Her Telden (28 Aralık 2021)

Her Telden (28 Aralık 2021)

Yayın: 27.12.2021 20:48
Paylaş:
A+ A-

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ “BİR YANDAN ÖRGÜTLENME,ÖTE YANDAN KONGRELER ve SÖZLEŞMELER..”
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ile uzunca bir süredir görüşmemiz olmamıştı,dün bir süre görüştük ve bize “ARKADAŞLAR ZİYARETİNİZE GELMİŞ SANIYORUM.BENDE BU ZİYARETLERİNE SEVİNDİM..” dedi.
Kamuoyu ile yakın durmanın yararından söz etti.
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Üye sayısının “SÜREKLİ ARTTIĞINI SÖYLEDİ..” Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve bu sayı arttıkça SENDİKAL İHTİYAÇLARIN DA kabardığından söz etti.
İSTANBUL’DA YENİ BİR ARAZİ ALMIŞLAR,BUNU ANLATTI.
ANKARA Çukurambar Bölgesi’nde yaptıkları BİNA İÇİN DEDİKODU etmeye çalışanları ALLAHA HAVALE ettiğini söyledi ve ŞU AN BÖYLE BİR BİNA YAPILSA KAÇA ÇIKAR gibi görüşler dile getirdi.
KONGRELERE İŞARET ETTİ ve ÖZÇELİK-İŞ Sendikası bünyesinde “ÇOK SAĞLAM BİR SENDİKAL YAPI OLUŞTU.DEMOKRASİ BÜTÜN KURALLARI İLE İŞLİYOR.TABANIMIZ BUNUN FARKINDA..” diyerek,bir yandan da DELEGE SEÇİMLERİNİN yapıldığını söyledi.
MESS Başta olmak üzere HAVA YOLLARI bünyesinde çok çetin bir SÖZLEŞME SÜRECİ yaşadıklarının altını çizdi Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve Karabük Şube için “GÖZÜMÜZ ARKAMIZDA DEĞİL,DEĞERLİ BİR ŞUBE BAŞKANIMIZ VAR,İNŞAALLAH GELECEĞİ DE ÇOK PARLAK OLACAK..” gibi sözler etti.
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ başarılı çizgisinde ilerliyor..

EĞER,ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI YÖNETİMİ,BUGÜN YAŞANAN DEMOKRATİK TAVRI,SÖZLEŞME DÜZEYİNİ GÖSTERSE,2010 YILI YAŞANIR MIYDI..?
Eğer,ÖZÇELİK-İŞ Sendikası,bugün ki Yönetim anlayışını,Sözleşme düzeyini,şeffaflığını 2010 yılında göstermiş olsa,BİRÇOK KİŞİNİN CANINI YAKAN SENDİKAL MÜCEDELE yaşanır mıydı..?
BUNU CİDDİ BİÇİMDE DÜŞÜNMEK GEREKİR HERHALDE..
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve Genel Başkan Yardımcıları,hemen her kademe de demokratik bir tutum sergiliyorlar ve bunun en son örneği Karabük Şube DELEGE SEÇİMLERİNDE görüldü.
TOPLU İŞ SÖZLEŞME Görüşmelerinde,çok şeffaf bir tutum izleniyor ve en önemlisi SÖZLEŞMELER Gerede’de değil,yerinde,merkezinde ve hemen herkesin ulaşabildiği bir biçimde yapılıyor..
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,geçmişte yaşandığı gibi,etrafından bir kadro tutup,diğer çalışanlara,üyelere uzak durmuyor,herkese aynı mesafede ve abartılı biçimde yakın durduğu bir grup yok..
Örneğin Karabük Şube de demokratik bir Delege Seçimi yapıldı ve Sayın DEĞİRMENCİ’NİN DE vurguladığı gibi “Sayın KENAN YILMAZ BÜYÜK BİR BAŞARI YAKALADI ve BU BAŞARISINI DİLERİZ GELECEĞE TAŞIYARAK,BÜYÜK BİR HATA YAPMADAN,ÜLKE SENDİKAL YAŞAMINA TAŞIYACAKTIR.. “
Diğer Şubelerde de demokratik seçimler hüküm sürüyor.
Kazanan ÖZÇELİK-İŞ Sendikası oluyor..

SAFRANBOLU/YAZIKÖY’DE YAPILAN SPOR TESİSİ,YOL/SU/ELEKTRİK SIKINTISI ve GELECEKTE BURASI NASIL KULLANILACAK ACABA SORUSU..
Dün de kısmen değindik,Safranbolu/YAZIKÖY sınırları içerisinde SPOR TESİSLERİ yapılmış,burası İMARLI yolu olmayan,yolu olmadığı için ELEKTRİK verilemeyen,bir yer.
ÖNÜNDE SAHİPLİ TARLALAR VAR.
O tarlalardan İMAR YOLU Geçirilmesi gerekiyor ve şu ana kadar bu yapılmadı/yapılamadı Safranbolu Belediyesi’nin burada bir İMAR ÇALIŞMASI yapması gerek.
Bir aralar YAŞAR KAPTAN ÇEBİ Tesisleri boşaltılacak,burası KARABÜKSPOR’A verilecek sözleri çıkmıştı,YOL,ELEKTRİK olmadığı için gerçekleşmedi,peki gelecekte ne olacak..?
KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN Amatör Kümeye düşeceği hemen/hemen kesin,o zaman burası KARDEMİR KARABÜKSPOR’A DA verilemez ve ne olacağı gerçekten tam bir muamma.
Geçtiğimiz gün görüştüğümüz ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Sayın RECEP AKYEL,Şube Başkanı Sayın KENAN YILMAZ ve Şube Sekreteri Sayın ALİ KAPLAN,Önümüzde ki sürçte Sendika olarak Karabük’te SPOR,SANAT,KÜLTÜREL ÇALIŞMA gibi konularda daha aktif olacaklarını söylediler.
Bu bağlam da KARABÜKSPOR MU,yoksa,YENİ BİR KULÜP MÜ..?
O konu önümüzde ki süreçte netlik kazanır herhalde..!!

