını YÜCE YARGI DA verecekler elbet.
Hem de vermeleri gerekir.
SPOR KULÜPLERİ YASASI ÜZERİNDE ÇALIŞMALAR VAR..
Yakın da çok önemli gelişmeleri bekleyin,bekleyelim..

28 kişi görüş bildirdi

  1. LAF DEĞİL İCRAAT

    Hep boş vaadler,söylemler,dedikodular ulan 20 sene geçti ne b×k yaptınız Karabük’e çapsız herifler ,eskisini yıkıp yerine yenisi yandaş mütahidinize yaptırıp yardakcılarınızi zengin ettiniz 5000 evlere hastane yapacaklarmış (mış diyorum özelikle)saten hastane vardı 5000 evlerde hemde batı kadenizin en cazibeli hastanesi Nasrettin Hoca eşeğini kaybeder sonra bulunca sevinmesi misali, Karabüķü bu hale getirelenlerin…

  2. Ekonomist

    Perşembe günü saat 14 de faiz kararı gelecek sonuçmu:ECELİ GELEN KÖPEK CAMİ DUVARINA İŞERMİŞ…

  3. Üniversite Yaz Okulu

    Yaz Okuluna bende gitmek zorunda kaldım.Gitmeyebilirdim ama gitmek zorunda bırakıldım.Kimbilir benim gibi düşünen kaç Yaz Okulu öğrencisi vardır.Sayın Yazar güven erozyonu diyor ya,tam isabet bir teşhis..Bundan sonrası için Yaz Okuluna gitmek zorunda kalan her öğrenci öyle düşünecek ve acaba diyecek.Bu iş çok su kaldırır.

  4. Doğrucu Davut

    Biz kocadïk gidiyoruz şehir giriş kavşağïnın yapıldığını göremeden, umarïm gelecek nesiller görür.

  5. ÇAKIR

    HEP CEK CAK YANİ YAPILACAK BİTİRİLECEK BİZ BU LAFLARI ÇOOOK DUYDUK, HEM SİYASİLERDEN HEM BÜROKRATLARDAN,YOK ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNİN ATÖLYELERİ YIKILACAKMIŞ DA,KARDEMİR KAVŞAK PROJESİ BAŞLAYACAKMIŞ DA,YOK İMAM HATİP LİSESİ YIKILACAKMIŞ DA, YERİNE EK HASTANE YAPILACAKMIŞ DA,İMAM HATİP LİSESİ DE ŞEHİR PARKININ YANINA YAPILACAKMIŞ DA,HEP BOŞ VAATLER.SİZLER İLK ÖNCE ELİNİZİN ALTINDA BULUNAN KURUM KURULUŞLARI KAYBETMEYİN,MESELA BOŞ YERE YIKILAN 5000 EVLER DOĞUM VE ÇOCUK HASTANESİ OLAYI, YERİNE FAKÜLTE BİNASI YAPILACAKTI YARIM KALDI,TEKRAR HASTAHANEYE DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN İHALESİNİ YAPMIŞLAR,ANCAK 2022 DEN SONRA YARIM KALAN İNŞAAT BELKİ BAŞLAYABİLİR.EKONOMİK KRİZ ÇIKTI YATIRIMLARI DURDURUYORUZ DERLER,SONRA DA ZATEN ÇİVİ ÇAKILMAYAN KARABÜK’E ÇAKILAN ÇİVİLERİ DE SÖKERLER,KARABÜKTE YAŞAYAN BİZLER DE ARKALARINDAN BAKIP DURURUZ,2023 SEÇİMLERİNDE DE AYNI KİŞİLERİ SEÇERİZ.

