Her Telden (6.Mayıs.2016)

Her Telden (6.Mayıs.2016)

Yayın: 06.05.2016 08:30
Paylaş:
A+ A-

GENCECİK KIZIMIZIN ÖLÜMÜ,KARABÜK’ÜN SAĞLIK NOKTASINDA YAŞADIĞI DURUM GÖSTEREN EN ÇARPICI ÖRNEK…
Gencecik bir kızımızın ölümü,Karabük’ün SAĞLIK NOKTASINDA yaşadığı durumu gösteren en çarpıcı örnek olarak görülmeli ve genç kızımızın ölümü,dileriz önlemlerin alınmasını beraberinde getirir.
O ZAMAN YENİ HAYATLARIN KURTULMASINA VESİLE OLUR ve çok önemli önlemler alınarak,hayatların kurtarıldığı bir Hastane haline gelir/getirilir KBÜ ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA Hastanesi.
MERSİYE EBRU kızımız ellerimizden kayıp gitti.
Yeni MERSİYE EBRULARIN gitmemesi için,insanların Hastanelerden gerekli sağlık hizmetleri almaları için,yeni önlemlerin alınmasına vesile olur,bu gencecik kızımız.
ACILI AİLE FERYAT EDİYOR..
Hastane de gerekli ilgiyi,gerekli tedaviyi alamadıklarını söylüyorlar.
Hastane yöneticileri ise “KIZIMIZ HASTANEYE GELDİĞİNDE KALBİNİ BİR SÜRELİĞİNE ÇALIŞTIRMAYI BAŞARDIK.ANJİYOYA ALACAKTIR,KALBİ YENİDEN DURDU..” anlamına gelecek açıklamalar yapıyorlar.
KARABÜK SAĞLIK SEKTÖRÜNDE S.O.S VERİYOR..
ŞİRİNEVLER KBÜ EĞİTİM/ARAŞTIRMA HASTANESİ’NE yönelik o kadar çok eleştiri,o kadar çok yakınma var ki,bunlar hemen hergün BASIN BUNLARI yazıyor/söylüyor..
MERSİYE EBRU kızımızın gencecik ölümü tuz/biber oldu..
Dileriz önlemler alınır,hayatlar kurtarılır..

“HASTANE SORUNU.” TİCARET VE SANAYİ ODA MECLİS TOPLANTISINDA SAYIN BURHANETTİN UYSAL’A ANLATILDI..
Geçtiğimiz Cuma günü Karabük TİCARET ve SANAYİ ODASI MECLİS Toplantısına konuk olarak katılan AK Parti Karabük Milletvekili Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’A Hastane sorunu detaylı biçimde anlatılmış.
MECLİS ÜYELERİ BU SORUNU DETAYLI BİÇİMDE ANLATMIŞ.
Hatta Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN “BENİM REKTÖRLÜĞÜM DÖNEMİNDE DE EN FAZLA YAKINMA,SORUN BU HASTANE KONUSUNDA GELİYORDU..” şeklinde bir değerlendirme yaptığından da söz edildi..
BAKIN BİR HAFTA GEÇMEDİ ARADAN..
GENCECİK BİR KIZIMIZ HAYATINI KAYBETTİ..
Karabük’te en büyük sorun,Karabük’te yaşanan en ciddi sorun SAĞLIK SEKTÖRÜNDE yaşanıyor ve olayın bu noktasında TEMEL ESAS İNSAN SAĞLIĞI yer alıyor..
Biz zaman/zaman KARABÜK’E DEVLET HASTANESİ ŞART falan diyoruz ya,karşımızdan eleştiriler getirenler var “OLUR MU CANIM ZARAR EDER,DÖNER SERMAYE BÖLÜNÜNCE AZ PARA DÜŞER..” gibi hiç mi hiç dikkate almadığımız sözler ediliyor..
Haydi DÜNYANIN TÜM MERKEZ BANKALARINI HAREKETE geçiren,para basın O PARALAR MERSİYE EBRU kızımızı geri getirebiliyor mu görün..
SAĞLIK ve KAR/ZARAR HESABI,hiç uyuşur mu Allahaşkına..?

