Her Telden (17.Nisan.2015)

Her Telden (17.Nisan.2015)

Yayın: 17.04.2015 08:35
Paylaş:
A+ A-

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI SAYIN DURMUŞ YALÇIN “SİYASETE İYİDEN/İYİYE ISINMIŞ..” İLGİDEN ÇOK/ÇOK MEMNUN..
Dün MHP Milletvekili Adayı Sayın DURMUŞ YALÇIN Büromuza bir nezaket ziyaretinde bulundu,bir süre sohbet ettik,Sayın YALÇIN Siyasete iyiden/iyiye ısınmış gibi geldi bize.
“ÇOK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYORUZ..” diyor.
“HAYATIMIN HİÇBİR ALANINDA,FALSOLU,YÜZÜMÜ YERE EĞDİRECEK,HİÇBİR TUTUMUM,TAVRIM OLMADIĞI İÇİN ÇOK RAHATIM.VATANDAŞTA BENİ BAĞRINA BASIYOR..” diyor Sayın DURMUŞ YALÇIN.
Mahallelerde ÇOK BÜYÜK İLGİ GÖRDÜKLERİNİ söylüyor.
MHP İkinci sıra Milletvekili Adayı Sayın AYHAN AKBAŞ ile birlikte gittikleri her yerde çok büyük ilgi ile karşılandıklarını,vatandaşın kendilerini bağrına bastığını anlatıyor.
Sayın DURMUŞ YALÇIN Siyaseti gerçekten sevmiş,iyiden/iyiye Siyasete ısınmış “İNANIR MISINIZ GECE SAAT 03 GİBİ YATIYORUM O SAATTE EVE GELEBİLİYORUM.SÜREKLİ VATANDAŞLA GÖRÜŞÜYORUM.AKP LİLER,CHP LİLER DİĞER PARTİLİLER İLE GÖRÜŞÜYOR VE DESTEK VAATLERİNİ ALIYORUM..” görüşlerini dile getiriyor.
“30-35 YILLIK GEÇMİŞİMİ DÜŞÜNÜYORUM.HİÇBİR HATAMIN/EKSİĞİMİN OLMADIĞINI,KİMSEYE BİR YANLIŞIMIN OLMADIĞINI GÖRÜYORUM.ELİMDEN GELDİĞİNCE HAYIRLI İŞLER YAPMAYA ÇALIŞTIĞIMI GÖRÜYORUM..” diyor Sayın YALÇIN..
SİYASETE GERÇEKTEN ISINMIŞ..
Karabük’te BİR MİLLETVEKİLLİĞİMİZ GARANTİ görüşünde..
“İKİNCİ MİLLETVEKİLLİNİ ZORLUYORUZ..” diyor..

SİYASİ PARTİ GENEL BAŞKANLARI,MAYIS AYI İÇİNDE KARABÜK’E GELİRLER VE MİTİNG YAPARLAR,NE SÖYLERLER..?
Öyle sanıyoruz ki SİYASİ PARTİ Genel Başkanları MAYIS AYI ortalarından itibaren KARABÜK’E GELMEYE BAŞLARLAR ve yine öyle sanıyoruz ki KARABÜK-BARTIN-ZONGULDAK İllerini kapsayan paket programlarla seçmenlere ulaşırlar.
SİYASİ PARTİ GENEL BAŞKANLARI NE SÖYLERLER..?
Sizce KARABÜK’TE NE SÖYLERLER..
Örneğin AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın AHMET DAVUTOĞLU,neler söyler acaba,bize göre CUMHURBAŞKANI Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN son ziyaretinde AÇILIŞINI YAPTIĞI 27 tesisi anlatır Karabüklülere.
Ayrıca “KARABÜK-BARTIN KARAYOLU,HAVAALANI,200 YATAKLI YENİ HASTANE,İSMETPAŞA İHTİSAS OSB GİBİ..” yeni yatırımlardan söz edebilir..
Örneğin CHP Genel Başkanı Sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU “EMEKLİLERE İKİ BAYRAM İKRAMİYESİ,TAŞERONLUĞUN KALDIRILMASI,EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞININ 1500 LİRA OLMASI..” gibi konulardan söz edebilir..
MHP Genel Başkanı Sayın DEVLET BAHÇELİ ise “ÜLKE BÜTÜNLÜĞÜNÜN KORUNMASI,ÇÖZÜM SÜRECİNDE YAPILAN BAZI YANLIŞLAR VE KARABÜK BELEDİYESİ’NİN YAPTIĞI HİZMETLERDEN..” söz edebilir..
Siyasi Parti Genel Başkanları mayıs ayında gelirler herhalde..
7 HAZİRAN GENEL SEÇİMİ o zaman iyiden iyiye kızışır..

SÜREKLİ ARTIŞ GÖSTEREN DÖVİZ FİYATLARI İLE BİRDEN “ERMENİ OLAYLARININ DÜNYA GÜNDEMİNE GELMESİ..”…?
Biriler Ülkemize mesaj mı veriyor nedir,baksanıza,DOLAR FİYATI aldı başını gidiyor ve şu an itibarı ile SADE VATANDAŞIN gündemi bu olaya odaklandı..
“ARTAN DOLAR FİYATI,GÜNLÜK YAŞAMIMIZI PAHALANDIRACAK..” korkusu bir yandan, “DÖVİZ KARŞILIĞI BORÇLANAN ÖZEL ŞİRKETLERİN,ARTAN BORÇLARI..” öte yandan,insanları ARPACI KUMRUSU GİBİ düşündürüyor.
ÜLKE TAM BU İŞLERLE BOĞUŞURKEN,sanki bir yerlerden düğmeye basıldı PAPA’NIN düzenlediği bir ayinde dile getirdiği ERMENİ OLAYLARI,aniden AVRUPA BİRLİĞİ Parlamentosuna sıçradı,ABD’NİN ağzı bir tuhaf olmaya başladı..
7 HAZİRAN GENEL SEÇİMİ ÖNCESİNDE TABLO BU.
TABLO,birden böyle bir görüntü vermeye başladı..
İçeri de ise AĞRI OLAYLARI tartışılıyor,bu yetmedi gibi,bazı çevreler yeni olayların olabileceği gibi endişeler dile getirerek,sanki bir beklenti yaratıyorlar..
Peki bunların dış bağlantıları olamaz mı..?
Olamaz demek,büyük bir saflık olar elbet,bize öyle geliyor ki ÜLKEMİZİ BİRKAÇ NOKTADAN KUŞATMAYA ÇALIŞAN kesimler var ve bunlar bir İktidar değişimine oynuyorlar gibi.
Çok badireli günlerden geçtiğimiz kesin..