  6. Çalanlar belli be abi

    Karabüksporda çalanlar belli be abi bunnardan hesap sorulmazsa ben şahsım adına kahrolurum peki Karabüksporun hakkında öteki basın niye yazmıyor yazmadıkları belli 50-100 alıyolardı 10-15 bin alanda vardı mutlaka onnar büyük peki Karabüksporda şindi ne oluyo bilen eden varmı adam çöreklendi kulübün başına gitmiyor orayı geçim kapısı yapmış kısa vadede geçim kapısı yapmış uzun vadede sgk borçları vergi borçları bütün yönetimin sırtına biner gidder

  7. SAMİMİ

    saadece üniversitemi okullar da ticarethane gibi

  8. Kenan Yılmaz işçiye bak artık

    Özçelik-iş Şube Başkanı Kenan Yılmaz arkadaşım etrafındaki protokol meraklısı adamlar yüzünden yok ziyaret yok karşyı ziyaret yok tbmm ziyareti bırak bunları Kenan arkadaşın işçine bak bana oy verene bak ERDEMİR işçisine ne kadar iyileştirme vermişler haberin varmı sen onlara bak artık Karabükte ziyaret ziyaret işini bırak işçine bak sen maaşını aldıklarına bak mesela yemekle bir bak nasıl kalitelimi deyilmi işçi ne alemde onnara bak

  9. Anonim

    Kenan yılmaz hergün fabrikada işyeri ziyaretlerinde işçinin yanında sende ona bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  10. KARABÜKSPOR

    Karabüksporun dine gitmesinin en büyük suçlusu YOLBULANLAR ferıdun angut Karabük yerel basını ve takımını satan mavi ates taraftar grubu tribün liderleri bunların yatacak yeri tok özellikle mavi ates kitim diyerek korku ve güç gösteren serefsizler saat rumuz takımı sattınız 300-5000 tl sattınınız

  11. Kenanı anonım gibiler bitirir

    Adam demişki işçiye bak anonim demişki hergün işçiyle beraber.pekala arkadaş hergün işçiyle beraberde ne yaptı işçi için ne dedi bak adam yemeklerden yazmış yemekler iyimi ERDEMİR iyileştirmeyapmış Kenan ziyaretlerden vakit bulupda iyileştirme istedimi senin gibi yalaka yalama adamlar Kenanı bitirir doğru söyleyenler deyil

  12. Mutlu

    Kaybedince ağlamak yok atı alan üsküdarı geçti

  13. Kardemir

    Tabiki arkadaşlar ülkedeki ekonomik dalgalanmalardan dolayı maaşlarımız eridi dediğiniz gibi bir çok demir sektörü üzerine çalışan büüyük firmalarda normal sözleşme artışlarından ekstra bir zam talep edilmekte taniki bizim gördüğümğüz kadar başkanda bunları görüyordur eminim şirket bu kadar kaar açıklarken işleri iyiyken ve diğer büyük şirketler işçisinin refahını arttırırken Kenan başkanda konuya sessiz kalmayacaktır kalmamalıda bir ikincisi yemekhane yemekhane içinde sendika elinden gelen çabayı gösteriyor diye düşünüyorum zamlar konusunda bir çok emekçi arkadaşımında dediği ve istediği gibi alınmış bir hak var konusunu geçip en kısa sürede ekstra bir zam alınması gerekir diye düşünüyorum bende

  14. Kenanı dalkavuklar bitirir

    Kenan yılmaz işçiye bak artık deyen arkadaşı teprik ederim Kenan büyük umutlarla şubeye geldi onu bitiricek olan etrafındaki dalkavuklardır yoksu işçiye bak deyen arkadaş gibi uyaranlar kenanın gerçek dostlarıdır Allah için söyleyeyim Kenan arkadaşımızınh böyle gezmeleri en çok Recebi sevindirir gelecekte karşıma çıkıcak şekli kalmasın diye düşünmüyorsa ne olayım Kenan bizi yanltma sakın

