Heyelan Olan Yolda Temizleme Çalışmaları Devam Ediyor

Emine Çelik tarafından
27 Şubat, 2025 14:28 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Ovacık ilçesine bağlı Belen Köy yolunda meydana gelen heyelan, ulaşımı olumsuz etkiledi. Toprak kayması nedeniyle tamamen kapanan yolun yeniden ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. İl Özel İdaresi ekipleri, iş makineleriyle yolu temizleme çalışmalarına başladı. Yoğun yağışların sebep olduğu heyelan nedeniyle yola taş, toprak ve kaya parçaları sürüklendi. Ekipler, yolu güvenli bir şekilde trafiğe açmak için aralıksız mesai harcıyor.

Yetkililer, vatandaşların can ve mal güvenliği açısından çalışmalar tamamlanana kadar alternatif güzergahları kullanmaları gerektiğini belirtti. Bölgedeki heyelan riskinin devam etmesi nedeniyle sürücülerin dikkatli olması ve yetkililerin yönlendirmelerine uyması önem taşıyor.

Yetkililer, yol açma çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını ve bölgedeki heyelan riskine karşı sürekli olarak takip yapıldığını ifade etti. Ayrıca, vatandaşların güvenliği için gerekli önlemlerin alındığını belirtti. Ekiplerin yol açma çalışmalarını kısa sürede tamamlaması ve Belen Köy yolunun yeniden ulaşıma açılması bekleniyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Namaz Vakitleri

İmsak05:13
Güneş06:39
Öğle13:01
İkindi16:28
Akşam19:12
Yatsı20:33
İftar İçin Kalan Süre
02:05:00

Video Haberler

Türkiye’nin ilk deneyimsel test pilotu üniversite öğrencileriyle buluştu

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2025 17:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Türkiye’nin birinci deneyimsel test pilotu Murat Özpala, Kastamonu Üniversitesi’nde düzenlenen konferansta tecrübelerini üniversite öğencileriyle paylaştı.
Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu ve Havacılık Kulübü tarafından düzenlenen AVI-X konferansı, TUSAŞ bünyesinde üretilen HURKUŞ Uçakları Baş Uçuş Test Pilotluğu Şefi ve Türkiye’nin birinci deneyimsel test pilotu Murat Özpala’nın iştirakiyle gerçekleştirdi.
Konferansa Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Engin Kanbur ve öğretim üyelerinin yanı sıra, Kastamonu Havalimanı Müdürü Taylan Öncel ve Müdür Yardımcısı Mustafa Şabanoğlu, Kastamonu TSE Müdürü Bayram Güven ile öğrenciler katıldı. Hürmet duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan konferansın açılış konuşmasını Prof. Dr. Engin Kanbur yaptı.
Daha sonra konferansta konuşan Özpala, havacılık ile ilgili bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Dört saat süren konferansa öğrenciler ağır ilgi gösterdi.
Konuşmanın sonunda Prof. Dr. Kanbur, Özpala’ya günün anısına plaket ve çiçek takdim etti. Konferans toplu fotoğraf çekiminin akabinde sona erdi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Namaz Vakitleri

İmsak05:13
Güneş06:39
Öğle13:01
İkindi16:28
Akşam19:12
Yatsı20:33
İftar İçin Kalan Süre
02:05:00

Video Haberler