5000 EVLER BÖLGESİ’NDE Kİ “ÜÇ MUHTARLIK..” FUTBOL SAHASI NOKTASINDA ISRARLI BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNE GİRECEKLERDİR MUTLAKA..
Bilindiği gibi 5000 EVLER BÖLGESİ’NDE Üç Mahalle ve dolayısı ile ÜÇ MAHALLE MUHTARI VAR,buranın toplam nüfusu da 50 BİN CİVARINDA ve yoğun bir genç nüfus var.
BU GENÇ NÜFUSUN KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN uzak tutulması gerek ve bu amaçla,çok Sevgili Kardeşim Sayın METİN GÜNEY ile birlikte birçok Sporsever insan 5000 EVLER GENÇLİĞİNİ SPORA,ÖZELLİKLE FUTBOLA SEVK ETMEK İÇİN müthiş bir çabanın içerisindeler.
5000 EVLER DE BİR FUTBOL SAHASI VAR..
Maç Seyretmeye gelenler yağmur altında,çamur üstünde,oturma imkanı olmadan ve her türlü eziyet altında kalıyorlar,FUTBOL SAHASININ etrafı ise tam bir çöplük yığını..
Vali Sayın FUAT GÜREL O FUTBOL SAHASINI GÖRDÜMÜ ACABA..?
5000 EVLER BÖLGESİ’NİN ÜÇ MAHALLE MUHTARI NE YAPIYOR acaba..?
İnsan bunları merak etmeden duramıyor iyi mi..?

5000 EVLER BÖLGESİ,CUMHURİYET MAHALLE MUHTARI Sayın İBRAHİM HARMANBAŞI,AYNI ZAMANDA FUTBOL HAKEMİ DİYE BİLİYORUZ…
Karabük’ün 50 BİN NÜFUSLU 5000 EVLER Bölgesi’nde ÜÇ MAHALLE var,dolayısı ile ÜÇ MAHALLE MUHTARI var,bunlardan CUMHURİYET Mahalle Muhtarı Sayın İBRAHİM HARMANBAŞI,aynı zamanda FUTBOL HAKEMİ olarak da görev yaptı.
YANİ SPORUN,FUTBOLUN HEP İÇİNDE OLAN BİR İSİM..
5000 Evler Bölgesi FUTBOL SAHASI konusunda Sayın İBRAHİM HARMANBAŞI ve diğer iki Muhtar 75.Yıl Mahallesi Sayın RECEP ÇAKICI,Behçelievler Mahallesi Sayın CİHAN GÜÇLÜ, sıkı bir çalışma içerisinde diye biliyoruz.
Bu konu da Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ ile görüşmeler yapılıyor ve içerisinde AMATÖR KULÜPLER EVİ DE bulunan bir proje için hayli umut verici gelişmeler var..
5000 EVLER BÖLGESİ’NİN BU KONU DA İHTİYACI ÇOK BÜYÜK.

AK PARTİ İL BAŞKANI Sayın İSMAİL ALTINÖZ,CUMHURBAŞKANI ve AK PARTİ GENEL BAŞKANI Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A ANLATTI VEEEE
Yıllardır ıngıdı/ıngıdı giden ve sonuca varmaktan hayli uzak gibi görünen KARDEMİR KAVŞAĞI konusu birden hız kazandı,bu KAVŞAĞI yerinde görmek,çalışmalara vaziyet etmek için ULAŞTIRMA ve ALT YAPI Bakanı Sayın ADİL KARAİSMAİLOĞLU Karabük’e geldi.
Vali Sayın FUAT GÜREL,yapılmak istenen değişikliği,kavşağı MİLLİ EĞİTİM İL MÜDÜRLÜĞÜ Binasının tepesinden ve kuş bakışı olarak Bakan Sayın KARAİSMAİLOĞLU’NA gösterdi.
Şimdi MESLEK LİSESİ ATÖLYESİNİN YIKILMASINDA sıra.
Yeni ATÖLYE KARDEMİR tarafından süratle yaptırılacak..
Sonra KARDEMİR KAVŞAK PROJESİNİN yapımı start alacak..
Hani ne derler “YİĞİDİ ÖLDÜR,AMA,HAKKINI DA VER..” bu söz uyarınca,olayın bu kadar hız kazanması AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ’ÜN girişimi ile oldu inanın.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı’na,konuyu anlattı ve hemen oracıkta İLGİLİ YERLERE TALİMATLARI verdi Sayın ERDOĞAN ve çok yavaş ilerleyen,hatta,zaman/zaman tıkanır gibi olan konu aniden hareketlendi.
Bu işi bir yönü..
İŞİN DAHA BÜYÜK YÖNÜ İSE ŞEHİRİÇİ TRAFİK KEŞMEKEŞİ..
ARAÇ BOL,PARK ALANI AZ veya İNSANLARIN OTOPARK ALIŞKANLIĞI DA yok gerçi,Karabük ne yazık ki böyle bir süreç yaşıyor ve ŞEHİRİÇİ TRAFİK gün geçtikçe içinden çıkılmaz hale geliyor..
Neyse;KARDEMİR KAVŞAĞI olayı hallolmaya yüz tuttu.