  15. belediye iscisi

    reis bey taraf olmuyorum diyormuş. o zaman niye kardemir seçimlerinde taraf oldu. üzerine vazifemiydi.
    şimdi de taraf ama yüzü yok.. çünkü kendi ise aldığı militanları reisin istemediği kenan başkanın kucağına dustuler. tükürdüğünü yalamayacak güya..lakin belediye iscisi aptal değil sendika değiştirip yıllarca yetkisiz kalıp sözleşme yapamayacağını biliyor.. riza koltuk sahibi olsun diye kendi çoluk çocuğunun rızkını tehlikeye atmaz.
    açık açık biz sendikamizdan memnunuz aynı sendika icinde herhangi bir delege başkan olsun ama bizi maceraya tehlikeye atmayın.
    rıza ‘nin yanında ki mafyatik tipler reis beyin ise aldığı isyerlerinde takım elbise ile dolaşanlar tehdit ve şantaj yapıyorlar reis beyin ismini kullanarak. burda kenan yilmaz baskana da rica ediyoruz lütfen rıza ‘nin ayak oyunları için bizi ateşe atmayın. biz daha yeni daimi olduk başımız yanmasin.
    bir tane arkadasimizin kilina zarar gelsin and olsun bütün tehtid mesajları ve telefon görüşme kayitlarini savcılığa ve ulusal başına verecegiz.
    biz riza nin istikbali için degil ailemizin nafakasi icin çalışıyoruz. kepaze olacaklar keşke bu rezilligin icine kenan baskan gibi yeni ve beklentinin yüksek olduğu bir sivil toplum örgütü liderinin ismi alet edilmeseydi…

  16. Piyasa Fiyatlarının Organizeli Yükseltilmesi

    Karabük de sıfır araç piyasa fiyatlarının organizeli olarak yükseltildiği, araçların toplandığı konularında operoysan yapıldığına dair ulusal kanallarda haberler çıktı.
    Konut fiyatları ve konut kira fiyatlarında da, internet alım satım platformlarında sırf fiyat yükseltmek maksadıyla ilanlar oluşturulduğu, ilanlar ile fiyatlarda algı ve piyasa fiyatı belirlemede çeşitli planlı faaliyetler yapıldığı, diğer normal satış ilanı verecek ve alım yapacak kişileri etkileme bağlamında olduğu haberleri de bir iki yıl önce yapılmıştı.
    Ticaret bakanlığı internet ortamında yapılan satış ilanlarında t.c şartı ve konutun tapu sicili veya araçların ruhsat plaka vb numaralar gibi şartlar getirilerek neden yapısal düzenlemeler yapmıyor.
    Bu denetim ler yeterli olmuyor işte…
    Bir emlakçı yakınlarına bir miktar para vererek evlerini şu fiyata ilana koymalarını söylemiş, maksat ev satmak değil tabii orada ev fiyatlarını yükseltmek, sonra kendi ilanları algı yapmak mı buda haberlerde çıktı fakat bir mevzuat değişikliği yokkkkkk
    Karabük emniyeti madem bunlar hakkında da bir inceleme denetim ve sonucunda rapor sunsun. Hem ticaret bakanlığa hemde savcılığa..

  17. Anonim

    artık fakirler emekli asgari ücretliler hariç kimse devlettin denetim mekanizmasından korkmuyor kuldan utanip allah’tan da korkmuyor. aynı cadde üzerinde 3 harfli marketler ve 2 tane yerel market var. yerel olanlarin blirinde patlıcan 15 tl. digerinde 14. 5tl. 3 harflilerde 12.75 tl diğeri 11.90. bir diğeri 9.45 tl bu nasıl piyasa.. hiçmi utanmasi yok bu hukumetin milletin anasini aglattilar. bu gunki yerel internet gazetelerinde çıkmış ilahiyatçı karabük vekili cumhuru reise teşekkür ediyor diyanet personelinin özlük hakları için. ayıptır ayıptır o kürsüden piyasanın durumunu arz etsene karabukteki açlık issizlik egitim skandalı saglik skandalı trafik sorunundan utanmaz arlanmazlar. halkın degil sarayın vekili olanlar.
    biz alıştık fakirlige kendi ülkemizde mültecilerin ardından 2 .sınıf yurttaş olmaya ama siz alışkın değilsiniz nasıl karisacaksinuz halkın arasına sandığa gomuldukten sonra. haram olsun hepinize açlığa mahkum ettiniz insanları. yere batsın sizin dindarliginiz açım ulan aç ben ülkemi mahfettiniz.