AK PARTİ VE MHP PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN “BÜTÜN GÜÇLERİ İLE SAHAYA İNİYOR..” CHP’DEN SES YOK..
AK Parti Ankara’da ADAY TANITIM Törenini yaptı,Parti Programını açıkladı,Yerelde Seçim Karargahını kurdu ve Pazartesi gününden itibaren TAM ANLAMI İLE SAHAYA İNECEKLERİNİ söylüyorlar.
AK Parti MİLLETVEKİLİ LİSTESİ kimsenin göz ardı edemeyeceği kadar büyük tepkilere neden oldu ve bu tepkilerin minimize edilmesi için çok yoğun bir çalışmanın yapılması gerekiyor.
TEPKİ GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK.
Bunu “YOK CANIM NE TEPKİSİ,TEPKİ/MEPKİ YOK..” diye geçiştirmeye çalışanlar varsa,bunlar AK Parti karşıtları olabilir,olayın bu noktasında tepkilerin minimize edilmesine çalışmak gerçek Particilik olsa gerektir.
MHP PAZARTESİ GÜNÜ SAHAYA İNİYOR.
Dün Sayın DURMUŞ YALÇIN anlattı,Mahallelerde çalışmalarını sürdürüyorlarmış,bu arada ARAÇ GİYDİRMELER,BÜROLARIN tutulması ve MAHALLE TOPLANTILARINA,SEÇMENLE BİREBİR GÖRÜŞMELERE pazartesi günden sonra ağırlık vereceklerini söylüyor.
MAHALLELERDE TEPKİLER ÇOK OLUMLUYMUŞ..
Olayın bu noktasında SAADET Partisi-BÜYÜK BİRLİK Partisi arasında kurulan MİLLİ İTTİFAK Adayları da sürekli çalışmalar yapıyorlar ve seçmene geldikleri noktayı anlatıyorlar.
CHP Şu ana kadar fazla ortalıkta görünmüyor..
Olan bir potansiyeli ORTALIKTA GÖRÜNMEYEREK harcayacaklar mı nedir,Parti Lokaline EMEKLİ İKRAMİYESİNİN noter pankartı asıldı başka bir hareketlenme görünmüyor.
SİYASET ÖNÜMÜZDE Kİ HAFTA BİRAZ DAHA HIZLANACAK..

“İYİ AMA SİZİ ELEŞTİREN YORUMLAR DA GELİYOR,YAYINLIYORSUNUZ..” YOLUNDA Kİ SÖZLER VE İNTERNET SİTEMİZ
Gazetemiz internet sitesine birçok yorum geliyor ve eğer yazan için HUKUKİ BİR SORUN içermiyorsa-ki artık öyle yorumlar hemen hiç gelmiyor-aynen yayınlıyoruz
Önce ki akşam AK BANK’IN köşede oturuyoruz,bir kardeşimiz YORUMLARDAN SÖZ etti ve “BU YORUMLARA BENDE HASTA OLDUM.SANKİ KARABÜKÜN NABZI O YORUMLARDA ATIYOR..” falan gibi bir dizi değerlendirme yaptı.
Sonra da “İYİ AMA SİZİ ELEŞTİREN YORUMLARDA GELİYOR.ONLARI NİYE YAYINLIYORSUNUZ Kİ..” dedi,neden yayınlamak istemeyelim ki,olur mu öyle şey,bu eleştirilerden bizde kendimize ders çıkartıyoruz gibi cevaplar verdik.
“VALLAHİ SİZİ KUTLUYORUM..” dedikten sonra “BUNU ÇOK AZ KİŞİ YAPAR,DEMEK YAZDIKLARINIZA KENDİNİZE GÜVEN İÇİNDESİNİZ Kİ,ELEŞTİREN YORUMLARI BİLE YAYINLIYORSUNUZ..” şeklinde değerlendirme yaptı.
Yorum köşemiz İNGİLTERE’DE Kİ HYDE PARK gibi oldu..
Herkes düşündüğünü yazıyor,ellerine,beyinlerine sağlık..