KBÜ ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA HASTANESİ VE ORADA ÇALIŞAN SİYASİ TERCİHLERLE İŞE GİRMİŞ ELEMANLAR..
AK Parti Karabük Milletvekili Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL geçtiğimiz Cuma günü TİCARET ve SANAYİ ODASI Meclis Üyeleri ile bir araya gelmiş,Karabük’ü konuşmuşlar.
Konuşmalar bir anda KBÜ ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA Hastanesi’ne dönmüş ve Meclis Üyeleri’nin bazıları görüşlerini açıklamış ,bazıları ise CADDELERDE/SOKAKLARDA çok konuştukları için O Toplantıda pek konuşmamışlar.
Konuşan,tüm,Meclis Üyeleri SİYASETİN HASTANEYE YERLEŞTİRDİĞİ TAŞERON İşçilerin yeterince çalışmadığı ve ALT/ÜST ilişkilerini adeta felç ettiklerini söylemişler/anlatmışlar.
Bu konu noktasında geçmişten bu yana ciddi yakınmalar vardır.
“BEN FALANCA SİYASETÇİNİN HALASININ/TEYZESİNİN OĞLUYUM/DAMADIYIM/KIZIYIM,BEN İŞE GİRERKEN BÖYLE BİR İŞ YAPACAĞIM SÖYLENMEDİ..” falan diyerek çalışmaktan yan çizenler oluyormuş.
BU NOKTA DA ÇOK CİDDİ SÖYLENTİLER VAR.
Bütün bunlar AK Parti Karabük Milletvekili Sayın BURHANETTİN UYSAL’A anlatılmış,hatta AK Parti İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR böyle konularda kendilerine gelen yakınmalar nedeni ile 5-6 kişinin hesabının kesildiğini falan söylemiş.
Doğrusu, Sayın SAYLAR bu tür davranışlara anında tepki verir..
Mutlaka o yüzden birkaç kişinin hesabını kestirmiştir..
Ancak ;NE YAZIK Kİ BU TÜR DAVRANIŞ içinde olan insanlar var..

İL GENEL MECLİS BAŞKANI SAYIN AHMET SÖZEN “NE İSTİFA EDERİM,NE DE İHRACI KABUL EDERİM..” GÖRÜŞÜNDE..
Karabük İl Genel Meclis Başkanlığı görevine seçilen Sayın AHMET SÖZEN,AK Parti tarafından İHRAÇ İSTEMİ İLE Disiplin Kurulu’na sevk edildi..
İHRAÇ EDİLECEĞİ HEMEN/HEMEN KESİN..
Sayın AHMET SÖZEN bu girişime karşılık “NE İSTİFA EDERİM,NE İHRACI KABUL EDERİM..” gibi bir yaklaşım dile getiriyor,adeta “KİMSE KUSURA BAKMASIN BEN SEÇİLDİM VE BURADAYIM,GÖREVDEYİM..” diyor.
Ancak AK Parti GRUP KARARINA UYMADIN gerekçesi ile İHRAÇ ETMEKTE kesin kararlı,zaten şimdiden Sayın AHMET SÖZEN’İN üzerinde bir YALNIZLAŞTIRMA POLİTİKASI uygulandığı kesin.
Yarın,birgün SAFRANBOLU’YA GELECEK HİZMETLER noktasından başlayarak,Sayın AHMET SÖZEN’İ ciddi anlamda sıkıntıya sokup tam anlamı ile bir YALNIZLAŞTIRMA UYGULANACAĞI kesin.
Dileriz bu gelişmelerden KARABÜK ZARAR GÖRMEZ..
Bakın BU YIL 225 KİLOMETRE KÖY YOLU ASFALTLANACAKTI ve bu projenin uygulanma sürecinde,mutlaka İl Genel Meclis Başkanı fonksiyonel/etkin olmalıdır..
Ama Sayın AHMET SÖZEN’E bir şey sorulacağını hiç sanmıyoruz..
OLAYIN/OLAYLARIN DIŞINDA TUTULACAKTIR KENDİSİ..