40 kişi görüş bildirdi

  1. Boşa konuşmayın artık

    KARDEMİR’de herkes biribirine düşman arkadaş bırakın bu işleri bakın maaaşlar pul oldu HANİ kademeler nerde ücretlerde iyileştirme nerde promosyondan çalınan paralar nerede yalan talan SENDİKA İçalışana düşmanlık yapacağına bunların peşine koşsun Formen veya kapsam dışı KARDEMİR personelide işci kimin çalışanı her ay aidat veriyoruz Formen kimdir performans notu verecek yine aynı seneryo FORMENLERden kapsam dışının yüzde 15 den sonra vergisini KARDEMİR karşılarken yıl başı neyse yıl sonu aynı maaşı alırken işçinin maaşı 5 aydan sonra pul olacak bana bide o Formen performans notu verecek böyle SENDİKACILAR varken yazık işci gece gündüz minimum sayıyla pandemi falan demeden ağır şartlarda rekor üretim yapacak KARDEMİR karına kar katacak birde utanmadan işciye performans notu verecekler he bu işçiyi hafife almaya devam edin birbirine düşürün devam edin bakalım işci ayağa kalkarsa kaçacak delik arayacaksınız adam olun adam gibi sendikacılık yapın seçimden önce gece gündüz geziyordunuz şimdi gezinde görün emek hırsızlığından vazgeçin işveren değil KARDEMİR e rekor karlar kazandıran her ay bir günlük kazancını aldığın promosyondan çaldığın YIPRANMALARI SATTIĞIN KADEMELERİni kaldırdığın emekçinin sendikacılığını yapın Acilen ZAM istiyoruz ACİL.

  2. Karabuk

    Bölgenin en kötü şehri karabuk. İlçelerinde çevre yolu var. Merkezde yok. Safranboluda çok katlı kavşak var. Merkezde yok. Zonguldak caddesi esnafına park yok. Cadde bitiyor.

  3. Karabükspor Sevdalısı

    5000 EVLER SEMT SAHASI ZAMANIN BELEDİYE BAŞKANI (35’LİK DELİKANLI) VE 5000 EVLER SPOR İÇİN VARINI YOĞUNU HARCAYAN METİN GÜNEY ABİMİZ, ASKF BAŞKANI İSMİNİ HATIRLAMADIĞIMIZ ABİMİZ VE FUTBOLA GÖNÜL VEREN DİĞER YÖNETİCİLER SAYESİNDE 1990 ‘LI YILLARDA KULÜP BİNASI VE SEMT SAHASI YAPILDIĞINI HATIRLIYORUM. O BİNA VE SAHANIN HALA DEĞİŞTİĞİNİ VE İLERLEDİĞİNİ GÖRMEDİM. SADECE AYIP OLMASIN DİYE 10 METRELİK TRİBÜN YAPILMIŞ. HİÇ YAKIŞMIYOR 50 BİNLİK NÜFUSLU YERE. SPORSEVERLER DEDİĞİNİZ GİBİ AYAKTA VE YAĞMURDA ÇAMURUN ÜSTÜNDE MAÇ SEYREDİYOR. 21.YÜZYILA YAKIŞMAYAN DURUM VAR ORTADA. SOSYAL MEDYADA KARABÜKÜMÜZÜN ÇOCUĞU SOĞUKSUSPORUN ESKİ TEKNİK DİREKTÖRÜ OSMAN YÜKSEL’İN ÇALIŞTIRDIĞI TAKIM SEYDİKEMER BELEDİYESPOR İLE BAŞARILARA İMZA ATİYOR VE GRUBUNDA 6 TAKIMIN 3’Ü BELEDİYESPOR. DİGER YERLERE BAKIYORUZ SPORTİF FAALİYETLERDE BELEDİYELER EN ÖN SAFTA VE ŞEHİRLERİNDE YA FUTBOL, YA HENTBOL, YA BASKETBOL, YADA DİĞER BRANŞLARDA SPOR KULÜPLERİ VAR. HALBUKİ KARABÜK’TE BU POTANSİYEL VAR, SPONSORUN RAHAT BULUNABİLECEĞİ BİR DURUM DA VAR AMA KİMSE ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMAK İSTEMİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. İLÇE İKEN DAHA GÜZEL İDİ KARABÜKÜM, KARABÜKSPORUM. BENİM GİBİ 60 LI YAŞLARDA OLANLAR O GÜNLERİ ÖZLEMLE ARIYORUZ. ETKİLİ VE YETKİLİLERE DUYRULUR.

  4. Mağdur

    Kardemirde adelet anlayaşı bitmiş müdüre başmühendise formene yalakalık yapan performansta yüksek not aldı maaşlar eridi zam isitiyoruz.

  5. Gürleyik piknik alanı

    Ahmet abi bu gürleyik mesire alanının detayını yazabilirmisin? Sen bu işi gündeme alırsan yaz geldiğinde biz orada piknik yaparız nokta.