AK PARTİ İL ESKİ BAŞKANLARINDAN SAYIN ÖMER AYAR VE BİRLİKTE ÇALIŞTIĞI YÖNETİCİ ARKADAŞLARI,EKİP..
AK Parti İl eski Başkanlarından Sayın ÖMER AYAR,çok uzun süre İl Başkanlığı görevinde bulundu,ayrıca AK Parti Kuruluşundan bu yana Yönetim kademelerinden görev yaptı.
AK PARTİ’NİN KURULUŞUNDAN bu yana KARABÜK İL BAŞKANLIĞI görevinde bulunan Sayın HASAN BİLİR ve Sayın CUMHUR ÜNAL Milletvekili olarak görev yaptılar.
Daha sonra Sayın ÖMER AYAR İL BAŞKANI OLDU..
Sayın ÖMER AYAR Milletvekili Aday/Adayı oldu,ancak 7 NİSAN günü açıklanan AK Parti Karabük Milletvekili Aday listesine giremedi ve AK Parti Karabük’te “İL BAŞKANI DAHA SONRA MİLLETVEKİLİ OLUYOR..” geleneğini ilk kez bozmuş oldu.
Sayın ÖMER AYAR’I ne zaman görsek,yanında mutlaka İL BAŞKANLIĞI döneminde birlikte çalıştığı Yönetici arkadaşları oluyor ve gerçek bir ekip olmuşlar,aralarında samimi bir birliktelik olduğu görülüyor.
Sayın ÖMER AYAR,İl Başkanlığı görevinden istifa ederek AYRILDIĞINDAN veya AYRILMAK ZORUNDA kaldığı günden bugüne,net bir çizgi izledi,hiç bozmadı.
BUNDAN SONRA BU ÇİZGİSİNİ BOZAR MI..?
Kendisini yakından tanıyanlar,bilenler “HAYIR ÇİZGİSİNİ BOZMAZ VE YİNE AK PARTİ İÇİN ELİNDEN GELDİĞİ ÖLÇÜ DE ÇABA GÖSTERİR..” diyorlar.
Ancak “KENDİSİNE GÖREV VERİLİRSE BUNU YAPAR..” diyorlar.
“BİR DAVET ALIRSA,BUNU YAPAR..” diyorlar..
Sayın ÖMER AYAR duruşunu,çizgisini hiç bozmadan Siyaset yapıyor..

ÖNEMLİ BİR SİVİL DEMOKRATİK KİTLE KURULUŞ BAŞKANI VE MHP SEMPATİZANI “CHP’NİN EMEKLİ İŞİ TUTTU..” DEDİ
Karabük’te çok önemli bir SİVİL DEMOKRATİK KİTLE KURULUŞ Başkanı ve MHP Sempatizanı,ÜLKÜCÜ gelenekten gelen bir kardeş ile oturduk.
MHP İÇİNDE Kİ GELİŞMELERDEN HAYLİ RAHATSIZ..
Konuşmalarından bunu anladık ve bir ara “MHP SAYIN DURSUN ALTIPARMAK İLE YATA/KALKA BİR MİLLETVEKİLİ ÇIKARTMA ŞANSINI KAYBETTİ..” dedi.
Hemen sonra da “BU SEÇİM AKP İÇİNDE HÜSRANLA BİTECEK..” dedi,sonra da “AKP HEM KARABÜK, HEM ÜLKE GENELİNDE UMMADIĞI KADAR KÖTÜ SONUÇ ALACAK BAKIN GÖRECEKSİNİZ..” dedi.
Lafı Karabük’e getirdi “GÖRDÜĞÜM KADARI İLE HEM KARABÜK MERKEZİNDE,HEM SAFRANBOLU’DA CHP’NİN EMEKLİ KESİM İÇİN İKİ İKRAMİYE VAADİ TUTMUŞ..” analizini yaptı.
Bunu samimi bir tarzda ifade ederek “BİRÇOK EMEKLİ ARKADAŞIM VAR.BUNLARIN BİR BÖLÜMÜ MEMUR EMEKLİSİ VE BU İNSANLARIN BİR BÖLÜMÜ ZAMANINDA BİZİM ÜYEMİZDİ..” dedi
CHP’NİN Emekliler için açıkladığı “YILDA İKİ DİNİ BAYRAM İKRAMİYESİNİN..” çok tuttuğunu üzerine basa/basa iddialı biçimde ifade ederek “EĞER CHP BUNU BİRAZ DAHA İYİ ANLATABİLİRSE,ÖNEMLİ SONUÇ ALACAĞI KESİN..” iddialarını dile getirdi.
O kardeşimizi bütün Kamuoyu MHP’Lİ olarak bilir,tanır..
Bu değerlendirmeleri bize hayli enteresan geldi..

AK PARTİ GENEL BAŞKANI VE BAŞBAKAN SAYIN AHMET DAVUTOĞLU KARABÜK’E GELİRSE,FİLYOS LİMANI MÜJDESİ..
Karabük için çok ama çok önemli bir yatırım olan FİLYOS LİMANI Alt Yapı ihalesi yapıldı,ancak,bu ihaleye itirazlar oldu,itirazlar karara bağlandı,TAM KAZMA VURULACAK diye beklenirken yeni itirazlar olduğu söylendi.
FİLYOS LİMANI YİNE GERİ KALDI.
Anlatıldığına göre FİLYOS LİMANI Kamu İhale Kurumu’nun yapılan itirazları karara bağlama sürecini bekliyor,bunu ileri sürenler var,birde AVRUPA BİRLİĞİ’NİN bu iş için vereceği HİBE KREDİ noktasında pürüzler çıktığını ileri süren çevreler var.
HANGİSİ DOĞRUDUR,YAKINDA AÇIĞA ÇIKAR ELBET.
Şimdi 7 HAZİRAN tarihine kadar AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın AHMET DAVUTOĞLU Karabük’e gelir gibi bir beklenti var ve eğer gelirse FİLYOS LİMANI mutlaka gündeminde olur..
CUMHURBAŞKANI Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN son gelişinde,bu konu ile yakından ilgilendiği mesajlarını vermişti,Başbakan Sayın AHMET DAVUTOĞLU daha detaylı bilgiler verir diye düşünüyoruz..
Burada hepimizin olay inşallah Kamu İhale Kurumu’na “İHALE DOSYASI İÇİN YAPILAN İTİRAZDIR..” şeklinde düşünmemiz lazım ve eğer olay AB HİBE KREDİSİ ise biraz sıkıntılı olabilir.
258 MİLYON EURO CİVARINDA BİR PARAYMIŞ..
O para olmazsa ihale sıkıntıya girer,mutlaka girer..
Dileriz öyle değildir ve iş KISA SÜRE İÇİNDE ÇÖZÜLÜR..
Bu yöre FİLYOS LİMANI beklentisinde..