KARABÜK BELEDİYESİ,KENT MEYDANINA ATÜTÜRK ANITI YAPILMASI İÇİN CHP ÖRGÜTÜNE YER GÖSTERMİŞ..
Dün CHP İl Başkanı Karabük Belediyesi’nin ATATÜRK ANITI yapılması için YER TESPİT ETTİĞİNİ söyledi ve “BU YER NOKTASI BİZİM İSTEDİĞİMİZ BİR YER DEĞİL..” dedi.
CHP Karabük İl Başkanı Sayın ENRDOĞAN DİNÇEL,gerekirse “KARABÜK BELEDİYESİ TARAFINDAN GÖSTERİLEN YERE BU ANITI YAPARIZ.EĞER YER BEĞENİLMEZSE TARİH BİZİ DEĞİL,YER GÖSTEREN İRADEYİ SUÇLAR..” ifadelerini de kullandı.
“GÖSTERİLEN YERE ATATÜRK ANITINI YAPTIRIRIZ.YER BİZE GÖRE UYGUN DEĞİL.ANCAK,KARABÜK YAŞAYANLARI BİZİ DEĞİL,BURAYI GÖSTEREN İRADEYİ SUÇLAYACAKTIR..” görüşünü ısrarla dile getirdi.
Dün KENT MEYDANI’NDA yer konusunu yerinde gören CHP İl Başkanı ve bazı SİVİL DEMOKRATİK KİTLE KURULUŞ Başkanları “CHP KARABÜK’E YAKIŞAN BİR ATATÜRK ANITI PROJESİ PEŞİNDE,ANCAK,YER NOKTASI YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMELİ..” gibi değerlendirme yaptılar..
CHP İl Başkanı Sayın ERDOĞAN DİNÇEL,Kent Meydanına yaptıracakları ATATÜRK ANITI için “ÜLKE GENELİNDE SES GETİREBİLECEK BİR YARIŞMA İLE PROJE HAZIRLANACAK.CHP BU KONUDA ÇOK KARARLI..” gibi bilgilerde verdi.
AÇILACAK YARIŞMA ve YER SEÇİMİ çok konuşulacak galiba.

AK PARTİ GENEL BAŞKANI,ÜLKENİN BAŞBAKANI,DİLERİZ,BEKLERİZ,UMUT EDERİZ SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN OLUR..
AK Parti BÜYÜK KONGRESİ Toplanacak ve Yeni Genel Başkanını seçecek,seçilecek olan Genel Başkan,ÜLKENİN BAŞBAKANI olacak bu süreç başladı.
İsmi geçenler arasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’DE bulunuyor,dileriz,umut ederiz ki AK Parti Genel Başkanlığı,dolayısı ile Ülkenin Başbakanlığı’na Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN nasip olur.
BUNU HER KARABÜK YAŞAYANI YÜREKTEN DİLER ELBET.
İnşallah süreç öyle gelişir ve sonuçlanır..
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN 1 Kasım Genel Seçimleri öncesinde,kendisine karşı yöneltilen AĞIR ELEŞTİRİLERE KARŞI,çok güzel bir cevap vermişti,Karabüklüler hatırlarlar..
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN o süreçte Hazreti Mevlana’nın bir sözünü hatırlatarak “İNCİNSEN DE İNCİTME..” düsturu ile hareket etmiş ve hiçbir eleştiriye cevap bile vermemişti.
Bu tavrı ile KARABÜK’TE HERKESE KARŞI,içinde “BU İNSANI KIRACAK SÖZLER ETMİŞTİM..” gibi bir uhde,bir gölgelenme olmadan yaklaşım gösterebiliyor..
Yapılan eleştiri ile hakaret karışımı saldırıları görmezden gelmişti Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,bu tür konuşmalara cevap bile vermemişti ve bu tutumu/tavrı ile ,adeta, BÜYÜK SİYASETÇİ NASIL OLUNUR dersi vermişti.
Dileriz AK Parti Genel Başkanı olacaktır..
Dileriz ÜLKENİN BAŞBAKANI olacaktır..
Engin deneyimleri ile bunları hak etmiş bir isimdir Sayın ŞAHİN
DUALARIMIZ KENDİSİ İLE BİRLİKTE..