  18. Zamına Zam

    3 harfli marketlerde 5 kg ayçiçeği yağı 120 tl olmuş Allah belanı versin AKP

  19. Karabükspor

    Karabüksporu satan mavi ates tribün liderleri ve mevcut başkan Memet Yüksel ve aç ve aç yönetim kuruludur dibi görmesine çanak tutmuslardır

  20. AMERİKA MERKEZ BANKASI BAŞKANI

    SON OTUZ YILIN EN YÜKSEK ENFLASYONUN GÖRÜLDÜĞÜ AMERİKA’DA MERKEZ BANKASI BAŞKANI JEROME POWEL’İN FAİZ ARTIRMAMA KARARI SONRASI AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDEDİR…

    “FİYAT ARTIŞLARI ŞU ANDA GENELE YAYGIN”

    -Darboğazlar, arz sıkıntıları Tüm dünyada büyük ve öngörülenden daha uzun süreli. Fiyat artışları şu anda genele yaygın. Yüksek enflasyonun bir zorluk olduğunu anlıyoruz, fiyat istikrarı hedefini başarmaya bağlıyız. Ekonominin bizim beklentilerimize paralel gelişip gelişmediğini yakından izleyeceğiz..

  21. Kenan Yılmaz

    FORMENLERİN BAŞKANIMISIN SEÇİMİ KAZANDIN İLK AKŞAM FORMENLERLE POZ VERDİN HANİ İEPLİLERİN İŞİ NE OLDU BAK BİZİM MAAŞLAR PUL OLDU FORMENLER SENDİKA ÜYESİ OLDUDA HABERİMİZMİ YOK VERGİ YÜKÜ ALTINDA KALAN BİZ İŞİ YAPAN BİZ SANA TAVSİYEM YANINDAKİ ADAMLARA DİKKAT ET ŞUBENE TEMSİLCİLERİNE DİKKAT ET BİZDE ÇOK HAZ DUYMUYOZ KENANDAN ŞİMDİLİK BÖYLE DİYE KONUŞUYORDU SAMİMİ ARKADAŞINA BUNU DİYEN ŞUBEDE SEN KİM OLDUĞUNU ANLARSIN BİZ SANA GÜVENDİK ÖBÜRLERİNİ TANIMAYIZ AMA SENDE KAZANANA KADARMIŞSIN ACİLEN ÜCRETLERDE İYİLEŞTİRME İSTİYORUZ İEPLİLERİN SORUNU ÇÖCÜLSÜN İSTİYORUZ

  22. Kenan başarısız olsun diye

    Kenanla recep başarısız olsun diye MHP kanadı Belediye İş sendikasına destek verir buna herkes görür hani Ulvinin yanındaydınız üstünüze ne lazımdı o açıklamayı yapmak şindide Belediye iş derler gene iki seksen uzanırlar görürsünüz neymiş tarafsızlarmış taraf olsanız ne yazar oldunuz ne yazdı beyleeeeer,

  23. Ya ahmet abi bi bit attın kaşıntı başladı

    Ya ahmet abi ortaya bi bit attın herkeste kaşıntı başladı yok hak iş yok türk iş yok belediye başkanları yok rıza yok kenan yok ercep herşey birbirine karıştı bakalım okkanın altına giden kimler olucak.işi köpürttün köpürttün şindi sendikalar birbirine giricek

  24. Gündem burdan gidiyor

    Ahmet abi bit atmadı gündem yaptı 2010 yılını o yaşadı zamanında sendikal mücadele olmasın dedi amma dinleyen kim şindide böyle bir mücadelenin getireceyi meseleleri zararını görecek insannarı yazıyor Ahmet abi çok haklı gündem şindi sendikal mücadele buyrun cenaze namazına abiler başkan beyler siyasetçiler durun bakalım namaza

  25. EMEKLİ İŞÇİ

    Sendikanın ipi ile kuyuya inilmez işçi yurttaşlarımı uyarayım

  26. ??????