İSMETPAŞA BÖLGESİ’NE KURULACAK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NİN,ŞİMDİDEN YARISINA TALEP GELDİ…
İSMETPAŞA Bölgesine METAL İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ kurulması için girişimler başlatıldı ve olay artık Resmi bir hüviyet kazandı,gerçekleşme aşamasına girdi.
BİRİNCİ ETAP 4 MİLYON 600 BİN METREKARE.
Bunun 2 MİLYON METREKARESİ için şimdiden talep var,şimdiden “BİZİM FİRMAMIZ BURAYA METAL İŞKOLUNDA YATIRIM YAPMAK İSTİYOR,BİZE YER AYIRIN..” yolunda talepler yapıldı.
METAL İŞKOLU ve MAKİNE İMALATI YAPILACAK BURADA.
Çok önemli teşviklerin verileceğine de dikkat çekiliyor.
Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın TUNCAY ÖZCAN,bu yatırıma büyük önem verdiklerini söyleyerek “ŞU AN 4 MİLYON 600 BİN METREKARE ÜZERİNE OSB KURULACAK.BU BİRİNCİ ETAP OLACAK..” diyor.
Daha sonra ETAP/ETAP büyütülecek ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ve nihayetinde 22 MİLYON METREKARE ile Ülkenin en büyük İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİNDEN birisi olacak.
Şimdiden 2 MİLYON METREKARE arazi talebi yapıldı..
Bir aksama olmazsa Karabük’e katkısı büyük olacak.
Bu yatırım Karabük’e büyük katkı yapacak

22 kişi görüş bildirdi

  1. AK PARTİLİ

    SAYIN GÖLBEK,ÖMER AYAR DÜZGÜN BİR İNSANDIR.ARKASINDA HİÇBİR ŞAİBE SÖYLENTİ BIRAKMADAN İL BAŞKANLIĞINDAN AYRILMIŞTIR.EN UFAK BİR ŞAİBEYE ADI KARIŞMAMIŞTIR.ŞİMDİ ORTALIKTA GEZİNENLERİ OY İSTEYENLERİ GÖRÜYORUZ.CADDELERDE KONUŞULANLARI DUYUYORUZ.
    ÖMER AYARIN MİLLETVEKİLİ ADAYLIGINA İL BAŞKANI TİMURÇİN SAYLAR ÇOK ŞİDDETLE MUHALEFET ETMİŞ DENİYOR.BÖYLE BİRŞEY OLDUMU ACABA.TİMUÇİN BEY BUNU AÇIKLARMI.MESELA İL YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN ÇOĞU TİMUÇİN SAYLARIN GENEL MERKEZDE ÜST KOMİSYON ÜYELERİNE ÖMER AYAR ADAY GÖSTERİLİRSE BİZİM BU GÖREVDEN İSTİFA ETMEMİZ LAZIM GELİR DEDİ ŞEKLİNDE SÖZLER EDİYOLAR.BUNLAR HAKKATEN EDİLDİMİ BU LAFLAR SÖYLENDİMİ ACABA.
    ASLINDA 8 HAZİRANDAN SONRA TİMUÇİN BEY VE MÜTAHİT ARKADAŞLARI İSTİFA EDEBİLİRLER.ÇÜNKÜ SONUÇ ALAMICAKLAR

  2. karabük spor

    sayın gölbek karabük sporla ilgili senin yazacağın dağarcığında hiçbir şey yok mu? sende ağalara karşı durumu idare ediyosun farkındayız

  3. gercekler

    HER DÖNEM AKPARTİYE OY VERDİM BU SECİMDE OY VERMEYECEM.ARTIK EMEKLİ MEMUR,İŞCİ VE ESNAFA BAKSINLAR .YOL,SU,KÖPRÜ,EGİTİM,SAGLIK EYVALLAH BİE ŞEY DEMİYORUZ AMA BUNLAR BENİM KARNIMI DOYURMUYOR.BENİMDE İNSAN GİBİ MAAŞLA YAŞAMA İMKANIM OLMAYACAKMI.

  4. kardemir

    son 5 yılda kardemir den ayrılan mühendisler eşleri buralı olmadığı için değil teknik konularda müdürleri ile aynı şeyleri düşünmedikleri için ayrıldılar.özellikle bazıları 2-3 kuşak kardemirde çalışan ailelerin çocukları idi. teknik konularda görüşlerini ifade edebilen insanlardı.bazı kısım müdürleri böyle insanları değil kendisiyle dostluk kurup pikniğe götürenleri ve her söylediğine doğru müdürüm diyenleri öne çıkarmaya çalışıyor.buradan giden o arkadaşlar gittikleri fabrikalarda çok başarılı ve mevkii sahibiler. bu saygıyı bilgilerinden ve başarılarından dolayı görüyorlar.burada detaya girmeyeceğim ama teknik olarak o gün o arkadaşların söyledikleri bu gün doğru çıktığını görüyoruz. değerli genel müdürüm bu arkadaşların bazılarıyla iş konusunda ve kardemirle ilgili sohbet ederseniz kardemirdeki bazı önemli konuları tek taraflı değerlendirmemiş olursunuz. mesela 5. yüksek fırın haddehane yatırımları ile ilgili o arkadaşların görüşüne değer verilse idi bugün bu olumsuzluklar yaşanmazdı.en tehlikeli insan fadıl beye ayrı size ayrı konuşan insanlardır ama bunlar kardemirde hala el üstünde.