2017 TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİMLERİ İÇİN KULİSLER ERKEN CANLANMIŞA BENZİYOR VE DÜN/DÜNDÜR ESPRİSİ
Ticaret ve Sanayi Odası 2017 yılı içinde SEÇİMLERİNİ yapacak ve bunun için KULİSLER ÇOK ERKENDEN CANLANMIŞ görünüyor,bu anlamda ciddi bir hareketlenme var.
DÜN BİRKAÇ MHP Lİ KARDEŞ İLE OTURDUK..
“BİZİM PARTİ HER NE KADAR KENDİ İÇ SORUNLARI İLE BOĞUŞUYOR OLSA BİLE.BU DAVAYA YILLARCA GÖNÜL VEREN ESKİ ARKADAŞLAR OLARAK,BU SEÇİMLERİ ELBET BOŞ BIRAKMAYIZ..” gibi sözler ettiler.
Sonra da “DİKKAT EDERSEN,TSO MECLİS BAŞKANLIĞI NOKTASINDA EN CİDDİ ELEŞTİRİLER BİZLERDEN GELMİŞTİ VE BU DURUM HAKİKATEN HOŞ DEĞİLDİ..” gibi değerlendirmeler yaptılar..
“EVET,BİZDE BU DURUMU HOŞ KARŞILAMAMIŞTIK.ANCAK SONRA GÖRÜLDÜ Kİ,AK PARTİ İL BAŞKANI,AYNI ZAMANDA,MECLİS BAŞKANI OLUNCA YAPTIRIM GÜCÜ HAYLİ YÜKSEK OLUYOR..” dedik
“ÖYLE DE OLSA,BU DURUM PEK HOŞ DEĞİL..” gibi yaklaştılar..
Ne yani siz “DÜN/DÜNDÜR-BUGÜN/BUGÜNDÜR DİYENLERDEN DEĞİL MİSİNİZ..!!” dedik güldüler “HİÇ ÖYLE OLMADIK..” gibi ifadeler kullandılar..
Gördüğümüz kadarı ile bir hazırlıkları var..
En azından içlerinden bir/iki kardeş “BEN KENDİ MESLEK KOMİTEMDEN SEÇİLMEK İÇİN ÇABA GÖSTERECEĞİM.MECLİSE GİRMEYE GAYRET EDECEĞİM..” gibi sözler etti..
Hayırdır İnşallah,KULİSLER HAYLİ ERKEN BAŞLADI..

BAYIR MAHALLE DEVLET HASTANESİ’NİN YERİNE AĞIZ/DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ/HASTANESİ YAPILIYOR,YA FAKÜLTE..?
Bayır Mahalle’de yıkılan DEVLET HASTENESİ yerine AĞIZ/DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ/HASTANESİ yapımına start verildi ve bu nokta da herhangi bir sıkıntı yok.
ESAS SIKINTI DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’NDE..
Bilindiği gibi AĞIZ/DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ yapılacak dendiği an,AYNI ZAMANDA DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DE buraya yapılacak şeklinde sözler verildi..
BU YÖNDE AÇIKLAMALAR YAPILDI..
Peki,bu yönlü bir gelişme var mı..?
Doğrusunu isterseniz,şu ana kadar biz böyle bir gelişme olduğunu veya olacağını duymadık,ancak,Bayır Mahalle sakinlerinde böyle bir beklenti,böyle bir umut var.
Yapılan AĞIZ/DİŞ SAĞLIĞI Merkezi’nin hemen üst kısımlarında DEVLET HASTANESİ olduğu dönemden kalan geniş araziler var ve bu araziler FAKÜLTE BİNASI yapımı için kullanılabilir.
Ancak,bu yönlü bir adım atılmış değil.
O Arazilerin FAKÜLTE YAPIMI için,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NE devir edilmesi gerekir mi,bize göre gerekir,peki böyle bir gelişme var mı,yine bize göre böyle bir gelişme yok.
Oysa ki KARABÜKLÜLERE SÖZ VERİLMİŞTİ,DEĞİL Mİ..?

KARDEMİR KANGAL HADDANESİ VE SAVUNMA SANAYİ MÜSTEŞARLIĞI’NA YÖNELİK,OTOMOTİV SANAYİNE YÖNELİK
KARDEMİR KANGAL HADDANESİ,bu yörenin SANAYİ ÇEHRESİNİ değiştirebilecek mi acaba,bu haddane üretimi DIŞ ÜLKELERDEN ithal ediliyordu ve artık KARDEMİR’DE ÜRETİLECEK..
DIŞ ÜLKELERE DÖVİZ VERİLMEYECEK.
Peki KANGAL HADDANESİ bu Yörenin SANAYİ ÇEHRESİNİ değiştirebilecek mi,bu yöre yatırımcısı üretilen ürünleri Savunma Sanayi Müsteşarlığı,Otomotiv Sanayi,TIBBİ CİHAZ yapım sanayi gibi sanayi dallarını KARABÜK’E çekecek mi/çeker mi..?
Özellikle TIBBİ CİHAZ ÜRETİMİ noktasında KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN bu yöne destek verecek bir EĞİTİM BÖLÜMÜ var ve bu bölüm Rektör Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL döneminde oluşturulmuş,eğitime başlamıştı..
BU YATIRIMLAR ELBET ZOR,MEŞAKKATLİ..
Ancak,insanın içinden KARABÜK’E YAPILMALARI geçiyor..
İş yalnızca yatırımı yapmakla bitmiyor,dış ülkelerle rekabeti içeriyor,dış ülkelerin içeride ki uzantılarının,bu yatırımları yaptırmamak girişimleri ile mücadele gerekiyor falan.
Yine de insan HAYAL ETMEDEN DURAMIYOR işte..!!