  6. İbrahim başkan

    Safranbolu da İbrahim Ayhan mezarı başında anıldı hemde kim tarafından bilir misiniz Kendisini CHP ilçe başkanlığından istifa etmek zorunda bırakanlar tarafından takdir ettim

  7. Anonim

    sagolsun bazi basin mensupları yaz tatillerini eski vali eski kaymakamlar defterdarlari ziyaret edip yiyip icip.. bunu haber gibi paylaşıp siyasi parti il baskanlariyla cumartesi gezmelerini haber yapanlar, karabukun bin tane sorunu varken sayfasindan. +18 fikra paylaşanlar sizide unutmadık.. zamanı gelince sizede gereken cevabı verecek bu halk. siyaseti basın yönlendirir lakin karabukte para ve ikili ilişkiler. yalan diyen şüphe duyduğu yerel gazetecinin sayfasında baksin. onlarda kabahat yok kabahatin büyüğü bunları avantaci değiştirenler duayen dedikleri sarı basin kartini cebine koyanlarda….. nokta

  8. Maşallah

    Özlediğimiz sendika budur. Kardemir yönetimini gözeten hale gelmesi. İyi para; demekki eskiden gözetim olmadığından az alınıyormuş

  9. Anonim

    Sayın reisim,Rafet başkanım.
    3500 kişinin içinden kazanan 34 kişinin 6 tanesini aldınız 28 kişi kaldı. Bu kazanan kişiler de sizlerden bir umut beklemekteydi. Bugün öğrendikki sınavı kazanamayan müdürünüzün oğlunu su endeks görevlisi olarak başlatmışsınız. Kalan 28 kişiden bu işi yapabilecek kimse yokmuydu. SINAVI KAZANAMAYAN KİŞİYE iş başı SINAVI KAZANAN KİŞİ beklemede. Liyakat ; allahın katında adalet bumudur. Bir partili olarak sizi adil insan olduğunuz için seçtik. Adaletinize güveniyor sınavı KAZANAN 28 kişinin yılbaşında başladığını duymak dileğiyle saygılar sunuyorum REİSİM.

  10. Sınav mağduru

    Ahh Ahmet abim ahh,
    Bu şehirde kimi adil, güvenilir deyip guvendiysek güvendiğimiz bütün dallar elimize geliyor.
    Rafet başkan hak yemez, güvenilir insandır dedik bütün Karabük ona oy verdik. İnanmak istemiyorum ama sınava girip sınavı kazanamayan belediyedeki bir müdürün oğlu su endeks görevlisi olarak belediyeye başlamış. Hayır ben şunu anlamıyorum bu sınava girip yüksek puan alan ve işe başlatılmayan 28 kişinin bir tanesi bu işi yapabilecek yeteneği yokmuydu ya da bu arkadaşın sınavı kazanmadigi halde başlatacak kadar ne özelliği var merak ediyorum. Ama ben Rafet baskanimin adaletine ve güvenilirliğine inanıyorum. Demek ki, ihtiyaç olan personeli bu 28 kişiden başlayarak alacak.
    Sana güveniyoruz başkanım. Sen bu insanların ahını almaz, yılbaşında onları da baslatirsin.
    Saygılar sunuyorum

  11. Sınav mağduru

    Ahh Ahmet abim ahh.
    Bu şehirde kimi adil güvenilir deyip guvendiysek güvendiğimiz bütün dallar elimize geliyor.
    Rafet başkan adil, güvenilir insandır dedik bütün Karabük ona oy verdik. İnanmak istemiyorum ama sınava girip sınavı kazanamayan belediyedeki bir müdürün oğlu su endeks görevlisi olarak belediyeye başlamış. Hayır şunu merak ediyorum. Sınava girip yüksek puan alan 28 kişiden birinin o işi yapacak yeteneği yokmuydu ya da bu arkadaşın sınavı kazanmadigi halde başlatacak ne özelliği var merak ediyorum.
    Şuna da inanıyorum ki Rafet başkan adil insandır o 28 kişinin ahını almaz. Demek ki, gereken personeli yılbaşından sonra çalışmaya başlatacak.
    Hadi başkanım herkese ne kadar adil olduğunu göster. Bize yanilmadigimizi adil bir insan olduğunu göster.
    Bu güzel haberi bir an evvel duymak istiyor, saygılar sunuyorum

  12. Sendikaaa

    Ahmet abi
    Evet Sendikamız Bir değişiklik yaptı hepsini tebrik ederiz yeni yüzler geldi tabiki. Ama Sendikamız önceden ne yapardı özetleyim bütün eski sendikacılar ve şuanki sendikacılar işleri gereği gece gündüz herkesin derdine koştular özel hayatlarına kadar. Genelde gündüz çalıştılar araçlarının yakıtları dahi ceplerinden ödediler. Ama sendika dedi ki kardeşim şiz zarar ediyorsunuz sendikacılara kademe alırdı genelde 16 olurdu bu. ve hiç bir işçi buna İtiraz etmezdi ve giderlerine yetmezdi bile bu bi gerçek. Neyse geçmişe dönük Bi bakalım ne kadar eski SENDİKACI varsa hepsi formen oldu yada kademeli oldu yada kumanda odalarunda çalıştı kimse de itiraz etmedi. Neden çünkü artık hep idare ile muhatap oldular haklı Haksız hak savundular mücadele verdiler sendika da yeni gelen yönetim de olsa eski yönetim de olsa hep sahip çıktı onlarda gizlik esasını korudular ne işverenin ne de sendikanın gizliliğine haya getirmediler. Sizlerde sendikacılarınızı koruyun onlar emek verdi çabaladı. Ben Kenan başkanı aşırı seven birisiyim çok severim ama lütfenn Kenan kardeşim sahip çık onlara