  5. CHP

    CHP DE MİLLET VEKİLİ ADAYI TEK BAŞINA MI ÇALIŞACAK_?
    NEREDE BU İL ÖRGÜTÜ?
    İL BAŞKANI KARABÜKTE 1.PARTİ OLACAĞINI İDDİA EDİYOR AMA BU İŞLER LAFLA YÜRÜMÜYOR.
    İL BAŞKANINA SORUYORUM
    NASIL Bİ ÇALIŞMA PLANI HAZIRLADINIZ?
    KADIN VE GENÇLİK KOLLARINIZ ŞUAN HANGİ ÇALIŞMANIN İÇERSİNDE?
    MAHALLE ÖRGÜTLERİNİZ MEVCUT MU?
    BU PARTİ GEÇEN DÖNEMLERDE SİZ DE DAHİL SIRA BEĞENMEYİP ÇALIŞMAYANLAR GİBİ Mİ OLACAK.
    ÇOK ENDİŞELİYİZ!!!

  6. MEHMET ÖZCAN

    Cumhuriyet Halk Partisi ,dünden bu güne emeğin başkenti Karabük’ün önemli bir kitle örgütü,kurucu iradesinin tam da kendisidir….Yeni göreve gelen İl yönetimi tüm il,ilçe ve kadın kolları yönetimleriyle seçim çalışmalarını öngörülen plan doğrultusunda seçim sahasına yaymaya başlamıştır……Sandık kurullarını eksiksiz tamamlamış,ön seçimini son derece demokratik bir ortamda ,hakim nezaretinde yaparak KARABÜK seçim sürecine örnek olmuştur….Çalışmalarımıza,seçim stratejilerini belirleyen bir çalıştay organize ederek önemli kararlar almış ve demokratik kitle örgütlerinin taleplerini almayı planlayan ziyaret proğramları ile devam etmektedir…Emekten yana mücadelemize KORKMADAN,YILMADAN,SİNMEDEN devam ediyor,yandaşlığa,yağmaya,vurguna,talana karşı iktidarı “MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ”….

  7. MHP

    KARABÜKTE SEÇİMLER ŞU ANDA AKP VE CHP ARASINDA GEÇECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR.DURMUŞ YALÇINI KARABÜKLÜ TANIMIYOR VE ÇOĞU ADINI DUYMAMIŞ.BİLİNDİK BİR ADAY OLSAYDI BELKİ MHP NİN ŞANSI OLABİLİRDİ.ZATEN GENEL SEÇİMLERDE MHP KARABÜKTE SÜREKLİ ÜÇÜNCÜ PARTİ OLUYOR.BENDE BU SEFER AKP YE KARŞI ŞANSI YÜKSEK OLAN CHP OYUMU VERECEĞİM

  8. FAY HATTI ÜSTÜNE OSB

    AKP LİLER ŞAŞIRMIŞ.DEPREM KUŞAĞININ ÜSTÜNE FAY HATTININ GÖBEYİNE ORGANİZE SANAYİ KURACAKLARMIŞ.YATIRIMCI PARASINI BETONA GÖMERMİ A ŞAŞKIN ARKADAŞLAR.BURAYA YATIRIM GELİRMİ.100 KİLOMETRE ÖTEDE DÜZCE OSB BOŞ DURUYOR.100 KİLOMETRE ÖTEDEN,FİLYOS LİMANININ YANINDA ÇAYCUMA,BARTIN OSB BOŞ DURUYOR.
    BIRAKIN HAYAL DÜNYASINI AKLI BAŞINDA İŞLERE BAKIN.
    ZATEN SERBEST BÖLGE DİYE YOLA ÇIKTINIZ
    ZATEN ENDÜSTRİ BÖLGESİ DİYE YOLA ÇIKTINIZ
    SONRA DÖNDÜNÜZ OSB YE HİÇBİ ŞEY BİLMİYOSUNUZ BİRDE POZUNUZ VARKİ HER ŞEYİ SİZ BİLİRSİNİZ.YAZIK BU ÜLKENİN İNSANINA KAYNAKLARINA YAZIK