8 kişi görüş bildirdi

  1. malazgirt

    milyonların işsiz dolaşıp evine,çoluğuna çocuğuna ekmek getiremediği bir ortamda;sen parti vasıtasıyla işe gireceksin,sonra da ben onun bunun yeğeniyim ben çalışmam, bana bu işlerin yapılacağı söylenmedi diyeceksin.Hadi ordan şerefsiz herif.sana sırtında taş mı taşıtıyorlar. sağlık gibi en önemli sektörde çalışıyorsun,insanda biraz vicdan Allah korkusu olacak.Ben bu işi yapmam ne demek.Neymiş il başkanı bilmem kaç kişinin işine son vermiş. Yayınlasın da listesini görelim.Kim bilir hangi garibanın,arkası olmayanın,partili olmayanın işine son verildi.Orada hiç dirayetli,adam gibi yönetici yokmu,il sağlık müdürü sen ne iş yaparsın,hastane yönetimi sen ne iş yaparsın. Dışardan bakıldığında uzay üssü gibi görünen hastane,içine girince rezalet.Uyuşuk,iş yapmaz tipler,ortalık pislikten geçilmiyor.Doktoru bıkmış bu arsız partili tiplerden. rezil ettiniz karabükün sağlık sistemini el birliği ile.Allahtan Medikar var, oda parası olana.

  2. utanc

    Sayın Davutoğlu nun dünkü açıklamasında en çok dikkatimi çeken sözü hiçbir mevki ve makamı talep etmedim ricacı olmadım araya kimseleri sokmadım sözü idi.Acaba Karabük teki bazı kendini ak partili sayanlar,bir yerlere gelmek için kırk takla atanlar,en yakınındakini satanlar birilerinin ismini kullanarak başkalarının hakkını yeyerek bir yerlere gelenlerin yüzünü birazcık dahi olsa kızarttımı merak ediyorum ve bu tip taklacılardan utanıyorum.

  3. OFLU78

    1 ÇEYREK NASIL 300 BİNLİ RA GELİYOR 2015 SON ÇEYREĞİ 150 TRİLYON GELİYOR NASIL BİR OYUNKİ BU ANLAMIS DEĞİLİM

  4. utanmazlar

    En son böyle bir taklacı yalaka olayı yalana yalana yalvara yakara çelik is sendikasında yasandi.Bende merak ettim şimdi yüzü kızarıp Utandımı acaba

  5. utanmazlar

    Böyle bir taklaci olayı birilerinin ismi ile parti ismi ile biryere gelmek için yalakalik olayı çelik işte yaşandı.Yapanin utanacagini da sanmıyorum biraz karakter meselesi

  6. Gönderen

    Anıt olayı nereden çıktı? Karabük’ün anıt meydanı yok mu? Bir ara Karabük valilik binası oraya yapılması düşünülüyor diye yazılmıştı bu köşede. Valilik binası için çözüm bulunduğuna göre mevcut anıt olduğu yerde kalıyor demektir. O anıt yerinde dururken yeni bir anıt israf değil mi? Kent meydanı mevcut anıta takribi 250 mt. uzaklıkta. Oradan birisi seslense kent meydanındaki vatandaş duyar. O anıtın da kaldırılması yanlış olur. Zira kentin hafızası kayboluyor. Şehir eski kuşağa iyice yabancılaştı. Eski balıkpazarı, hal içi, yüzevler, Hürriyet caddesi yanındaki TCDD lojmanları vs. yok oldu. Bir yorumcu da Yenişehir’deki kalorifer bacasına dikkat çekmişti, haklı olarak. Bir dönemin referans noktasıydı demişti. Sökülyor madem, başka görünür bir yere hatıra olarak konulsun demişti. O da yok oldu artık. Herhalde Kardemir konverterlerinde sıvı çelik olmuştur…..