  13. Neler oluyor sendika da

    İskenderun kongresinden sonra bazı kesimler burada hayal kurmaya başlamış. Genel başkan şuanki Karabük şubesini olağan üstü ile bertaraf edecek gibi hayale kapılmişlar. Ezici çoğunluğu unutmuşlar galiba.
    Neyse neler neler dönüyor Bi bakalım;
    Tulum giyer çalışırım diyen Bi şubeci vardı sakallı şimdi ise Büroda çalışıyor aslında olması gereken odur hakkaniyetli olursak o kadar görev yap emek ver bırakta bu kadar olsun ama tulum giyer çalışırım dediğin için tepkili millet sana. Senin atölyende sana saygı gösteren kimse kalmamış arkadaşlarının gönlünü al ve Bi daha bu işlere girme bence. Ve aynı atölyede Bi BAŞTEMSİLCİ var onların ikisinin de oradan çıkması baştan hataydı sakallı akıllık yapıp kendibe biyat edecek adam olması için çıkardı onu oradan. Bence o zaman oradan onun çıkmaması gerekirdi yf den kemal olması gerekirdi. Ertuğrul gidince de CEMİL geldi Allahı var koştu koşturdu ben onun tarafsız olarak çalıştığına eminim ve Kemal ile CEMİL olması gerekirdi Emrullah Sinter e bakardı diğer ikisi yf yi çok iyi idare ederdi, ha Bi de sakallı ile aynı atölyedeki BAŞTEMSİLCİ kadir kavga etmişler Büroda birbirlerine girmişler Emrullah artık işi kalmayınca silmiş onu. Makina bakım çok hareketli cookk. Gelelim enerji tesislerine küçüktepe başkan alnının akıyla çalışmaya devam ediyor sert mizacı vardır ama yufka yürekli insandır iyidir candır. Kılıçların efendisine geliyoruz adam yeni şube yönetimine hayırlı olsun a gitti diye etmedikleri laf kalmadı arkasından neler konuştular neler söylediler ama erdemlik yaptı hayırlı olsuna gitti görevini telim etti başarılar diledi. Aynısını yf temsilcisi CEMİL kardeş de yaptı her zaman tarafsız oldugu söyledi tabelayı sevdiğini söyledi heryerde. hayırlı olsun a gitti şubeye ve temsilcilerine onun da arkasından konuştular ama doğru olanını yaptılar. ben bunları tebrik ediyorum onların zaten Bi kardeşlik bağı vardı. Saygıdeğer Ahmet Gökbek abimiz ben tarafsız olarak yorum yaptım bunu da paylaşır mısın lütfen

  14. ÇAKIR

    BU KARDEMİR TAM BİR DEDİKODU KAZANI OLMUŞ KARDEŞİM BURASI DEDİKODU YAPMA KÖŞESİMİ,KİŞİSEL HIRS VE İHTİRASLARINIZI,SENDİKAL ÇEKİŞMELERİNİZİ YÜZ YÜZE YAPSANIZA? BURADAN O ONA ŞUNU DEMİŞ,BU ŞURADAN ONUN ARKASINDAN ŞÖYLE DEMİŞ,NE BU MAHALLE KADINLARININ KAVGASINDA SÖYLENECEK DEDİKODULARI BURADAN YAYINLAMAYIN AHMET ABİ,DAHA ÇOK KARABÜKÜN VE KARDEMİRİN GENEL SORUNLARIYLA İLGİLİ YORUM VE DÜŞÜNCELERİ BELİRTEN YAZLIARA YER VERİN.BÖYLESİ KARABÜK İÇİN ÇOK DAHA HAYIRLI VE ŞIK OLUR.YANİ KAVGACI OLMAYIN YAPICI OLUN,BİRLEŞTİRİCİ OLUN.

  15. Neler oluyor sendikada hatalısın

    Neler oluyor sendikada diye yazan arkadaş yanlışsın Genel başkan Yunus başkan Karabük şube başkanı Kenanı çok tutuyor kenanın geleceyini iyi görüyor Yunus başkanın hoşlanmadıgı başkası Kenen başkanla ilgili çok iyi laflar ettiyini çok insandan duydum ben Yunus başkanın sevmediyi hizipçi daş olmadan baş yarmaya çalışan başkanı bunu bil yoksa yazdkların hakkaten doğru

  16. HAK MI UZAK DUR

    BAŞINDA HAK YOKMU HEPSİ AYNI SENDİKASINDAN CEMATİNE BAŞINDA HAK VARSA BATSIN BUNLARIN HAKKI BUNLAR ANCAK SERMAYENİN İŞVERENİN YANDAŞIN YALAKANIN RÜŞVETÇİNİN HAKKINI KORUR İŞCİCİN EMEKÇİNİN GERÇEK HAKKINI KORUYANI GÖRMEDİM KARDEMİRDE GERÇEK İŞCİ SENDİKASI OLSA ÇALIŞAN ÜCRETLERİ EN AZ BUGÜN İKİ KATI SOSYAL HAKLAR BUNDAN YÜZ KAT İYİ OLURDU. GÜYA SEÇİM OLDU KENAN YILMAZ BAŞKAN OLDU DAHA VERDİĞİ BİR SÖZÜ TUTTUĞUNU GÖREMEDİK GERÇİ O UNDA ETRAFINDAKİ YANINDAKİ ADAMLAR BİRBİRİNE DÜN SÖVEN KARAKTERDEKİ KİŞİLER YA SANKİ BAŞKA SENDİKA İLE KAPIŞMIŞ GİBİ KEMDİSİNE OY VERMEYENLERLE UĞRAŞMAKTAN ASIL GÖREVİNİ YAPAMAZ OLDU GALİBA ONUN KISMINI DEĞİŞTİR BUNUN DEĞİŞTİR İŞVEREN SENDİKASI OLDUĞUNU BU KADAR AÇIK BAŞKA TÜRLÜ GÖSTEREMEZDİN HERHALDE BEN TÜM SAMİMİYETİMLE SÖYLÜYORUM 22 YILDIR İLK DEFA İNANARAK OY VERDİM SANA AMA GERÇEKTEN YANLIŞ YOLDASIN KARDEŞİM BAK MİLLETLE URAŞMAKTAN VAZGEÇ GÜÇLÜ GELDİN İYİ GELDİN İŞVERENİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRME İLERLEMEK İSTİYORSAN BU İŞÇİYİ BÖLEREK YÜRÜYEMEZSİN SAMAN ALEVİ GİBİ SÖNECEKSİN BÖYLE GİDERSE AKYELLE ARAN ÇOK İYİ GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BAK İNŞALLAH ÖYLE OLMAZ AMA İLK ÖNCE O SATACAK SENİ BUNDAN ASLA ŞÜPHEN OLMASIN ÜCRETLERİ İYİLEŞTİR BU ÜCRETLERLE 1 YIL GEÇMEZ ŞU KADEMELER İŞİNİ SÖZ VERMİŞTİN LÜTFEN İŞÇİYLE URAŞMA SENİN TEK SİLAHIN İŞÇİ UNUTMA HE BEN İŞVEREN SENDİKACISI OLMA YOLUNDA DEVAM EDECEM DİYORSAN SENİNDE GİDENDEN FARKIN OLMAZ SENİN GİDİLİN DAHA HIZLI OLUR.