  9. KANYON-ARAÇ ÇAYI

    AHMET BEY KANYON PROJESİ VE ARAÇ ÇAYI PROJESİ SADECE SEÇİM PROJESİMİYDİ NEDEN HİÇ BU PROJELERE HIZ VERİLMİYOR

  10. GERÇEKLER ACIDIR

    AKP liler bırakın artık şu Eskipazar Ovacık sevdanızı.ne yapacak olsanız hep o bölgeye yapılsın diyorsunuz.Orada kurulacak bir sanayi bölgesine hiçbir yatırımcı gelmez.denizin yok limanın yok neyin hayalini kuruyorsunuz.100 km ilerde filyosta liman yapılıyor,150 km ilerde düzcesi körfezi dururken,bartını amasrası boş dururken senin Eskipazarına Ovacığına kim gelir.siz Eskipazarı Tayvan,Ovacığıda Liverpool felan sanıyorsunuz heralde.Gerçi herkesin memleketi kendine güzel gelir ama bu kadarda ihtiras yapmayın.Bu yaz eylül ayında KBÜ ye kayıt olmaya gelipte Eskipazarda okuyacağını öğrenen kaç öğrenci kaydını dondurup gitti yada Eskipazarı gördükten sonra kayıt bile olmadı.bu bilgileri başını yediğiniz sayın rektör hocamdan öğrenebilirsiniz.şimdide tutturmuşsunuz ovacığa yüksek okul yapacaz.yapmayın boş durar milli servet yazıktır oraya öğrenci gelmez.ovacığa spor lisesi yaptınızda ne oldu geçenlerde ovacık lisesinin bayan takımı safranboludaki sahada idman yapıyordu.senede 3 ay kar kalkıyor o bölgelerde.karabüke yağmur yağarken orda kar yağıyor.ağustosta insan donuyor Eskipazar ovacıkta.bırakın eskipazarı ovacığı allayıp pullayacağız diye uğraşmayı. o bölgede yapılacak en büyük yatırım hayvancılıktır.destek olun teşvik verin o bölgeyi hayvancılığa yönlendirin o arazilerde yapılabilecek en mantıklı iş.ayrıca hayvancılıkta bölgemizde büyük bir eksiklik var.kıymanın kilosu Çanakkale afyon konyada 23 lira bizde 32-33 lira.siz bu Eskipazar ovacık sevdanızı bırakın.karganın yavrusu kendine şahin gözükürmüş sizinkide o hesap.yüksek okul yapacaksanız Safranbolu Karabük merkez 100.yıl bölgesini kullanın.sanayi kuracaksanız filyos bölgesine yakın yerleri kullanın.aklın yolu bir.ovacıkta eskipazarda öğrenci hangi sinamaya gider hangi spor müsabakasını izleyebilir hangi lokantada yemek yer hangi kafeteryada kapiçino içer nerede hamburger piza yer hangi kafede oyun oynayabilir.bir kere bu bölgenin halkı bu kadar sosyalliğe karşı çıkar bizim kültürümüze ters demeye başlar.saçma işlerle uğraşacağınıza gerçekten karabüke katkı verecek işlere bakın.ovacık Eskipazar Kalkındırma Partisi kimseyi enayi yerine aptal yerine koymayın vatandaşın kafası sizden iyi çalışır merak etmeyin.yarın hava alanı yapılacak olsa onada kesin eskipazara ovacığa yapılsın dersiniz ondan sonra hava şartlarından dolayı 2 ay uçak anca iner :))))))))

  11. çarşı pazar

    Rafet Vergili milletvekili adaylarını yanından ayırmıyor onları gezdiriyormuş.en son Safranbolu da Özatayı gezdirmişti.

  12. MHP Lİ

    RAFET VERGİLİ ADAYLARI GEZDİRİP SİYASET YAPACAĞINA SEÇİMLERDE ÜÇ BOYUTLU ÇEKTİRDİĞİ PROJELERİNİ HAYATA GEÇİRMEYE BAŞLASIN.HERKES KENDİ İŞİNİ NEDEN YAPMAZ BAŞKA İŞLERLE UĞRAŞIR ANLAŞILIR BİR DURUM DEĞİL.

  13. İŞÇİLER ADINA

    KARABÜK BELEDİYESİNDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI. KARDEMİR VE ÇELİK İŞ SENDİKASI DAHA NE BEKLİYOR. KARDEMİR YÖNETİMİ DE BELEDİYE İŞÇİLERİNİN ALDIĞI ZAMMI GÖRMÜŞLERDİR HERHALDE. KARDEMİRDE AĞIR SANAYİ KURULUŞU OLDUĞUNA GÖRE ZAMMIN NE KADAR OLACAĞINI SAĞDUYULU BİR ŞEKİLDE DÜŞÜNEREK KARDEMİR İŞÇİSİNİ MEMNUN ETMELİDİRLER.

  14. CHP KAZANIRKEN KAYBEDECEK

    CHP KAZANIRKEN KAYBEDECEK.HİÇ ÇALIŞAN YOK.ORTADA CHP YOK.SAYIN GÖLBEK HAKLI YAZMIŞSIN CHP DEN HİÇ SES YOK.ADAY KARABÜKÜ BİLMİYOR BU BELLİ.YANINDA PARTİ ÖRGÜTÜNDEN KİMSE YOK BU GÖZÜKÜYOR.
    ŞİMDİ İL BAŞKANI BAYRAM OLSAYDI NELER DERLERDİ.BAKIN CHP ÇIKARACAĞI MİLLETVEKİLİNİ KAYBETMEK ÜZERE.CEVDET AKAY ÇOK İYİ BİR İNSAN KALİTE OLARAK BÜTÜN ADAYLARDAN DAHA KALİTELİ (SEDAT NAMAL HARİÇ) BUNA RAGMEN CHP ORTALIKTA YOK.NE İŞ BU BÖYLE

  15. Biri bana anlatsın

    Mehmet Ali Şahinmi anlatır,başka birimi anlatır Osman Kahvecimi anlatır birisi bana anlatsın.Burhanettin Uysal,Fatih Korkut,Muzaffer Atılkan,ENver Malkoç,Serdar Akça,Ömer Ayar,Cumhur Ünal ve diğer arkadaşların Sedat Namaldan geri kalan özellikleri neydi yahuttu Sedat Namalın onlardan daha üstün olan tarafı nedir.
    TAHSİLİMİ-DÜRÜSTLÜĞÜMÜ-PARTİYE SADAKATİMİ-HANGİ ÖZELLİYİ ÖTEKİ ADAYLARDAN DAHA ÜSTÜNDÜ.BİRİ BANA NE OLUR ANLATSIN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM.İNSAN AKLINI BU KADAR ZORLAMAYA KİMİN NE HAKKI VAR.
    KURULUŞUNDAN BERİ AK PARTİLİYİM AK PARTİLİYDİM.KİMSE KUSURA BAKMASIN ARTIK AK PARTİLİ DEYİL HALK PARTİLİYİM.OYUM CHP YE.BU KADAR SAÇMA SAPAN İSİMLERLE YOLU ÇIKAN AK PARTİDE ARTIK İŞİM YOK.