    Şu andaki mevcut anıtın da nereden bakılırsa bakılsın 40 senelik mazisi vardır. Nerede ise yarım yüzyıl. O meydanda kimbilir kimler tören yaptı, kimbilir kimler çimenlere oturup arkadaşı ile sohbet etti…

    CHP’liler anıt yapmak üzere inatlaşmayı bırakıp önce kolları sıvasınlar ve önümüzdeki seçimlerde halkın teveccühünü kazanıp belediye seçimlerini alsınlar. Sonra şehir ve semt meydanlarını istedikleri şekilde tanzim ederler….

  7. Yalancının Mumu

    Sayın Gölbek Karabük İl Özel İdaresi ile ilgili haberlerinizi ve yorumlarınıza sık sık yer veriyorsunuz.Genel Sekretrimiz yeni alınan konkosörle yolları yqptığını artık dışarıdan malzeme almadığını ballandıra ballandıra anlatıyordu.Ta ki bugün ihale büleni dergisini incelerken Karabük İl Özel İdaresinin 2016/20393 nolu ilanı ile 76400m3 temel malzemesi ve 13250m3 mıcır alımı ve 2016/18442 nolu ilanı ile 154.100m3 temel malzemesi ve 21220m3 mıcır alımı için ihale açtığını gördüm.Hadi mıcır alımını anlıyorum.Asfalt mıcırını kalite anlamında elindeki seyyar konkösör ile yapamayabilirsin de temel malzemesi satın almak ne demek
    İnsanları kandırmayalım.Toplamda 230.500m3 temel malzemesi nakliye dahil ortalama m3’ü 30.000’den 7.000.000tl eski para ile 7 trilyon liradır.Mıcır bu hesapta yok.Çünkü elindeki konkosörle kaliteli mıcır elde edilemez. 225 km asfalt yapmayı planlayan İl Özel İdaresinin 225 km yol için ihtiyacı olan temel malzemesi miktarı takribi 500.000m3 temel malzemesidir.Demekki ihtiyaç duyulan malzemenin yarısı özel sektörden temin edilmektedir.Tabiki bu hesap 225 km 1. kat asfalt sathi kaplama için.Eğer bu asfalt miktarında 2. kat safalt yapımıda varsa belkide temel malzemesinin tamamını özel sektör karşılamaktadır.
    Sayın Uzun ya elindeki konkösörle temel malzemesi üretememekte yada ürettiği malzeme temel malzemesi kalitesinde değildir.Yani bypass malzemedir.Eğer böyleyse bu kadar şov yapıp dünya kadar makine aldırarak insanları kandırmayalım .Memleketimizin çocuğu olarak sana destek veren basın dahil,kamuoyunu yanlış yönlendiriyorsan seni esefle kınıyorum.Cevabını çok merak ediyorum.Bu arada bu ihaleler şubat ayında yapılmıştır

  8. CHP ANITI YAPSIN

    CHP ATATÜRK ANITINI YAPSIN,YERİNE FİLAN İTİRAZ ETMEDEN YAPSIN.EGER İNSANLARIN YAPILAN YERİ BEGENMEZLERSE,HESABINI O YERİ VEREN BELEDİYEDEN BELEDİYE BAŞKANINDAN SORAR.ÖMÜR BOYU İNSANLARIN FİKRİNDE ZİHNİNDE MAKUM OLUR BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ.30 YIL SONRA 25 YAŞINDAKİ BİR İNSAN BURAYA ATATÜRK ANITI OLURMU DİYE SORDUGUNDA,EEE NE YAPACAKSIN ARKADAŞ O ZAMAN KURNAZ BİR BELEDİYE BAŞKANI VARMIŞ ADI RAFETMİYMİŞ NEYMİŞ ATATÜRK ANITI İÇİN BURAYA UYGUN GÖRMÜŞ CEVABINI ALINDA O BELEDİYE BAŞKANI İÇİN ALLAH RAHMET ETSİNMİ DER YOKSA BAŞKA BİRŞEYMİ SÖYLER.CHP ATATÜRK ANITINI YAPSIN YERİN VEBALİ GÜNAHI KURNAZ BAŞKANIN SIRTINDA KALIR

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mengen’de samanlık ve traktör yandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Bolu'nun Mengen ilçesinde çıkan yangında samanlık ve traktör kullanılamaz hale geldi.

Düzağaç köyünde Hasan K'ye ait samanlıkta bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Hızla yükselen alevler bitişikteki traktöre de sıçradı.

İhbar üzerine bölgeye Mengen Belediyesi itfaiyesi ile Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Ekiplerce evlere sıçramadan söndürülen yangında, samanlık ve traktör kullanılamaz hale geldi.