  17. açın genclerin önünü

    sevgili karabukluler. malumunuz sehrimiz bu cennet bolgede yamali bohca gibi cirkin bir goruntu icinde…cumhuriyetin ilk yılların da ağır sanayi ile başlayan şehirleşme ve plan siz yapılaşma sonucu planlı proje li ağır sanayi yapilan cumhuriyet kenti ilde bunu basaramamisiz.
    Bu başarısızlığın sebebi 18 yasinda oy kullanan gençler değildir. asgari ücretle esnaflik la geçinen yada hiç işsiz aç gezen insanlarin kabahati değil. kesinlikle kişilerle son son kırk yılın polemegin e girmeden sormak isterim.
    en başta siyaseten kim varsa sendika dernek cemiyet bunlar hiç bi araya gelip konusmuyorlarmi birbirleri ile görüş alışverişi yapmiyormu. arkadaşlar hadi kalkın bi randevu talep edelim kardemirde gidelim karabük için yenişehir bölgesi nin karabük halkına tahsisini hastanenin ek bina yapimi icin verebilecekleri destek konusunda bilgi alisverinde bulunalim demiyorlarmi.
    ne yazikki demiyorlar… en son hatırladığım üniversite hayaldi o zamanlar hamit cepni ve arkadaslari önderlik etmislerdi az zamanda cok isler yapmışlardı. aramızda olanların ellerinden öper, rahmetli olanlara rahmet diliyorum.
    velhasıl hiç bir şey yapamıyorlar. yapamıyorsunuz birakin gençler yapsın 20 yildir 30 yildir dernek cemiyet baskani sendikacı kızılay başkanı bi sürü adam var ..
    cumhuriyet kentiyiz ama bizi yaş ortalaması 65 olan adamlar yönetiyor temsil ediyor hemde 30 yildir. karabukte akşam ezanı okununca herkes koşa ķoşa evine gidiyor. gidecek bi yer yok karabukte canımız sıkılıyor arkadaş.. bu bizi yöneten amcalarda sıkıntı yok onlar bizden önce picamalarini geymislerdir.
    bi çekilin gidin lütfen…arkadaşlar gencler genc arkadslarinizi dinazorlara yedirmeyin. gencin kredisi olur diğerleri o halklarını çoktan harcadılar.

  18. KILIÇDAROĞLU HAKLI

    RAFET VERGİLİ 3500 İNSANI BİR YERE TIKIŞTIRDI İMTİHAN YAPTI.KAFASINA GÖRE 36 KİŞİYE SİZ KAZANDINIZ DEDİ ONNARIN İÇİNDE 6-7 TANE TORPILLIYI ALDI GERİSİNİ SOKAĞA SALDI DESEK DOĞRU DEMİŞ OLURUZ.ŞİNDİDE İMTİHANSIZ FİLAN DÜNE KADAR NELER DEDİKLERİNİN ÇOCUKLARINIMI YAKINLARINIMA İŞE ALIYOR.
    BEN VE AİLEM ŞİNDİYE KADAR HEP AKP VE MHP YE OY VERDİK.İŞE ALIMLARDAKİ BU SİSTEM NEDENİYLE BİR DAHA BİZDEN 7 OYUN HİÇBİRİ NE AKP YE NE MHP YE GİDER RAFET VERGİLİYE HAYIRLI OLSUN BUNDAN SONRA BAKALIM SEÇİM MEÇİM KAZANACAKMI

  19. 3500 Rafetzede

    3500 Rafetzeoe insan bu kazığı unuturmu şindide alay eder gibi imtihana bile girmeyenlerden işe adam alıyomuş helal olsun neye imtahan diye insanları kuyruklara soktu neye imtihana bile girmeyenleri işe alıyor yahu insanda biraz merhamet biraz tutarlılık olur Rafet başkan bu kazığı ömür boyu kimseye unutturamaz tamamı hiç deyilse kazandınız dediyi 35 kişiyi işe alsa ortamı biraz geşetse kimse onnar