  16. SÖZLEŞME

    KARDEMİR RUMUZLU ARKADAŞİM YAZDIKLARINDA YÜZDE YÜZ HAKLISIN AYRILAN MÜHENDİS BAŞMÜHENDİS GİBİ MESAİ ARKADAŞLARIMIZ MALİSEF DESPOT YÖNETİM SERGİLEYEN MÜDÜRLERİN YÜZÜNDEN AYRILMIŞDIR HELE 1 TANESİ VAR SİYASİ NEDENLE GİDİP TEKRAR GERİ GELEN GİDERKEN 700 PERSONELİ OLAN 50 KİŞİ YOKDU ETRAFINDA HELALLEŞEN SÖZLEŞMELİ FORMEN HASTASIDIR ONLARDAN BAŞKA KİMSEYE GÜVENMEZ SÖZLEŞMELİ FORMENLERDE HAKLISIN MÜDÜRÜM DOGRU SÖYLÜYORSUN GİBİ PADİŞAHIM ÇOK YAŞA EDALARIYLA POPPOPLARLAR MÜHENDİSİNİN BAŞMÜHENDİSİNİN HALİ ORTADA VE BİRDE ONUN YERİNE VEKALETEN BAKIP DAHA SONRA YENİ KURULAN MÜDÜRLÜGE MÜDÜR OLAN HAM MADDECİ İŞCİ ARKADAŞLARI -10 DERECEDE SOGUK SUYLA YIKANIRKEN KOLORİFER LER YANMAZKEN HAMAM LAR SOGUK HAVA DEFOSU İKEN 4 TANE UFO BAGLATAMAYAN ELEKTRİKLİ KOMBİ NİN SİPARİŞİNİ İMZALATAMAYIP BAŞ MÜDÜRÜNE İŞCİSİNİ SOGUK HAVALARDA ABARTISIZ – 10 DERECELERDE PETEKLERİ YANMAYAN HAMAMLARDA TİTRETEN MÜDÜRLER BUNLAR 2 AY İŞCİ ARKADAŞLAR BU ÇİLE Yİ ÇEKMİŞ VE ASLA ÜRETİMİ AKSATMAMIŞLAR DIR BÖYLE DESPOT ANLAYIŞIN OLDUGU NİCE MÜDÜRLER VAR HATTA KENDİNİ TANRILAŞTIRMAYA ÇALIŞAN LARMI DERSİN İŞÇİ NİN HİÇ BİR DEGERİ YOKDUR BAŞKA BİR GÖZLE BAKARLAR ONLAR İŞCİYE HOR GÖRÜRLER HAKİR GÖRÜRLER MALİSEF GENEL MÜDÜRÜMÜZÜN BU KONULARIDA GÖZDEN GEÇİRİP ONA GÖRE TOPLU SÖZLEŞMEDE HAKKI OLAN SEVİYELERE ÇIKARIR ÇALIŞANLARINI .ALT KADRODA ÇALIŞAN KESİM ÇOK ÇİLE ÇEKMİŞDİR YILLARCA ARTIK SON BULMASI TEMENLİSİYLE

  17. BELEDİYE İŞ SÖZLEŞMESİ

    BELEDİYE İŞ SENDİKASI KARABÜK ŞUBESİNİN BAŞKANI İLHAMİ BEYİ VEYÖNETİMİNİ TEBRİK EDERİM BİR KARDEMİR ÇALIŞANI OLARAK SAYIN İLHAMİ BEY VE EKİBİ KARABÜK DE TOPLU SÖZLEŞME NASIL YAPILIRI BÜTÜN KAMUOYU ÖNÜNDE GÖSTERMİŞDİR BİZİM ŞUBEYE DE ÖRNEK OLUR İNŞALLAH AMA NER DE ONLARIN DERDİ İŞCİNİN TOPLU SÖZLEŞMESİNİ BİTİRMEK DEGİL SÖZLEŞMELİ FORMENLERİN SÖZLEŞMESİNİ NASIL UZATABİLİRİMİN DERDİNDELER MALİSEF

  18. yazık

    fadıl demirel ayrıldığında,yeni genel müdür gelmeden geçen dönemde herkesin ortak tepkisi kardemirde yalakalık kültürünü düstur edinmiş,her döneme göre gardını alan,her döneme şirin gözüken,tek derdi koltuğu korumak olan ancak kardemir gibi bir ağır sanayi devinde,dünya şirketi olma yolundaki bir şirkette kesinlikle müdürlük yapamayacak kapasitedeki insanlaraydı.Bu insanlarki emin olun kardemirden çıksın iş bulamazlar.her kesin ortak dileği yeni gelecek genel müdürün bu yalakalık kültürünü sonlandırması,bu tipleri kardemirden uzaklaştırmasıydı.ancak geçen sürede pek de bir değişme olacak gibi görünmüyor.sözleşme rumuzuyla yazan arkadaşın dediği gibi piyangodan müdür olan,ömrü YF ve nakliyat koridorlarında volta atmakla geçen eleman bu fabrikada müdürlük yapıyorsa,işçi ne beklesin bundan.Nasıl imzalatsın ufo siparişini,nasıl işçisi için kavga etsin başmüdürle; ya koltuğu geri alırlarsa?.fadıl demirel zamanında direkten dönen çifte kumrular, şimdi çok mutlu.haha hihi kaka kiki,vur patlasın çal oynasın. Alt komşuna da sözleşme uzat, akşama kadar borsaya devam etsin.Onun arkasındaki mühendisler de sıra bize gelecek baş müh. olacağız diye beklesin.ne beklersin bu adamlardan,önünü kapat,sonra iş bekle.kardemir de iş barışı dibe vurmuş durumda.en büyük tehlike bu. giden müh. başmüh. müdürlere bir bakın şu an nerelerde hangi görevlerde çalışıyorlar.bu yöneticilerimiz buradaki laçka ilişkilerden,yalakalık kültüründen nefret ettikleri için gittiler.şu an durum ne kardemirde; neler konuşuluyor,neler yazılıyor;yatırım enkazı, hurdaya çıkan raylar,devam eden mahkemeler,müdürleri pohpohlayan ve böylece yerini garanti altına alan işbilmez teknik elemanlar,işçinin birtarafıyla güldüğü piyango müdürler,kendini ilahlaştıran ama 10 yıldır hala ray için gereken çeliği yapamayan,hala çözüm bulamayan alem-i cihanlar,sözü dinlenmeyen, bilgisini,tecrübesini,tespitlerini üst amirlerine aktaramayan pırıl pırıl mühendisler,borsacılar,işçinin hevesini kıran sözleşmeli formenler v.s. v.s. Burası nasıl özel sektör,burası nasıl ağır sanayi yazık.Uğur Bey,Sn. Genel Müdürüm sizden çok şey bekliyoruz,lütfen sadece altınızdaki birkaç kişiden değil,Osman Kılavuz gibi işçinin arasına girip bizden de bilgi almanızı rica ediyoruz.