    Sayın Kenan Yılmaz başkanım kişilere çok dikkat et birileri ferudun Tankutun propagandasını yapıyor ferudun amcam diyor senin açığını kolluyorlar zamanı gelecek Receb’in işi bitti diyor bunu diyenler senin şubende lütfen dikkat et bizim senden şüphemiz yok DİKKAT ET BAŞKANIM.

  27. Hayat tecrübesi

    Şerefsizlin tavan yaptığı iki sektör vardır sendika ve hakemlik camiası,kimse kimseye güvenmez herkes birbirinin kuyusunu kazar

  28. AHMET AMCA

    Ahmet amca her ay organize sanayideki haddahanelerde işçi cinayeti yaşanıyor bu günde 19 yaşında gencecik bir işçi daha hayatıni kaybetti….(birazda bu konuları gündeme getirsen) her gün menfaat çetelerinin koltuk kavgasını yazıyorsun.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları protesto edildi

Yayın: 11.05.2024 18:00
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları nedeniyle protesto yürüyüşü yapıldı.

Yenişehir Camisi önünde bir araya gelen Karabük Filistin’e Destek Platformu temsilcileri, ellerinde pankart ve dövizlerle Kemal Güneş Caddesi’ne kadar yürüdü.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Karabük Filistin’e Destek Platformu adına basın açıklamasını yapan İHH İl Başkanı İbrahim Şentürk, Gazze’de katliam yaşandığını söyledi.

Aksa Tufanı’nın İsrail’in yenilmez denilen ordusunu ve istihbaratını yerle bir ettiğini belirten Şentürk, “Dünyanın bütün güçleri bir araya geldi ama bir avuç imanlı Kassam Tugaylarını yıkamadı. Gazze’deki direniş, imanın ne büyük bir güç olduğunu, batının bizlere sunduğu modern köleliğin karşısında sadece Allah’a kul olmanın ne büyük bir şeref olduğunu bizlere gösterdi.” dedi.

Şentürk, Karabük Filistin’e Destek Platformu olarak Gazze’de yapılan zulmü unutmamak ve unutturmamak adına toplandıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

Gazze’yi gündemimizden düşürmeyelim. Bu soykırıma tepkimizi yaptığımız eylemlerle gösterelim. Dualarımızda kardeşlerimizi unutmayalım. Elimizden ne geliyorsa yapalım. Eli kalem tutanlar bu davayı yazsınlar. Hitabeti güçlü olanlar bu davayı konuşsunlar. Herkes bir şey yapsın ama asla sessiz kalmayalım. Çünkü sessizlik bu davaya yapılmış en büyük haksızlıklardandır. Çünkü sessizlik Gazze’deki küçücük yavruların ölümüne de susmaktır.

Karabük Filistin’e Destek Platformu olarak buradan tekrar yüksek sesle ifade ediyoruz ki Mescid-i Aksa, Gazze ve tüm Filistin özgür oluncaya kadar mücadelemizi tüm gücümüzle sürdürmeye devam edeceğiz. Aksa Tufanı, İslam coğrafyasının özgürlük hikayesidir. Bu hikayenin bütün kahramanlarını buradan bir kez daha selamlıyoruz.”

Grup, yapılan duanın ardından dağıldı.

Yürüyüşe, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa ve vatandaşlar katıldı.

 

Haberin Videosu İçin TIKLAYINIZ..