  20. Anonim

    Rafet başkanım
    Karabük yakin zamana kadar tüm yetkilerini elinden aldığın sonra da devam ettirdiğin müdürün sınavı kazanamayan oğlunu işe baslatmani konuşuyor. Yapmaz dedim başkan adaletli, dürüst adamdır olmaz öyle şey dedim ama yapmışsın. Göster adaletini de çık deki evet o adamı aldım ama kalan 28 kişi de başlıyor de. Biz de şimdiye kadar nasıl arkanda durduysak yine aslanlar gibi arkanda duralım senin

  21. BELEDİYECİ

    HELAL SANA RAFET BAŞKAN O ZAMAN O ADAMI NİYE PASİFE ALDIN YERİNE GETİRDİYİN YAPAMAYINCA GERİ GETİRDİN OLMADI ŞİNDİDE ETMEDİK LAF BIRAKMAGIN O ADAMI OGLUNU İMTİHANSIZ SORGUSUZ SUALSİZ İŞE ALDI.NE DOSTLUĞUN BELLİ NE DÜŞMANLIĞIN YANİ

  22. Sırada kimler var Başkan

    Sırada kimler var Başkan Ülkücüler işsizlikten kıvranıyor sırada kimler var.Bu ne biçim iş ya,sınava 3500 kişi girdi iyide niye girdi bu insanlar sınava Allahtan korkmak lazım Allahtan

  23. Belediye koridorları

    İstanbul Esenler belediye başkanı Koridorlarda böyle konuşuluyor dedi ya,Karabük Belediye koridorları neler konuşuyor bi bilseniz.Dün kötü bugün el üstünde,dün prens bugün bir yakını için gücü yetmeyen kapı efendisi,müdürlere hakaret eden bastı bacak,sahi o nerelerde ya.Galiba şutungen mi noldu.

  24. Hak ve adalet

    Insanda allah korkusu yoksa ne hak tanır ne de adalet. Madem kafana göre adam alacaktın niye 3500 kişiyi sınav yaptın. Hadi yaptın sınavı 34 kişi kazandı. Bu 6 kişiyi aldın 28 gariban bekliyor umutla. Birde bakiyorki sınava girip kazanamayan kişi işe alınıp sınavı kazanan beklemede. Soruyorum burada hak adalet allah korkusu nerede?????? Karabük basını niye suskunsunuz. Olanları görmüyormusunuz.???

  25. Deli dumrul

    Fitne Talimatlarla dedikodularla hiç bir yer yönetilemez.Şuan bazı özçelik iş sendikacıları özellikle temsilci ve baş temsilciler işçi ve işveren üstüne baskı yapıyorlar.Yalan ve iftiralarla hareket ediyorlar.

  26. Zamına zam 2020

    ?#SONDAKİKA
    • Konutlarda kullanılan doğal gazın satış fiyatında %25

    • Elektrik üretimi için kullanılan doğal gazın satış fiyatında %15

    • Elektrik üretimi haricinde kullanılan doğal gazın satış fiyatında %50 oranında artış yapılmıştır
    — BOTAŞ

  27. Zamına zam 2020

    ?#SONDAKİKA
    Mesken aboneleri için elektrikte kademeli tarife fiyatları belli oldu:

    • 150 kilovatsaate kadar olan 1. kademedeki tüketim miktarları için nihai fiyatlar %50 artacak,

    • 150 kilovatsaatin üzerindeki 2. kademe tarifesi de 1. kademeye göre %50 fazla olacak.

  28. Halk

    Zabıtalarınızı BOTAŞ’agönderin,baskın yapsınlar

  29. Gerçekci

    Elektriğe gelen zamlar neticesinde yeni yılda AMPÜL’leri kapatacaz yani.

  30. Ekonomist

    Konutların çok büyük kısmı 150 kWh’in üzerinde elektrik tüketiyordur ve 2022’de faturayı %~127 zamlı öder.

    Çekirdek aile için bile ayda 150 kWh’in altında elektrik tüketmek çok zor.

  31. Hür irade

    Cumhuriyet tarihinin en büyük elektrik zammı…

  32. Tavukcu

    Ortalama bir tavuk çiftliği ayda 50.000 tl elektrik faturası öder. Yeni gelen zam ile 120.000 tl ödeyecek.
    Hadi görelim bakalım tavuk eti fiyatları nasıl artmayacak!?.

  33. Ülkücü

    Helal olsun adama sonuçta Rafet başkanı dize getirdi, dediğini yaptırdı demekki. Her zaman arkasında duran adamları sattı o adamı satmadı. O kadar gucluymus ki sinav kazanamayan oğlunu işe baslatti. Meziyetli adammış demekkki. Tebrik etmek lazım.
    Hakkaten başkan nasıl yaptı bunu senin kufrettigin müdür? Bu iş ancak alnının akıyla sınavı kazanan insanları başlatınca duzelir. Yoksa, sakın vekillige aday olma. Vekil olunca da bu tip adamlarin dediğini yapacan?

  34. EZİLEN ÇALIŞAN

    Benim hesabıma göre, ayda 150 Tl elektrik faturası ödeyen bir meskenin, bu birim fiyatlar sonrası aylık faturası 340Tl’ye yükselecek

  35. Baskan

    Kenan baskan biz bu temsilci arkadaşları formen muhendis odalarında cay kahve icsin dedikodu yapsınlar diyemi oy verip seçtik.
    Işçilerin derdi sıkıntısını formenden mühendisten sorarak öğreneceklerse vay bu emekcinin haline.adamlar zaten oturdukları yerde fındık kırıyorlar. Eski temsilcilerin yolundan gitmeye erken başladılar. Maşallah.