  19. Sami

    Ömer Ayar’ı ve Burhanettin Uysal’ı ikisini aynı anda harcayan Ak partiyi bu seçimlerde de biz harcayacağız. En azından bir tanesi listede olabilirdi. Demek ki Ak Parti seçmeni ciddiye almıyor. 2009 da da ciddiye almamıştı. Sonucuna il yönetimi katlanır.

  20. RAHAT BIRAKIN CHP Yİ

    MEHMET ÖZCAN BEY SİZ HALA NE YÜZLE KONUŞUYOSUNUZ CHP HAKKINDA HANGİ HAKLA . BELEDİYE SEÇİMLERİNDE KAÇ OY ALDINIZ SEÇİM KAZANMAKTAN BAHSEDİYOSUNUZ İL GENEL MECLİSİNDE KAÇ OY GETİRDİNİZ BU PARTİYE BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ERDAL DEMİRLE SİZ REZİL ETTİNİZ PARTİYİ BİDE UTANMADAN İL YÖNETİMLERİNEMİ GİRDİNİZ.KİMİ KANDIRIYOSUNUZ SİZ KADIN KOLLARI GENÇLİK KOLLARI ALANA İNECEKMİŞDE HANGİ ÖRGÜT İNECEK HANGİ ALANA BIRAKIN BU HAYALLERİ ÖRGÜTMÜ VAR KARABÜKTE ZATEN YOKTU SİZ OLANIDA BİTİRMİŞSİNİZ ÇALIŞTAY YAPTIK DİYOSUNUZ ÖRGÜTÜN HABERİ YOK. SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ GEZECEĞİNİZE HALKIN ARASINA İNİN BİRAZ .ELBİRLİĞİYLE PARTİ KAZANMASIN DİYE ÇALIŞIYOSUNUZ BİZEDE CHP LİLER OLARAK SİZİ AYAKTA ALKIŞLIYORUZ.

  21. aşçı

    MHP dursun altıparmağı aday yapmayarak seçimide kaybetti ayrıca seçmeninide üzdü.bu adaylarla oylar chp ye gider

  22. seviyesiz

    Gideceği Limanı Bilmeyene, Hiç Bir Rüzgardan Hayır Gelmez… “yazık” rumuzlu ya …

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları protesto edildi

Yayın: 11.05.2024 18:00
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları nedeniyle protesto yürüyüşü yapıldı.

Yenişehir Camisi önünde bir araya gelen Karabük Filistin’e Destek Platformu temsilcileri, ellerinde pankart ve dövizlerle Kemal Güneş Caddesi’ne kadar yürüdü.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Karabük Filistin’e Destek Platformu adına basın açıklamasını yapan İHH İl Başkanı İbrahim Şentürk, Gazze’de katliam yaşandığını söyledi.

Aksa Tufanı’nın İsrail’in yenilmez denilen ordusunu ve istihbaratını yerle bir ettiğini belirten Şentürk, “Dünyanın bütün güçleri bir araya geldi ama bir avuç imanlı Kassam Tugaylarını yıkamadı. Gazze’deki direniş, imanın ne büyük bir güç olduğunu, batının bizlere sunduğu modern köleliğin karşısında sadece Allah’a kul olmanın ne büyük bir şeref olduğunu bizlere gösterdi.” dedi.

Şentürk, Karabük Filistin’e Destek Platformu olarak Gazze’de yapılan zulmü unutmamak ve unutturmamak adına toplandıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

Gazze’yi gündemimizden düşürmeyelim. Bu soykırıma tepkimizi yaptığımız eylemlerle gösterelim. Dualarımızda kardeşlerimizi unutmayalım. Elimizden ne geliyorsa yapalım. Eli kalem tutanlar bu davayı yazsınlar. Hitabeti güçlü olanlar bu davayı konuşsunlar. Herkes bir şey yapsın ama asla sessiz kalmayalım. Çünkü sessizlik bu davaya yapılmış en büyük haksızlıklardandır. Çünkü sessizlik Gazze’deki küçücük yavruların ölümüne de susmaktır.

Karabük Filistin’e Destek Platformu olarak buradan tekrar yüksek sesle ifade ediyoruz ki Mescid-i Aksa, Gazze ve tüm Filistin özgür oluncaya kadar mücadelemizi tüm gücümüzle sürdürmeye devam edeceğiz. Aksa Tufanı, İslam coğrafyasının özgürlük hikayesidir. Bu hikayenin bütün kahramanlarını buradan bir kez daha selamlıyoruz.”

Grup, yapılan duanın ardından dağıldı.

Yürüyüşe, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa ve vatandaşlar katıldı.

 

Haberin Videosu İçin TIKLAYINIZ..