  36. Seçmen

    Ülkücü kardeşim siyaseten bu görüşte olmasam da Rafet başkanın adaletine ve güvenilirliğine inanıp üç dönemdir oy verdim. Ama başkanın son yaptıkları benim ve benim gibi birçok Karabük insanının güvenini zedeledi. Rafet başkan gibi zeki bir insan nasıl olur da KENDİSİ SINAV YAPIP, KENDİ YAPTIĞI SINAVA GÜVENMEYİP, bir de kendi yaptığı sınavda barajı geçemeyen, kendisine ulu orta eleştiri getiren bir MÜDÜRÜN OĞLUNU ise başlatır. Kendine mi güvenmedi, kendi yaptığı sınavamı?
    Sayın başkan, lütfen size ve yaptığınız sınava güvenen, barajı aşan, işe başlamayı bekleyen 28 kişiyi başlatın ve GÜVENİLİRLİGİNİZ ÜZERİNDEKİ ŞÜPHEYİ KALDIRIN…
    Bütün Karabük sizden bunu bekliyoruz. Umarım bu açıklamayı yapmanız çok uzun sürmez. Ne yapacağım demeyin belediyede ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Yapmayın başkan yapmayın kendinize kötülük yapmayın.

  37. Zamına zam

    Ekmeklik un’a %15 zam geldi.

  38. AKP LİLER-MHP LİLER NABEER

    AKP LİLER YANDAŞ MHP LİLER NABEEER ELEKTRİK DOĞALGAZ SİZEDE ÇARPTIMI AKARYAKIT KOKARYAKIT ZAMLARI İYİ GELDİMİ AKP LİLER MHP LİLER İYİMİSİNİİİİZ NASILSINIIIZ

  39. Selim KOTİL

    Rusya’nın 8 milyar metreküplük anlaşmayı yenilemedigi dogrumudur?
    Sebebi ise geçen sene gaz alan şirketlerin ödeme yapmamasimidir?
    Bu şirketler doğru ise kimdir
    Bu yüzden spottan gaz aldığımız dogrumudur
    Bu zamların ana sebebi bu mudur?
    Bu firmaların yükü neden millete yüklendi?

  40. Bir bilen

    Kademir maaşları eridi personel ayırt etmeksizin asgari ücret zammı kadar zam yapılmalı ve hüseyin soykan zamanından kalan bedavacılar temizlenmeli nejdet beye yeni ekip kurulma imkanı tanınmalı kan değişimi şart

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresunspor-Ümraniyespor maçının ardından

Anadolu Ajansı
Yayın: 11.05.2024 20:00
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Trendyol 1. Lig'in 34. haftasında sahasında Ümraniyespor'a 2-1 yenilen Bitexen Giresunspor'un teknik direktörü Serhat Güller, “Onuruyla mücadele eden, küme düşmesine rağmen hiçbir maçı bırakmayan, sonuna kadar elinden geleni yapmaya çalışan bir takım olma özelliğimizi son maça kadar koruduk.” dedi.

Güller, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımda genç ve yetenekli oyuncular olduğunu söyledi.

Giresunspor'un geleceği adına görevde kalmaya devam ettiğini belirten Güller, oldukça genç bir kadro olmasına rağmen ligde oynayabilecek, gelecek yıllarda kulübün temel taşları olabilecek oyuncularla doğru oyun, oyuncu ve takım olma anlamında mesafe kat ettiklerini aktardı.

Güller, sezon boyuncu takımın sahipsiz kaldığını vurgulayarak, “İnşallah gelecek sezon böyle olmaz, tüm şehir kenetlenir. Bu takım, iyi bir takım. Bu camia, iyi bir camia, daha üst liglerde olmayı hak eden bir camia. Dolayısıyla burada olmaktan son derece mutluyum, huzurluyum, böyle bir takımla çalıştığım için de mutluyum.” diye konuştu.

Ellerindeki kadro ile sportif başarının olmayacağını devre arasından bu yana herkesin bildiğini anlatan Güller, “Ama ona rağmen onuruyla mücadele eden, küme düşmesine rağmen hiçbir maçı bırakmayan, sonuna kadar elinden geleni yapmaya çalışan bir takım olma özelliğimizi son maça kadar koruduk. Görevimiz bitti, inşallah herkes için hayırlı olur.” değerlendirmesinde bulundu.

– Hüsamettin Balcı: “Bu çocuklara sahip çıkılmalı”

Ümraniyespor Teknik Sorumlusu Hüsamettin Balcı ise Giresunspor'un genç oyuncularının övgüyü hak ettiğini söyledi.

Genç oyuncuların lig boyunca gösterdiği mücadeleye işaret eden Balcı, şunları kaydetti:

“Sahada futbol oynamaya çalışan, mücadele eden, ellerinden gelen tüm gayreti gösteren ve koca bir şehri sırtında taşıyan çocuklar bunlar. Hiç maçla ilgili konuşacak bir şey yok, buradaki en değerli şey bu çocuklar. Bu çocuklara sahip çıkılmalı, inşallah ilerleyen yıllarda Giresunspor'un başarılarının içinde bu çocuklardan da mutlaka olacaktır.”

Balcı, geçen hafta ligde kalmayı garantilediklerini anımsatarak, “Futbolcularımızın gösterdiği iş ahlakına teşekkür ediyorum, rakibe gösterdikleri saygıya da teşekkür ediyorum ama gene söylüyorum burada en büyük övgüyü hak eden Giresunspor'un genç oyuncularıdır. Onlara ilerleyen futbol yaşantılarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.